Вимірювання тиску при ректифікації.

Автор Игорь, 25-10-2023, 04:16:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

ИгорьTopic starter

Любые расширения функционала Росы возможны только с отказом от имеющихся, например, от распределения фракций
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ИгорьTopic starter

Ребята, я устал писать.
Проблемы надо не ждать, а уничтожать возможность их появления.   
Если вы считаете, что нужно сделать зромающую систему, а потом выстраивать ряд костылей, которые должны будут эту хромоту устранять, то мы идём в противоположных направлениях.
Я проявил слабость, и вижу, что зря.
Напоромер, которым я сейчас занимаюсь, на будет элементом системы безопасности. 
Это инструмент для настройки системы так, чтобы она не хромала и костыли не понадобились.
Первый напоромер сегодня уедет к вдохновителю проекта. Второй (пока не собранный) останется у меня для дальнейших экспериментов и расширения функционала.

ИгорьTopic starter

SAMSON

Ігор тож це просто бомба ракета  :)

ДимаС

Бомба. Стаю у чергу на серійний зразок.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Дачнік

Дмитрик

Записуюсь теж.
Користуюсь Пандорою,,в якій підвязаний датчик тиску і який контролює відключення при зальоті тиску.
Так от-датчик почав глючити-не працюючий показує щось,я вже й не звертаю уваги.В прошивці виставити можня тільки максимальний тиск в колоні,після чого СТОП АВАРІЯ.
Крайню РК двічі перезапускав відбір голів.Так що як показометр і для вибору робочої потужності-пристрій саме те.!!!

BazilVV

Не хочу бути , грубим, навіщо тиск! Роса все робить, не потрібно думати, нажав кнопку-пішов спати. Це, для мене все рівно що акустичний провід слухати!
Spoiler
Для тих хто не в темі, це не самий дорогий, а той що першим попався під руку, і ніхто ще не розрізнив НА СЛУХ, від звичайного провідника, звичайний мідний провід, і ще не отримана нагорода в 1 лімон євро за визначення різниці між акустичним і простим!
[close]
:D мабудь я щось набаламутив, але зрозуміло, Нафіга вам той тиск!

ГонщикФормулы

Сергій Леонідович

Цитата: BazilVV від 31-10-2023, 21:25:31Нафіга вам той тиск!
П
Як це "нафіга"? З ранку прокинувся, зміряв тиск, якщо високий, пігулку бах, а якщо занизький - каву!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SAMSON

Цитата: BazilVV від 31-10-2023, 21:25:31
Не хочу бути , грубим, навіщо тиск! Нафіга вам той тиск!
Дивись для початкових налаштувань колони ,це обов'язково як казав Ігор ,він колись давав в руки кожному власникові нової колони манометр,та і після зясування та налаштування колони та тиску ,цей манометр переходив з рук в руки ,поки не затратився ,от і постало питання в другому показометрі тиску  :)доречі Батарейкін також все наполягав ,що потрібно все мати його .

ДимаС

Цитата: BazilVV від 31-10-2023, 21:25:31
Не хочу бути , грубим, навіщо тиск! Роса все робить, не потрібно думати, нажав кнопку-пішов спати.
Це саме для першого запуску - визначення потужності захлину
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

BazilVV

Цитата: SAMSON від 31-10-2023, 23:07:16він колись давав в руки кожному власникові нової колони манометр,та і після зясування та налаштування колони та тиску

Так, я свій подарував, і ще пару штук віддав, тих що артеріальний міряють, потужність знаю_звук роботи також, Роса за процес відповідає :), все! Думаю не потрібний девайс тиску, тільки при запуску, для визначення потужності, краще ТРСки замутити, там більше можливостей, я би ще одну взяв.

ИгорьTopic starter

Проект не буде збитковим лише якщо матеріали закупити в Китаї. Бо у нас лише корпус коштує 40% бюджету :)
Сиджу та думаю - на скільки штук замовляти деталі?
Спочатку думав про десяток. Але мабуть це замало. Замовлю 20.

Вчора зробив псевдо-ялинку для підключення шлангу.  Але ще не відправив. Хочу трохи додати коду.
По-перше, треба зберігати обраний режим та результати встановлення нуля щоб не робити цього при кожному запуску.
По-друге, треба зробити декілька початкових кроків у бік веб-підтримки. 
Дуже хотів би зробити напівавтоматичний пошук оптимального нагріву.

SMF spam blocked by CleanTalk