помогите с выбором оборудования

Автор nososa, 18-04-2017, 23:55:04

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Батарейкин

Цитата: Viktor Nemoskal від 08-01-2024, 17:04:033. Яка має бути голова для РК я вже розумію. Приблизно.
ну так и нам расскажи )))

Цитата: Viktor Nemoskal від 08-01-2024, 17:04:03Ще б про процеси відбору по пару і рідині в цій голові щось знайти.
чого????  ты же говорил что розумиешь? (((((((((

Цитата: Viktor Nemoskal від 08-01-2024, 17:04:03Ще б розібратися у різниці відбору по пару під і над ДФ
я об этом (((((((((((
нихрена тыщэ нэ розумиешь...

Цитата: Viktor Nemoskal від 08-01-2024, 17:04:03а мідного 0,25...0,3 валом.
как намотаешь - фотки выложи пожалуйста (будь ласка, а то вдруг не понимаешь  а то раптом не розумієш)

Цитата: Viktor Nemoskal від 08-01-2024, 17:04:03Сьогодні я краще би взяв розмовник українсько-латвійський, але не став би говорити цією...
а я говорю...
хуже всего думаю (((
и очень ненавижу тех шовинистов которые пытаются навязать что то мне в свободной демократической стране

ну а теперь по теме...
ты вроде много написал...
но никакой конкретики... (((

прежде всего определись какой продукт и из чего ты хочешь получить на выходе
и в каких обьемах

то что ты пьешь вино это зрозумило...
то что в гости я хожу только со своим - то мне понятно
чем гостей угощать хочешь?  ;)
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Gourmet

Цитата: Viktor Nemoskal від 08-01-2024, 17:04:03
2. Хочеться спробувати зробити якісний ароматний дистилят.
Для цього потрібен прямоток без дімротів, насадок/мочалок/кільць рашига.
І по більше мідних деталей в контакті з паром, брагою. Мідь забирає на себе сірку і виступає каталізатором для вироблення ефірів.
По мінімуму, достатньо буде метрової мідної царги діаметром  2 дюйма і холодильник (з нержі або міді, це холіварна тема, в мене мідь). І все. Дімрот підріже ароматику, мочалки розмажуть голови. Не жлобіться з хвостами, краще пускайте їх в наступний перегін. І подвійний перегон, звичайно. Наступний рівень - мідні кришка, шолом.
Немає мідної царги, на крайній випадок можна спробувати нержавіючу трубу з мідними кільцями рашига (порізана мідна трубка діаметно 15мм), початківці так роблять, але я так не пробував. Ще можна якої-небудь міді накидати в куб.

BazilVV

Цитата: poliar-nik від 28-03-2018, 07:35:27А за название "Буратино" спасибо, нарисую этикетку, буду лепить на бутылки.

,,Буратино" мабуть можна, це ж не ,,Буратиновка".

Батарейкин

Цитата: BazilVV від 08-01-2024, 22:19:40,,Буратино" мабуть можна, це ж не ,,Буратиновка".
может )))
я чего то все на свой счет воспринимаю (((

ЦитатаБутират – наркотик, легко растворяемый в воде и в спиртовом растворе. Порошок светлого желтоватого цвета имеет специфический запах. Бутират – один из наиболее распространенных и «популярных» энергетических наркотиков, оказывающий на организм опьяняющее и возбуждающее воздействие.

https://sevenroads.org.ua/stati/112-butirat-kovarnyj-narkotik/

это явно не про Буратиновку ))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Anri

Вітаю. Я так розумію що тема затихла давно. Цікавить чи щось вийшло у власника теми ?, може хто ще розкаже про 50 літрів спирту Альфа, тільки без крику ?   

гуральник

У нас немає альфа самців,самогонщиків.
Мабуть ніхто і нічого не скаже.
Хіба тобі не терпиться скинути посилання.
Любіть життя. Повторення не буде...

ГонщикФормулы

Игорь

Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk