Колона не вибирає весь спирт з куба

Автор VitaliyR, 06-07-2025, 15:00:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

VitaliyRTopic starter

Цитата: Игорь від 20-07-2025, 21:24:18треба відрізняти аварії та неприємності.
Аварія - це коли не вистачило охолодження, приміщення наповнилось спиртовими парами. Це-аварія, що може призвести до великої біди. 
Роса це відстежує.

Вода, температура, газоаналізатор ? що дає сигнал ?

Цитата: Игорь від 20-07-2025, 21:24:18Ще одна аварія - потоп. Для мене ( 4-й поверх) це актуально.
Роса це відстежує. 

Тут все зрозуміло

Цитата: Игорь від 20-07-2025, 21:24:18Зникла напруга, ти забув вимкнути тен та злив вміст куба. Напруга з'явилась, тен запрацював насухо, або вода потекла в нікуди не під'єднаний шланг. Це аварія. Але це передбачено. Роса не заживить ані тен, ані клапани в такому випадку. 

Якщо був збій напруги то виробнича силова система в принципі не може включитись. Якщо таке відбувається то це помилка проектування системи, а не аварія.

Цитата: Игорь від 20-07-2025, 21:24:18Відслідкувати таку проблему не просто. Датчик в насадці такої можливості не дає. Він не повідомить
та вже пофік на той датчик, не повертайся до нього бо ходимо по колу.

VitaliyRTopic starter

Крім зазначених ситуацій інших аварійних ситуацій при роботі РК не існує ? Теоретичних які не реалізовані але можуть статись.

Збої відбору ти не відслідковуєш і вважаєш їх "неприємностями" залишаючи на візуальний контроль користувача системи. (просто уточнюю чи правильно зрозумів)

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 20-07-2025, 21:24:18Ще одна аварія - потоп. Для мене ( 4-й поверх) це актуально.
Роса це відстежує. 
а если все таки датчик потопа подключить )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Батарейкин

Цитата: VitaliyR від 20-07-2025, 21:52:58Вода, температура, газоаналізатор ? що дає сигнал ?
ты сначала РОСУ попробуй купить(((
пока ее у тебя нет - пустые хлопоты

VitaliyRTopic starter

Цитата: Батарейкин від 20-07-2025, 23:24:00ты сначала РОСУ попробуй купить(((

продаєш ? потрібен комплект для повної автоматизації відбору

Батарейкин

та сам сегодня хотел купить... но уже продали (((
там запасе что то есть!
пересмотрю-подумаю

Игорь

ЦитатаВода, температура, газоаналізатор ? що дає сигнал ?
Я об этом уже подробно писал лично тебе совсем недавно   Дать ссылку, или сам найдешь? 
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Цитата: Батарейкин від 20-07-2025, 23:24:00ты сначала РОСУ попробуй купить(((
Он писал, что она ему не нужна
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

VitaliyRTopic starter

Цитата: Игорь від 21-07-2025, 07:35:17Я об этом уже подробно писал лично тебе совсем недавно   Дать ссылку, или сам найдешь?
Я уважно читаю що ти пишеш. Але перепитую щоб не затупити (а зараз з моєю головою це дуже вірогідно) і не піти хибним шляхом. Для себе визначив що контроль можливий в трубці звязку з атмосферою. Перепитав про інші варіанти.

Цитата: Игорь від 21-07-2025, 07:42:54Он писал, что она ему не нужна

Де писав і де купити ?
Я почитав шо зараз Роса не виготовляється, скільки часу так буде невідомо, люди які приймали участь в виготовленні захищають країну...
Якщо є готове надійне рішення повної автоматмзації відбору то можна розглядати купівлю. Якщо це купівля вживаного обладнання і квест знаайди компоненти яких нема то варіант не підходить.

VitaliyRTopic starter

Трохи розкажу що получилось з початковою проблемою, перший пост теми.
Що міняв і який результат отримав:

- бак замінив на 30ти літровий (був 100л)
- заливаю 25 літрів сирцю 50% (було 80л 38%)
- потужність 1250 Вт (було від 900 Вт до 2 кВт)
- відбираю голови 2 швидкості + 2 швидкості тіло + 1 швидкісь хвости
--- голови 2 години по 130 мл/год - виливаю (в каністру) 0,25 мл.
--- голови 4 години 45 хв відбір 15 хв пауза, 250 мл/год - збираю в бутиль на повторну перегонку 0,75 мл.
--- тіло 7 годин 900 мл/год 6,2 л
--- тіло 8 годин 450 мл/год 3,6 л
--- хвости від моменту припинення тіла до 97,5С в кубі 0,25 л/год 1,3л

На проміжку "голови - кінець тіла" температура в нижній точці колони 78,8 (так знаю що там вже ніхто нічо не міряє) стабільна і не перевищує розкиду -0,1/+0,1

на проміжку хвости температура зростає до 80С не більше 85С, зниження швидкості та робота на себе повертає температуру але така швидкість збиткова, відключення по баку 97,5С

Отримано певну кількість прозорої рідини при зануренні в яку аерометр показує 96%. Хотілось би почути рекомендації на другу перегонку цього продукту

Батарейкин

Цитата: Игорь від 21-07-2025, 07:42:54Он писал, что она ему не нужна
ну у крутых пацанов - свои правила!
я пару раз через РОСУ подключал болгарку  без регулировки для полировки в селе )))

Батарейкин

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 15:48:06- бак замінив на 30ти літровий (був 100л)
самый не правильный путь

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 15:48:06- потужність 1250 кВт (було від 900 Вт до 2 кВт)
пока не найдешь 1600-1700ватт... у тебя ничего не получится

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 15:48:06--- голови 2 години по 130 мл/год - виливаю (в каністру) 0,25 мл.
--- голови 4 години 45 хв відбір 15 хв пауза, 250 мл/год - збираю в бутиль на повторну перегонку 0,75 мл.
это вообще оборжаться-обосраться.... обсуждать не хочется

SMF spam blocked by CleanTalk