Делаем дистилятор

Автор Roman2149, 21-09-2022, 20:57:48

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

гуральник

То може бути інша причина.
Ти на чому переганяв і як?
Любіть життя. Повторення не буде...

Nyl

Алюмінієвий бідон з теном на 2 кВт. З нього(брав у сусіда) виходить силіконова трубка в скляну банку, з цієї банки в наступну, таких банок три штуки. А вже потім, через ту ж силіконову трубку, вивід в охолоджувач  із змійовиком. Таким чином, було отримано самогон.
Після чого , було рішення придбати собі теж силіконові трубки, та охолоджувач(бетон мій), щоб вже ні в кого не просить, бо видно було, що людині це вкрай недовподоби. Трубки замовляв навмисно українського виробництва(напевно Київ гума ) бо категорично боюсь мати справу з Китаєм. Після чого, вже вигнав самогон із свіжої закваски,  вже на своїх трубках , але охолоджувач знову довелось позичить у родича, бо той що мені презентували, дуже сильно малий, і в ньому напевно і змійовика нема, а просто проходить нерж трубка.
В підсумку - самогон получився із присмаком гуми. Сьогодні вночі я його повторно перегнав, думав , що то через новизну трубок, але це жодним чином не допомогло, може навіть гірше стало.

гуральник

Поки що не спіши з силіконом
Читай форум
Зараз щось пошукаю ...
Можеш почати з цієї:
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,8079.0.html

makrak80

Nyl, відріж шматочок тиєї трубки , та підпали її . У гарного сілікону попіл має бути білий ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

alexdoe

Батарейкін після операції непогано гадає.
Олеже розкинь карти, підкажи в якому з вузлів шайтан машини косяк.
Звичайно Київгуму не беремо до уваги, тож харчова та екологічна київгума.

фотограф

Цитата: Nyl від 20-01-2024, 20:21:00В підсумку - самогон получився із присмаком гуми.
ЦитатаАлюмінієвий бетон з теном на 2 кВт.
Прокладку в кришці бідону подивись, може там гума смердюча

Nyl

Цитата: makrak80 від 20-01-2024, 20:30:20
Nyl, відріж шматочок тиєї трубки , та підпали її . У гарного сілікону попіл має бути білий ...
Саме перше було , що я зробив. Бо читав, що справній силікон не горить. Але, мій все-таки підтримує горіння, а попіл дійсно білий, як і має бути

makrak80

Тоді тільки прокладка бідону...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Nyl

Прокладка не являється цією причиною, бо цим бетоном багато разів до того користувались, то все було добре. Та й взагалі, її там нема...

добавлено: 20-01-2024, 20:37:36

Ну може я не зовсім коректно висловлююсь , і запах не гуми. Але він точно помітний, і такий, що хотілось би його позбутись

гуральник

Форум читай до тих пір поки не зрозумієш, про що читаєш, який самогонний апарат хочеш і що хочеш отримати на виході. І вже тоді обери конструкцію свого апарату.
Успіхів.

Nyl

Добре. Дякую за участь

гуральник

Прокладка під кришку найкраще з силікону.
Пс. Банки то вчорашний день.
      У нас їх ніхто не юзає
      Хіба ничкариться і не признається. ;)

Nyl

Цитата: гуральник від 20-01-2024, 20:41:56
Прокладка під кришку найкраще з силікону.

Все замазую тістом. Тільки трубки з силікону. Колись батько гнав з цього ж бетона, але трубки були чи то з міді, чи латунь, то крім класичного присмаку самогону , більше ніяких запахів не було.
А це вліз в цей силікон... Ще й перепитував у менеджера, чи він дійсно харчовий та термостійкий ? А він каже:-" тобі для самогону ?" Невже думаєш, що ти береш перший ? Все з ним нормально". В понеділок подзвоню, розкажу йому, як там все нормально.

добавлено: 20-01-2024, 20:49:53

А що замість банок ?

Сергій Леонідович

ще можуть тхнуть ущільньювачі банок, і коли річ їде про бідон, то він точно не бетон
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Nyl

Цитата: Сергей Леонидович від 20-01-2024, 20:51:25
ще можуть тхнуть ущільньювачі банок, і коли річ їде про бідон, то він точно не бетон
Банки нідочого, бо ними перед цим користувався, але трубки були взяті в сусіда(темно коричневі, навіть не уявляю, скільки кубів через них пройшло) то сторонніх запахів не було.
Вибачте, припустився помилки, як говорю в побуті , так і написав.

SMF spam blocked by CleanTalk