Прошу помощи создать приемлемый спирт для питья.

Автор Ataman, 23-06-2023, 00:58:24

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Ні, я не переймаюсь та не нервую.
Написати щось комусь  - це ефективний спосіб розкласти по поличках своє власне сприйняття, впорядкувати думки.
Я навіть не намагаюсь когось переконати або змусити змінити думки чи плани. Тим більш - змінити переконання чи віру  Я тільки викладаю власний погляд, який - беззаперечно - не може претендувати на істину в останній інстанції. Але викладаю так, щоб був шанс, що буду почутий :)
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

AtamanTopic starter

В мене куб повністю утеплений. Царга 70 см, внутрішній діаметр 50 мм, 1,2 кг СПН нерж 3,5 - 3,5, не трамбована(просто засипав). Тен 3 кВт з регулятором потужності. Колона захлинається при 1,3 кВт. Це нормальне явище? На форумах пишуть, що при таких параметрах захлинатися повинна десь на 1,7-2 кВт.

добавлено: 25-06-2023, 17:57:35

Цитата: makrak80 від 25-06-2023, 16:08:30завжди є багато привідів з яких вони не можуть , або не хочуть мати щось інше

Так, на жаль ,щось інше придбати не має можливості і найближчим часом не з'явиться. Тому маю, що маю :-[

Батарейкин

Цитата: Ataman від 25-06-2023, 17:54:461,2 кг СПН нерж 3,5 - 3,5, не трамбована(просто засипав).
обычно в литрах пишут

Цитата: Ataman від 25-06-2023, 17:54:46Царга 70 см, внутрішній діаметр 50 мм,
именно так????????????????????
50мм внутренних редко у кого...
у меня именно 50!!!!!!!! евротруба 52*1
1500мм царга
3 литра насадки
отлично работала на 2050 ватт

тебя где то обманули (((
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Игорь

Блин.   Какая каша! На царге высотой 70 см не может быть ректификации.
Для перегонки не надо поддерживать максимальную  предзазлебную мощность.

Игорь

Если труба внутренним диаметром 48-50 мм, заполненная насадкой 3 5 мм, захлебывается при нагреве меньше полутора киловатт, то это либо не полтора киловатта, либа место захлеба находится не в насадке, а где-то в другом месте. Это может быть дебильно сделанный опорный узел насадки, а может руки, которые делали узел отбора и дефлегматор, растут необычным способом, либо в кубе залито слишком много навалки.

AtamanTopic starter

Цитата: Батарейкин від 25-06-2023, 18:01:3650мм внутренних редко у кого...

Царга 2 дюйма, це майже 51 мм. СПН десь трохи більше літра.

Цитата: Игорь від 25-06-2023, 18:16:49Блин.   Какая каша! На царге высотой 70 см не может быть ректификации.

Та я Вас зрозумів, не треба постійно нагадувати :-\
Потрібно 1,5м.

добавлено: 25-06-2023, 18:37:03

Цитата: Игорь від 25-06-2023, 18:21:46Это может быть дебильно сделанный опорный узел насадки, а может руки, которые делали узел отбора и дефлегматор, растут необычным способом, либо в кубе залито слишком много навалки.

Опорний вузол - пиж з РПН. Можливо сильно щільно скрутив, може в цьому і проблема.
Навалка 27л 40% в кубі на 36л.

Игорь

Я нагадую про те, що це безглуздо - стабілізувати нагрів та використовувати нагрів по рідині при довжині царги 70 сантиметрів. Якщо ти таким чином "ректифікуєш" спирт, то вчиняєш злочин проти своїх ненароджених нащадків. Ти перетворюєш нормальний, майже безпечний самогон, вонь якого не дає тобі випити зайве, у засіб знищення самого себе.
А пиж з РПН, що ти запхав в трубу, раджу витягти та запхати в дупу тому грамотію, який тобі цю дурню порадив. Там від нього буде більше користі

Батарейкин

Цитата: Ataman від 25-06-2023, 18:31:08
Царга 2 дюйма, це майже 51 мм.
ты геометрический размер трубы скажи... в мм
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

makrak80

Ataman, друже , можу порадити тобі поміняти СПН на мідні кільця Рашига 15\15мм , туди влізе 1,5 кг . Я до речи так і зробив , в мене така ж царга . Чистю на неї довги голови , вона справно видає 92-93% продукт , який мені подобається набагато більш ніж на СПН ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Батарейкин

Цитата: Ataman від 25-06-2023, 18:31:08Та я Вас зрозумів, не треба постійно нагадувати
Потрібно 1,5м.
так какого хрена тему создавать?

