Медовый дистиллят

Автор lima, 05-09-2016, 18:23:02

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Igorr67

Цитата: Igorr67 від 17-03-2023, 17:51:00та й звернувся до мене, щоб зробити з нього високоградусний сем
Може я не дописав, там все має бути так, як ти пишеш 50/50 і то його пропозиція

добавлено: 17-03-2023, 23:38:03

Я тільки думаю чи мені її приймати, бо якщо нічого класного не получиться, то не хоху заморочуватися. Ще чекає на мене 200л сливового вина

Батарейкин

в общем то геморный проект
если это твой друг то откажись! что бы не испортить взаимоотношения

если левый - то перерабатывай....
что получится то получится...
но ЦАЦКИ там не получится
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Igorr67

Може комусь пригодиться. Дріжжі заказав тут https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/drzhdzh-dlya-medovuhi-z-pdzhivkoyu-bulldog-mid-pitny-28g-IDP8W97.html, ціна в два рази дешевша

sergeybb

Цитата: Батарейкин від 17-03-2023, 23:40:14но ЦАЦКИ там не получится
Колись прскакувала інфа що після медового дистиляту дуже важка голова. :)

Delta

Цитата: sergeybb від 18-03-2023, 14:26:09Колись прскакувала інфа що після медового дистиляту дуже важка голова.
Після другого погона ні...не важка...А ось після першого капець повний...
А може так співпало... :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

sergeybb

Цитата: Delta від 18-03-2023, 19:44:25Після другого погона ні...не важка...А ось після першого капець повний...
А може так співпало...
Матеріал, з якого виробляють дистилят, вважаю, має значення на вплив організму

Батарейкин

Цитата: sergeybb від 18-03-2023, 22:12:11
Цитата: Delta від 18-03-2023, 19:44:25Після другого погона ні...не важка...А ось після першого капець повний...
А може так співпало...
Матеріал, з якого виробляють дистилят, вважаю, має значення на вплив організму

это французские ученые на собаках опыты делали...
давно читал
запомнил!
но источника не знаю(((
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

sergeybb

Цитата: Батарейкин від 19-03-2023, 02:37:44это французские ученые на собаках опыты делали...
Точно, ось більш повний текст

Батарейкин

суть одна и такая же...
но поведение собак тот автор по другому описывал

от виноградного они стали игривыми
от кукурузы спать завалились
от свеклы стали драться

гуральник

Цитата: Батарейкин від 19-03-2023, 15:29:50от свеклы стали драться
Тепер зрозуміло, чому ти інколи...  ;)  :D
Любіть життя. Повторення не буде...

фотограф

Цитата: sergeybb від 19-03-2023, 11:21:46Точно, ось більш повний текст
це мабуть казочник написав, який полугар у свій час просував на расії

sergeybb

Цитата: фотограф від 19-03-2023, 15:52:36це мабуть казочник написав, який полугар у свій час просував на расії
Можливо, під дослідженням француза вставив свої п'ять копійок

ДимаС

Цитата: Батарейкин від 19-03-2023, 15:29:50
от виноградного они стали игривыми
от кукурузы спать завалились
от свеклы стали драться
Дружині - чачу
Після важкого робочого дня - бурбон
На махач - бурячиху - все зрозуміло)
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Igorr67

Цитата: гуральник від 17-03-2023, 18:04:57Бродить на цих дріжджах гарно
І так в понеділок під вечір взяв 1 кг меду залив 7 л води 36 градусів , додав 200гр цукру розмішав і засипав 1,5 пачки медових дріжджів, температуру підтримував біля 30 град методом водяної бані приблизно  3 години. ГМ 1:7 тільки на розброд. Почало бродити, дальше вже був вечір і не хотів чекати, взяв остальний мед, всього було 14 кг розмішав з  водою 40 град, зробив ГМ1:5, враховуючи розброд. Залив в бочку і долив розброд, залишилось 0,5 пачки дріжджів, не хотів  їх зберігати, то закинув в роботу, получилось 16,5 Брікс (14кг меду + 70 л води). Виставив температуру бродіння 29,5 град. і так бродило 2,5 доби, потім потрібна була автоматика на інші цілі (самі знаєте для чого), то ще 1,5 доби бродило без підігріву, температура за цей час впала до 21 градус і настав вечір п'ятниці,   АС-3 показав НУЛЬ, але ще були признаки бродіння. Наніч включив підігрів на 26,5 град. сьогодні зранку в суботу АС-3  показує -1., признаків бродіння немає. Таким чином бродило 4,5 доби.

Батарейкин

SMF spam blocked by CleanTalk