Ночино.

Автор Батарейкин, 10-06-2015, 13:48:02

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БатарейкинTopic starter

всегда приятно ХВАСТАТЬСЯ своими Достижениями...
но иногда приходится делиться и своими ГРАБЛЯМИ (((

на фото НЕУДАЧНЫЙ  вариант прошлогоднего НОЧИНО
Орехи были собраны 20-25 июня
год простояли на подоконнике
сейчас буду сливать  спиртовый раствор
завтра пойду рвать новые орехи

надеюсь в ЭТОМ году получится

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

yrabarskiy

Таке (без цукру та спецій) вживаю щоденно, вранці, натщесерце по столовій ложці на склянку теплої води.
Хмільна вода не приведе до добра!

фотограф

Цитата: yrabarskiy від 10-06-2025, 22:16:11Таке (без цукру та спецій) вживаю щоденно, вранці, натщесерце по столовій ложці на склянку теплої води.
Навіщо?

vova0869

Для здоровья.Ночiно це лiки.Головне щоб лiкар гарну дозу призначив.

makrak80

Володя , а у вас горіхи не померзли ? В нас по городам у полях все вимерзло , по місту ще трішки втрималось ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

vova0869

Померзли.Дуже мало висить.Малина ,полуниця навiть слива померзла.

makrak80

Аналогично , ничого практично немає , а по горіхам вдарив перший раз на моеї пам'яті . За дешево дісталось 30 кіль рису , та 20 гречки . Буду з них робити раз фрукти нема ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Ivan 68

З гречки не варто. Я робив. Так... для інтересу можна. П'єш і наче гречкою закусив.
Краще ніяк, ніж як небудь.

makrak80

Спробую . Я її на короткий насадочной перегоню . Хоча багато разів чув непогані відгуки за гречаний віскі ...

vova0869

Яблука ,виноград я ще жито купив /солод зроблю/.Нашим рукам голова спокою не дае.

ДимаС

Гречку підсмажити та у гречаний ель засипати на основі віденського елю - пив від Лучан - ну дуже мені зайшло - супер!
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

БатарейкинTopic starter

Цитата: Ivan 68 від 11-06-2025, 20:27:35. П'єш і наче гречкою закусив.
закусывать мясом нужно )))
тогда горилка+гречка+мясо

сейчас выложу фотки сегодняшних орехов
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БатарейкинTopic starter

сегодня сорвал  три шт на пробу
ИМХО - как раз!
зубочисткой протыкаются
сопле-молочка маловато, но есть

залью "прошлогодним настоем" )))

ДимаС

Де ти ті горіхи знайшов - все вимерзло.

А чому минулорічний не вийшов Ночіно? Пізно зірвав горіхи?

Краще на спирт пусти, бо можеш нові горіхи пересрати (вибач, не зміг доцільніше слово обрати) 😁
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

БатарейкинTopic starter

Цитата: ДимаС від 13-06-2025, 00:05:40Де ти ті горіхи знайшов - все вимерзло.
в Запорижжи всэ путем

Цитата: ДимаС від 13-06-2025, 00:05:40Пізно зірвав горіхи?
числа 20++++

Цитата: ДимаС від 13-06-2025, 00:05:40Краще на спирт пусти, бо можеш нові горіхи пересрати
та не думаю... типа кашу маслом не испортишь

орехи кент привезет завтра!
вот вечером буду решать....

а кого какие задумки?

SMF spam blocked by CleanTalk