типа вы все лохи...  на 1500мм работаете
научите меня орла на 700мм вас уделать....
на ху й
которая при 1,5квт захлебывается ((((((((((((

добавлено: 25-06-2023, 21:23:53

ЦитатаТема: Прошу помощи создать приемлемый спирт для питья.  (Прочитано 419 раз)

пей самогон...
это твоя участь или карма

ДимаС

Цитата: makrak80 від 25-06-2023, 21:18:13
Ataman, друже , можу порадити тобі поміняти СПН на мідні кільця Рашига 15\15мм , туди влізе 1,5 кг . Я до речи так і зробив , в мене така ж царга . Чистю на неї довги голови , вона справно видає 92-93% продукт , який мені подобається набагато більш ніж на СПН ...
Якщо до цього додати ще знову брагу на кодзі - ти таки зможеш здивуватись якості продукту
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 25-06-2023, 21:42:50брагу на кодзі - ти таки зможеш здивуватись якості продукту
как небудь здЫвую себя
никогда не пробовал

ДимаС

AtamanTopic starter

Цитата: Игорь від 25-06-2023, 19:53:33вонь якого не дає тобі випити зайве,
С чого ви вирішили що я п'ю до блювоти чи до знепритомнення? Чи п'ю шмурдяк, щоб не скопититься? Чи тільки вонь може задати мені рівень випитого. В кожного є голова на плечах. Ви багато людей знаете яких зупиняє вонь не пити до блювоти? Чи вони з вашого продукта  як випьють, помирають, бо не можуть зрозуміти коли потрібно зупинитися, воні ж нема, а режим самозбереження відключений.
Цитата: Игорь від 25-06-2023, 19:53:33А пиж з РПН, що ти запхав в трубу, раджу витягти
Зрозуміло, а на що можно замінити? На спеціальний тримач? Чи самому можно щось зробити?
Цитата: Батарейкин від 25-06-2023, 21:17:01ты геометрический размер трубы скажи... в мм
Я вже два рази називав. Внутрішній діаметр 50,08 мм, вони же 2 дюйма.

Цитата: makrak80 від 25-06-2023, 21:18:13Ataman, друже , можу порадити тобі поміняти СПН на мідні кільця Рашига 15\15мм , туди влізе 1,5 кг . Я до речи так і зробив , в мене така ж царга . Чистю на неї довги голови , вона справно видає 92-93% продукт , який мені подобається набагато більш ніж на СПН ...
Дякую, треба буде спробувати. Хоть хтось нормально спілкується. Дякую ще раз за це. Від інших один негатив. Що з людьми трапилось.

Цитата: Батарейкин від 25-06-2023, 21:20:24так какого хрена тему создавать?

на ху й
 которая при 1,5квт захлебывается
Цитата: Батарейкин від 25-06-2023, 21:20:24так какого хрена тему создавать?

на ху й
 которая при 1,5квт захлебывается ((((((((((((
добавлено: Сегодня в 21:23
Цитировать (выделенное)
Тема: Прошу помощи создать приемлемый спирт для питья.  (Прочитано 419 раз)

пей самогон...
это твоя участь или карма
Що ти мелеш? У тебе проблеми дома чи жінка не дає? Я писав, що новачок, багато чого не розумію. Можливості купити дороге обладнання, не маю. Що є , то є? І запитав, що і як краще зробити з тим ,що маю. Я не претендую на супер чистий ректифікат, я розумію, що з моїм обладнанням це не зробити. Та окрім негативу та цькування на цьому форумі нічого  не знайшов. За винятком, пари чоловік, які нормально пояснюють. Велике їм дякую. А так Таке враження, що тут  одні  господа засідають,  та  спускаються з Олімпу вказати  челяді на їхнє місце та мокнути лишній раз у лайно.У тебе якщо є, що по ділу сказати кажи, якщо нема, то йди на "петушиный" форум і там "петушись".
Цитата: ДимаС від 25-06-2023, 21:42:50Якщо до цього додати ще знову брагу на кодзі - ти таки зможеш здивуватись якості продукту
В планах спробувати, бо муки є багато запасів.

ДимаС

Тримач виготовляється у вигляді жмуту проволоки, саме тієї з якої і виготовляється СПН. Називається "путанка".

SMF spam blocked by CleanTalk