Стейк

Автор Олежище, 15-12-2016, 12:16:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

dimonarti

Львов , это рестораны и гульки ,даже в центре на територии давних церквь очень красивых стоят кабаки , ну и цены не соответствуют за что плотишь, хотя кухня довольно вкусная
У каждого свои проблемы: у кого-то хлеб черствый, а у кого-то бриллианты мелкие.

Бандерівець

Цитата: dimonarti від 06-03-2024, 12:55:49
Львов , это рестораны и гульки ,даже в центре на територии давних церквь очень красивых стоят кабаки , ну и цены не соответствуют за что плотишь, хотя кухня довольно вкусная

Вам краще видно який Львів. Я в центрі не був років 5-ть, хоча живу в  центрі  :D :D :D :D

Сергій Леонідович

Хтів запитать, замовив  оту су-від приблуду, воно має сенс, чи я марно витратив гроші?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Бандерівець

!!!!!!!!

Порадьте якись соус до стейка. Крім деміглас

Бандерівець

Цитата: Сергей Леонидович від 06-03-2024, 18:23:00
Хтів запитать, замовив  оту су-від приблуду, воно має сенс, чи я марно витратив гроші?

Су-від незамінимий для сейка чи мяса. Всі дорогі ресторани готують стейки в су-віді. Вони ставлять у ванни з різною температурою.
Наприклад 58С, 60С, 65С. У ванні воно може бути і тиждень. Коли ти замовляєш, вони витягують з ванни і на максимальному жарі роблять піджарку.

Для всього іншого сувід то хєрня повна. Лише для мяса. Сергей Леонидович але ти любиш з мясом бавитися тобі зайде, навіть дуже.

ГОГа

Ні, не марно.
Але не тільки м'ясо - можна і овочі. І субпродукти. І рибу.
Але обов'язково потрібен вакууматор. І бажано, велика (литрів на 8-10) каструля, яка більша у висоту, ніж в ширину.
Единственный "грех" на земле - это глупость

ДимаС

Сувід палку? Гарна штука - річ корисна дуже. Особливо стейк лосося - топчик.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Бандерівець

Цитата: ГОГа від 06-03-2024, 20:17:57
Ні, не марно.
Але обов'язково потрібен вакууматор. І бажано, велика (литрів на 8-10) каструля, яка більша у висоту, ніж в ширину.

Риба виходить ну не те що хрєнова а взагалі пппцц хрєнова.

Зміст овочі сувідити, ХЗ, то не моє. І думаю то фігня повна.

Яйці пашот робити то вийде не пашот, жовток схоплюється, білок як соплі.

Куряче мясо що варене що після су-віде одна і теж, змісу заморочуватися з су-відом не має.

DAP

Цитата: Бандерівець від 06-03-2024, 19:34:51Су-від незамінимий для сейка чи мяса.
Хибна думка.

Бандерівець

Цитата: DAP від 06-03-2024, 21:39:00
Цитата: Бандерівець від 06-03-2024, 19:34:51Су-від незамінимий для сейка чи мяса.
Хибна думка.
:D :D :D :D
ок, замінимий :D :D

кролик

А ви усі не дуже зажралися? Сувіди, хуювіди, а перлової каші на маргарині, з шматками вареного свинячого сала з шерстю, необсмаленою, не хо?

Сергій Леонідович

Ні, не марно.
вакуматор є, і гастроємності є, і сувідниця та на 30 літрів

добавлено: 06-03-2024, 23:25:46

Цитата: кролик від 06-03-2024, 23:04:52
А ви усі не дуже зажралися? Сувіди, хуювіди, а перлової каші на маргарині, з шматками вареного свинячого сала з шерстю, необсмаленою, не хо?
тю

добавлено: 06-03-2024, 23:26:49

Цитата: ДимаС від 06-03-2024, 20:45:25Сувід палку?
так, отаку
https://caso-shop.com.ua/ru/tehnika-dlja-kuhni/aparati-su-vid-sous-vide/pich-su-vid-caso-sv-1200-pro-smart.htm
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Гад

купи кульки і зможеш ставити в будь яку ємність, нащо гріти велику якщо ти хоч приготувати два яйця? Я так зробив!

ДимаС

Цитата: Бандерівець від 06-03-2024, 21:11:12
Ні, не марно.

Риба виходить ну не те що хрєнова а взагалі пппцц хрєнова.

Зміст овочі сувідити, ХЗ, то не моє. І думаю то фігня повна.

Яйці пашот робити то вийде не пашот, жовток схоплюється, білок як соплі.

Куряче мясо що варене що після су-віде одна і теж, змісу заморочуватися з су-відом не має.

Отут ти не правий - воно все суперове. Овочі то теж не моє у сувіді, але риба - цинус! Шинка - агінь, разом з сосисками...
Яйця то ясно що так, бо температура готовності білка 80С, а жовтка 70С.
Тобто має бути при готовці яєць від 70 до 80С, якщо все вірно зробити - жовток буде крутим, а білок желеподібним, але не текучим... я про це вперше взнав у ОАЕ, коли закопав у розпечений пісок на пляжі кілька яєць. За пару годин мав саме те що треба - так співпало, хоча і розпечений післк був, не думаю що було 70С
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

DAP

Цитата: кролик від 06-03-2024, 23:04:52а перлової каші на маргарині, з шматками вареного свинячого сала з шерстю, необсмаленою, не хо?
Це якесь збочення з ГУЛАГу.

SMF spam blocked by CleanTalk