Стейк

Автор Олежище, 15-12-2016, 12:16:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Бандерівець

Тільки, що зїв стейк з мраморної говядини t-bone. Це було божественно смачно, такого смачного ще не їв. Сувід, 58С, потім обжарив на пательні. Маринував в соєвому соусі з підсилювачем смаку та розмягшувачем мяса. Приправи приготовив у маслі в залізному горнятку, цим маслом полив готовий стейк.
Який насичений смак, який післяприсмак. Телятина такого немає.

Перед тим пробував готувати з подібного куску не маринуючи, скажу що він був фігня

Бандерівець

Сьогодні я зрозумів чого телятина непідходить, не такий яскраво виражений смак та післяприсмак

Бандерівець

Переписувався сьогодні по вайберу з швагром, кажу стейки то не моє. І тут розумію що я ще з вирізки не готував. Швиденько побіг в Сільпо, все загупив, замаринував. Але і на кухні запах тимяну, розмарину і часнику.

Завтра прийде швогро на дигустіцію. Цікаво дуже. Сувід 58С, 1,5 години. Потім на великому вогні на пательні.

P.S. Блін, але вирізка дорога, 800 за кілограм

кролик

Цитата: Бандерівець від 04-03-2024, 22:47:44P.S. Блін, але вирізка дорога, 800 за кілограм
це де вже так охуйелі?
Під вирізкою ти маєш на увазі філейку? Тобто ті дві "ковбаски",  шо висять у пузі під хребтом, чи щось інше?

фотограф

Цитата: кролик від 05-03-2024, 00:41:30
Цитата: Бандерівець від 04-03-2024, 22:47:44P.S. Блін, але вирізка дорога, 800 за кілограм
це де вже так охуйелі?
Під вирізкою ти маєш на увазі філейку? Тобто ті дві "ковбаски",  шо висять у пузі під хребтом, чи щось інше?

мабуть з єдінорога, або якесь "органічне" :D

Бандерівець

Цитата: кролик від 05-03-2024, 00:41:30
це де вже так охуйелі?

Сільпо, Львів

так, та частина. Вона завжди була такою дорогою

кролик

Цитата: Бандерівець від 05-03-2024, 08:44:32так, та частина. Вона завжди була такою дорогою
Я беру на ринку по 240 телячу та  180 свинячу. А у вас - реально охуєлі.  :(

Delta

Цитата: Бандерівець від 05-03-2024, 08:44:32Сільпо, Львів
Цитата: кролик від 05-03-2024, 13:09:34А у вас - реально охуєлі. 
Так у Львів худобу привозять на літаку...чартерним рейсом. А потім ще з аеропорта гонять пішки під посиленною охороною... :D :D :D
Це як я восени у Форі (Київ) купував ковбасу...Написано Московская, перекресленно, нижче Київська...(чи Українська) за ціною 999грн за кіло...Правда я вже такий гарний був, принявши на груди пів кіло :D шо мені вже було геть по барабану скільки вона коштує...Прозріння прийшло на ранок! :D
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Бандерівець

Такі у Львові ціни, віразка завжди була такою дорогущою

От "Галицька свіжина", там 770 за кг

https://halytska-svizhyna.ua/yalovichina/page/2/

ДимаС

Колись у Дніпрі з товаришем під 50% знижку замовили у Едбурзі каре ягня у вишневому клярі. Чемний офіціянт запропонував замість нашого - новозеландського ягня.
Ну, думаємо, пох, сьогодні у них усе під -50%, то раз у житті спробуємо.
По класиці жанру приносить він рахунок, а там за каре 6000 грн. Шість, Карл!
Ну, фін з ним. Давай з кажу з картки сплатимо. А він каже, що знижка тільки на оплату готівкою і карткою то буде 12000!!!
Коротше, заплатили по рахунку й годі. Але то було 6 років тому. Сьогодні б я не був таким чемним, але наука на все життя - питати ціну того що стане твоїм...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Бандерівець

ДимаС, Це в мене так швагро в Дубаях попив чаю. За фієву кучу доларів

кролик

Цитата: ДимаС від 05-03-2024, 17:29:57Чемний офіціянт запропонував замість нашого - новозеландського ягня.
що бекало під Козятином  :) :) :)

ДимаС

Саме так)))
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

dimonarti

У нас стэйк 250гр на рынке вчера узнавал
У каждого свои проблемы: у кого-то хлеб черствый, а у кого-то бриллианты мелкие.

Бандерівець

У нас ціна стейку нормальна.

Але за рік суха витримка подорожчало на 400 грн

Витриманий 1039 грн, не витриманий 350

SMF spam blocked by CleanTalk