Казан-кабоб

Автор Назим, 16-04-2023, 22:33:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Ivan 68

Я вчився ось по цьому аідео -
https://youtu.be/0JCU8gyhRhU?si=YrbEKTF_GRluqW0c
Може комусь пригодиться

добавлено: 30-03-2024, 05:52:51

https://youtu.be/tNMbh-oXlTM?si=gHNtxQfF1tNgcBZU
Краще ніяк, ніж як небудь.

НазимTopic starter

Цитата: Ivan 68 від 30-03-2024, 05:51:23Я вчився ось по цьому аідео
Сталик вообще молодец... жаль что в видео не увидишь всех ключей...а еще мало того что, в каждом регионе страны, разный подход, типа как говор, так еще и у каждого повара свой стиль...
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

ДимаС

Яскравіше та ширше ніж на відео Сталік пише у книжках. Мені дуже заходить.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Ivan 68

Але щоб дійсно вловити всі тонкощі, ще бажано про те саме блюдо і в журналі життя на його сторінці почитати.
Він теж захищається від плагіата як може і тому в кожному місці (відео, книжки, lifegournal, зараз вже мабуть і інші месенджери) якогось одного нюанса не дає.

Игорь

Ваzil,  мiж фото з повною та порожньою тарілками 30 хвилин часу. Швидко впоралися :)
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Казан кабоб із свинячих реберець, на свинячому салі, повинен мати іншу назву. Щоб випадково не ввести назвою  в оману  вірян деяких напрямків :)
Наприклад, юкрейн кабоб.
Чи як?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

Доречі, цікаво що Сталік іноді використовує термокришку.
Дуже корисна штука, та й відносно проста для виготовлення (порівняно з нашим обладнанням).

добавлено: 30-03-2024, 11:52:30

Цитата: Игорь від 30-03-2024, 11:46:02
Казан кабоб із свинячих реберець, на свинячому салі, повинен мати іншу назву. Щоб випадково не ввести назвою  в оману  вірян деяких напрямків :)
Наприклад, юкрейн кабоб.
Чи як?
Та ні. Це як борщ - неважливо яке мʼясо. Головне що казан та картопля

НазимTopic starter

Цитата: ДимаС від 30-03-2024, 11:51:17та картопля
ні не картопля, м'ясо... кабоб то все таки це шашлик. Але найсмачніше в ньому картопля...Парадокс

ДимаС

Історично казан-кабоб мав би бути без картоплі, до того як вона отримала поширення у Європі та Азії.
Українські страви використовували різні коріння раніше: пастернаку, петрушки, ну і дуже часто квашені/солені коріння буряка.
Певно з цією стравою було схоже, а коли зʼявилась картопля - стали додавати, як зручне ситне доповнення.

Ivan 68

Все вірно, до епохи картоплі давали ріпу. Так Сталік казав в якомусь своєму відео.

BazilVV

Цитата: Игорь від 30-03-2024, 11:41:02Ваzil,  мiж фото з повною та порожньою тарілками 30 хвилин часу.

:D Було три хлопа та дві молодиці і ще двоє дітей за 10 років, підмели моментально, поки відправляв фото то вже салатом прийшлося закушувати))).

НазимTopic starter

Цитата: BazilVV від 29-03-2024, 23:53:21картопля пішла на УРА
[attach=1]

Цитата: Назим від 29-03-2024, 23:08:27картошке можно поддать еще жару, прям до красноты, чтоб фритюр-фритюр... Прям на грани перед подгоранием, будет в разы вкуснее...
[attach=2]

вот так имел ввиду...

BazilVV

Казан-кабоб рулює, не потрібно заморочуватися, загрузив все через 2год. готове, тільки картоплю поперевертати для засмажки, супер.

Олежище

Я дуже вибачаюсь, я мав похибку підписатись на цього росіянського уюбка Сталіка. цей охеренний миротворець , з його слів , після 24.2.22, казав, ну таке..., це недоразуменіє, і тут нема нічого поганого, я йому тоді писав, не хочу зараз ворушити спогади, але ви ж знаєте,що тоді було з Харковом і т.д. ця тварюка мої коментарі видалила... Дивиться краще українських шефів. Або європейських ... На цьому болотяному підарі, сталіку ханкішиєму, світ не закінчився. Є хлопці казахи, до яких я ставлюсь з повагою, як то канал хліб сіль, де гарний дід , здається, з Дніпра. Навіть з болот Алішер Халілов, мені подобається більше, чим цей підарюга сталік.
 Якщо що, вибачаюсь, це моя особиста думка...

SMF spam blocked by CleanTalk