Насадки для колонн

Автор ДЯДЬКА, 08-06-2011, 21:52:14

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Delta

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 01:02:54Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

здається мені, шо це не травлена насадка...
Вона не має бути блискуча...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

VitaliyR

Та її і в наявності немає. Травлена/нетравлена то питання другорядне. Наскільки я зрозумів то можна або звернутись або травити самому, питання не критичнне.  А от накрутити самому насадку наврят чи получиться.

Знайти б хоч якусь що краща за ті "циліндрики та пірамідки" недоліки яких Ігор описав.

Сергій Леонідович

[/quote]
Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 12:57:35А от накрутити самому насадку наврят чи получиться.
Було б бажання. Ми з Сашею крутили, різать довго, ну і не травили
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Батарейкин

Цитата: Игорь від 21-07-2025, 07:47:40Ти знущаєшся? Я ж виклав 43 фото
думаю- ДА
просто троллит
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Батарейкин

но я по первому пожеланию свою сфоткал
а вот его медную с которой он мозг выносит, мы так и не увидели...

вообще  ВСЕ разборки полетов нужно начинать с фото оборудования ОПОНЕНТА
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

VitaliyR

Цитата: Батарейкин від 21-07-2025, 19:29:42но я по первому пожеланию свою сфоткал
парафіяни сильно просили ))) образ муси бути до людей ;)

Батарейкин

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 20:21:56образ муси бути до людей ;)
обовьязково )))

ivan_fd

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 12:57:35Знайти б хоч якусь що краща за ті "циліндрики та пірамідки" недоліки яких Ігор описав.

Пару сторінок назад чоловік брав на ОЛХ насадку схожу на правильну. З магнітної нержавійки. Правда травити прийдеться самому.
Іншої ви й так не знайдете.

BazilVV

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 12:57:35А от накрутити самому насадку наврят чи получиться.

,,Ежели один человек собрал-другой завсегда разобрать может." фраза із відомого фільму про ремонт брички))), подивіться на конструктив станка (є досить відео), дриль і електромагніт від пускача на якому закріплений ніж, потрібна тільки правильна проволока для насадки.

VitaliyR

Цитата: BazilVV від 21-07-2025, 22:24:35потрібна тільки правильна проволока для насадки.

потрібно щоб була координація рухів - а хитає, потрібно добре бачити - втрачаю фокус
потрібно ще дох... всього чого вже немає

BazilVV

Яка координація? Це станок, катушку із проволокою поставив, включив кнопку дриля і пішов їсти вареники))), без електроніки, насадка мотається сама.

VitaliyR

Цитата: BazilVV від 21-07-2025, 22:53:42Яка координація?

Контужена ))) Станок сам себе збере ? Ні, а в мене зараз не получиться, принаймі так як треба. Купити станок ? Нахіба ? простіше купити готову насадку

Батарейкин

Цитата: VitaliyR від 21-07-2025, 23:07:17простіше купити готову насадку
простише.... но ее нету (((
когда мы твою медь увидем?

VitaliyR

Цитата: Батарейкин від 22-07-2025, 16:44:34когда мы твою медь увидем?

планую в кінці тижня розібрати колону, поміняти на ось такі пружинки. зроблю фото мідних пружинок ;)

2025-07-22_16-48-40-935.jpg

Не травлена, не тоне. Поки що вариться в таблетці до посудомийки, а я читаю про травлення.

Батарейкин

Цитатаа я читаю про травлення.
на форуме ты этой инфы не найдешь...

а внешние источники обманут (((

тайну травления знает только Игорь
мне он присылал набор химикатов лет 8 назад для травления 3л насадки

альтернатива нержавеющие мочалки
но вместо 1,5метра 1,8м
вместо 1,7квт 1,3квт

это не совсем достойнвя замена... там будут смягчающие примеси...
питься будет хорошо

SMF spam blocked by CleanTalk