Шашлык

Автор Бандерівець, 12-05-2014, 16:26:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

Цитата: Delta від 22-04-2023, 21:59:58
Цитата: Бандерівець від 22-04-2023, 21:56:28розкажи детальніше, як це у вакуумному пакеті?  Це за допомогою вакууматора? Вакуумуєш та запаюєш?
Ну да...
А як робиш щоб волога не попала у ваккуматор?

Delta

В мене спеціальний вакууматор...з відстойником...Волога проходе через шлангочки й остається у спеціальному контейнері для вологи...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

Ось точно такий . Головне, що для нього підходять будь які пакети...Дорогих, гофрірованих непотрібно!

БандерівецьTopic starter

Цитата: Delta від 22-04-2023, 22:15:30
В мене спеціальний вакууматор...з відстойником...Волога проходе через шлангочки й остається у спеціальному контейнері для вологи...
А через сам пакет волога проходить? Добре запаює?

SAMSON

Цитата: Delta від 22-04-2023, 22:19:15
Ось точно такий . Головне, що для нього підходять будь які пакети...Дорогих, гофрірованих непотрібно!
Зрозуміло дякую  ,так що як на твою думку соєвий соус може дотати якогось смаку ,чи як ))

Delta

Цитата: Бандерівець від 22-04-2023, 22:23:34А через сам пакет волога проходить? Добре запаює?
Добре...Головне, що б кінці пакету були сухі...Я вже приловчився так...Зразу просто запаюю, без вакууму, потім прорізаю невеличкий отвір для носика вакууматора, вакуумую й запаюю...Вован...в мене цей вакууматор роки три...чи більше...Су від роблю постійно... так що знаю про нього все!

БандерівецьTopic starter

Цитата: SAMSON від 22-04-2023, 22:26:26
Зрозуміло дякую  ,так що як на твою думку соєвий соус може дотати якогось смаку ,чи як ))
Соєвий соус то для тих хто прихильник секти "Без глутамату натрію"
Соєвий соус має в собі природнього підсилювача смаку

Delta

Цитата: SAMSON від 22-04-2023, 22:26:26Зрозуміло дякую  ,так що як на твою думку соєвий соус може дотати якогось смаку ,чи як ))
SAMSON, соєвий соус для м"яса це добре...але я так не робив, то не скажу... :( Просто , без вакууму робив, то сподобалось...Але все таки думаю, що для гарного шашлика, потрібно чорний перець, цибуля, сіль й душа! І все! :)

БандерівецьTopic starter

Цитата: Delta від 22-04-2023, 22:27:49
Цитата: Бандерівець від 22-04-2023, 22:23:34А через сам пакет волога проходить? Добре запаює?
Добре...Головне, що б кінці пакету були сухі...Я вже приловчився так...Зразу просто запаюю, без вакууму, потім прорізаю невеличкий отвір для носика вакууматора, вакуумую й запаюю...Вован...в мене цей вакууматор роки три...чи більше...Су від роблю постійно... так що знаю про нього все!

А як з таким вакууматором придумати?

SAMSON

Цитата: Delta від 22-04-2023, 22:30:31
Цитата: SAMSON від 22-04-2023, 22:26:26Зрозуміло дякую  ,так що як на твою думку соєвий соус може дотати якогось смаку ,чи як ))
SAMSON, соєвий соус для м"яса це добре...але я так не робив, то не скажу... :( Просто , без вакууму робив, то сподобалось...Але все таки думаю, що для гарного шашлика, потрібно чорний перець, цибуля, сіль й душа! І все! :)
То і якто кажуть все можна з чимось порівняти ,я також ніколи не додавав в шашлик соєвий соус ,як сказав Бандерівець  :),,хоча все потрібно попробувати

Батарейкин

Цитата: yrabarskiy від 22-04-2023, 21:34:23але всілякі соєві соуси, це від лукавого.
особенно глутамат натрия ))))))))))))))

Цитата: Delta від 22-04-2023, 21:54:12Додам 5 копійок...
З ПП1 зробив ПП 2 чи як там воно називається...просто рамка з шампурами лягає на мангал...(Якщо потрібно фото ПП2, можу взавтра прикріпити)
Волога з шашлику не зтікає, бо просто не встигає...шашлик постійно крутиться...

а мне понравился шашлык Гроффера в Каховке
часов в 10вечера
он всех разогнал!
выдал мне топор... отгонять всех 23минуты
завел себе будильник!!!
пришёл через 23минуты перевернул решётку  и наверное еще минут 20!
я все исполнил как говорилось...

смакота!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Цитата: Бандерівець від 22-04-2023, 22:29:19
Цитата: SAMSON від 22-04-2023, 22:26:26
Соєвий соус то для тих хто прихильник секти "Без глутамату натрію"
Соєвий соус має в собі природнього підсилювача смаку

99 зі 100 соєвих на полицях маркетів мають той самий гоутамат натрію
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 22-04-2023, 22:46:48мають той самий гоутамат натрію
так Бандеровец фанат синтетики ))) он же хЫмЫк )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SAMSON

Цитата: Батарейкин ./quote]
особенно глутамат натрия ))))))))))))))

Якісний соєвий соус допомагає очистити стінки кровоносних судин від холестерину і нормалізує тиск.
Високий вміст антиоксидантів у цьому соусі гальмує старіння організму і підвищує імунітет ,ось так  :)

добавлено: 22-04-2023, 22:58:23

Також соєвий соус, насампередо вироблений хімічним шляхом, часто містить глутамат натрію Е621.

Батарейкин

Цитата: SAMSON від 22-04-2023, 22:56:05Якісний соєвий соус
где его взять?
причем СОЯ уже есть ГМО (((((((((((

ты без нее прожить можешь?
я- ДА!!!

аоэтому где можно пропитлять... я петляю ))))))))))
для шашлыка она совсем не нужна...

Цитата: Бандерівець від 22-04-2023, 19:02:59Через дві години додати на 2 кг мяса півтори склянки соєвого соуса(не густого),
полный 3,14 (((

с секундомером (((
есть куча рецептов где маринуется всего 30минут
пока угли прогорят....

тут больше мастерство мангальщика имеет важность....

а сутки маринованный... можно и сырым есть..

добавлено: 22-04-2023, 23:05:59

я сейчас насмотрелся осетинцев и других... хочу перейди на шашлык с говядины....
печень уже устала
водка+свинина не выдерживает (((
водку бросать не хочется (((... свинину заменим телятиной или еще чем то

добавлено: 22-04-2023, 23:08:28

вот позитивный канал!
но 3,14 меньше 8кг мяса он не готовит....
то ли детей много... то ли друзей ))

добавлено: 22-04-2023, 23:12:51

Цитата: Delta від 22-04-2023, 22:03:52Обоб"язково додаю нітритку...
гыы-гыыыы...
пи3,14ц печени и почкам... и мозгам (((((((((((
но каждому свое....
одни глистов боятся... другие ботулизма... а третьим на свои мозги насрать (((((((((((

зачем?
будет термообработка!
где можно петлять-нужно петлять!!!!!!!!!

я понимаю когда Беатон супер-сало готовит...

SMF spam blocked by CleanTalk