Прошу помочь,не могу найти причину.

Автор chicony, 02-03-2023, 20:10:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Блять так и отбирай 60мл в час, но 15-16 или 18 часов, все ж понятно Олег написал
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

makrak80

chicony, всі голови відбіпвють по різному . Просто суть в тому , що кажуть голови треба відбірати стільки годин , скількі АС в кубі ... Олег мабуть мав на увазі що треба було 14 годин брати голови  , а скорость відбору добра , він ничого не казав за кількість голів . Я наприклад практично ніколи не відбіраю голови по АС , завжди трішки меньш , так як і ти ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДимаС

Цитата: makrak80 від 14-03-2023, 14:33:42
chicony . Я наприклад практично ніколи не відбіраю голови по АС , завжди трішки меньш , так як і ти ...
Знаючи тебе, там або зерно або фруктове щось) тому ти можеш дозволити собі відібрати трохи менше)
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: chicony від 14-03-2023, 14:07:54Тоді треба 30мл у годину?)
ну я так и делал
на Росе режим о1 это 34мл/ч
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Dimassik

chicony, да нормально ты все делаешь. Олег, не морочь человеку голову. Каждая колонна индивидуальна - плюс, минус погоды не сделают. Главное что бы продукт нравился.  :D
Чем дольше ждешь, тем слаще награда.

chiconyTopic starter

Цитата: Батарейкин від 07-03-2023, 19:17:14тут лучше Игоря дождаться
или на форуме Росу откупить
А підскажіть де можна глянути?

добавлено: 14-03-2023, 19:39:59

Цитата: Dimassik від 14-03-2023, 19:33:54Главное что бы продукт нравился. 
Дякую)
Але ж поки є проблемки,тому і хочу вже позбавитися щось вдосконаливши.

гуральник

Любіть життя. Повторення не буде...

chiconyTopic starter

Ніяк Ігоря не можу спіймати,узнати що по чому і як під Росу почати змінювати колону....

добавлено: 14-03-2023, 19:54:32

Цитата: Батарейкин від 07-03-2023, 19:17:14про гильзу забудь
просто дэеску приклей алюминивым скотчем
Якщо під утеплювач просто приклеїти датчик до царги,чи буде вимірювання точним,не зменшиться швидкість змінення показників?

Сергій Леонідович

Цитата: chicony від 14-03-2023, 19:50:58
Ніяк Ігоря не можу спіймати,узнати що по чому і як під Росу почати змінювати колону....

добавлено: 14-03-2023, 19:54:32

Цитата: Батарейкин від 07-03-2023, 19:17:14про гильзу забудь
просто дэеску приклей алюминивым скотчем
Якщо під утеплювач просто приклеїти датчик до царги,чи буде вимірювання точним,не зменшиться швидкість змінення показників?
Для Роси, взагалі не потрібен датчик на царзі, достатьно в кубі
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

гуральник

Датчик має бути над теном в рідині.
На царзі від нєфіґ робити.))
Роса запрограмована так, що управління по відбору змінюється відносно температури в кубі.
Любіть життя. Повторення не буде...

makrak80

Цитата: chicony від 14-03-2023, 19:50:58Якщо під утеплювач просто приклеїти датчик до царги,чи буде вимірювання точним,не зменшиться швидкість змінення показників?
нам не потрібна точність температури , нам важливе само змінення її ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Игорь

Царга - это труба, в которой между нижним и верхним опорными узлами насадки расположен насадочный слой.
Если первая часть ( труба) состоит из нескольких элементов, то это все равно одна царга. Если же колонна состоит из трёх царг со своими опорными узлами, это плохо.
Не надо дурить себя и других тем, что для решения разных задач ректификации могут быть полезны царги разной длины. 
Нет ну если иногда появляется желание получить хреновый спирт, то можно укоротить царгу. Только для этого не нужны лишние соединения на трубе. Достаточно высыпать треть насадки и получить такое же говно вместо спирта, как и с укороченной царгой.
Вывод.
Если торгаши блестящими нержавеющими безделушками впарили кому-то бесполезный хлам в виде трёх царг вместо одной и взяли за это вдвое больше денег, то ему остаётся либо признать себя лохом, либо убеждать себя и других что это классно.
Большинство обманутых, с которыми мне доводилось общаться, выбирали второй вариант.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

DAP

Цитата: Игорь від 14-03-2023, 21:05:41то ему остаётся либо признать себя лохом, либо убеждать себя и других что это классно.
Большинство обманутых, с которыми мне доводилось общаться, выбирали второй вариант.
Классическая психология :) казалось бы, при чем тут спирт :)

vova0869

А что проблема соединить три царги и засыпать эту трубу насадкой и сверху утеплить .

chiconyTopic starter

Свою царгу в 1400мм ,состоящую из трех царг,собрал один раз,и больше ни разу не разбирал.
Пыж стоит один, только внизу.
Честно,я так понял,что так это плохо,что царга должна быть цельной.
Поэтому и пытался у вас узнать,куда и как лучше влепить датчик,и заказать целую уже в 1500мм.

SMF spam blocked by CleanTalk