Шпора для отбора

Автор chelovechik, 05-12-2013, 19:35:38

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

GRIP

Цитата: Andrik_K від 31-08-2025, 21:25:32це не про Росу.
Andrik_K Якщо звукові файли використовують в одному приладі, їх можливо використовувати і в іншому .Все залежить від бажання того хто програмуе прилад. На приклад Бобер може давати сигнал тональний або казати айяяй.
Оскільки істина в вині ,частина їй уже в мені.
 Глупість це не відсутність ума, це такий ум.

ГонщикФормулы

Т9, я про Росу 2.0, запишите в очередь.

_Yaroslav_

І мене, будь ласка, запишіть в чергу на РОСУ 2. Дякую

KosKiev

Цитата: ДимаС від 01-09-2025, 01:13:57РОСА 2.0
Отже, черга відкрито в новій темі.
Як вірно каже Батарейкін= коли черга буде 100+, ну скажімо так= суттєва, Ігор зробить РОСА 2.0
Тож треба показати наші бажання.
І я "ЗА" озвучку, тільки Рідною мовою пліз, бажано щоб лагідним жіночім голосом.
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

Игорь

Цитата: KosKiev від 01-09-2025, 23:21:55Отже, черга відкрито в новій темі.

Це не працює.
Я тої теми не бачу. І навіть якщо побачу, одразу видалю.
Мені дуже наполегливо пропонують постійну роботу з повною зайнятістю, на дуже привабливих умовах.
Єдине, чому я зараз не погоджуюсь, ще обіцянки, що я дав на форумі, та аванси, які ще не відпрацьовані. 
Саме тому я по новій Росі нікому ще не сказав "так", і не знаю, чи скажу. 
Тому якщо хтось (не я) буде відкривати теми з чергами, то я до цього жодного відношення не маю. Це буде черга "в нікуди".
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 02-09-2025, 08:00:29Мені дуже наполегливо пропонують постійну роботу з повною зайнятістю, на дуже привабливих умовах.
работать и зарабатывать это немного разные КРИТЕРИИ
думаю тебе та работа скоро наскучить....
а мы пока списочки напишем)))
Дурни думкой Богатиют
может года через три там будет 500+ желающих!!!

Цитата«как старая полковая лошадь»

Spoiler
для тупых... это не наезд на Модератора
а цитата Льва Толстого, который жил еще до революции 1917года
[close]

в Игоре проснется Желание!!! и за 2-3 недели (месяца) ((года))
мы таки сможем получить достойный продукт

Цитата: Игорь від 02-09-2025, 08:00:29Я тої теми не бачу. І навіть якщо побачу, одразу видалю.

она тут:

https://labspirt.com/forum/index.php/topic,9388.0.html

но мы же живем  не в тоталитарном форуме.... не надо ее удалять!
пусть повесит!!!

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 02-09-2025, 08:00:29Саме тому я по новій Росі нікому ще не сказав "так", і не знаю, чи скажу. 
ну завтра она тебе понадобится...
а старых нет(((
ну две-три ночи.... и код готов
2-3 недели и плата макет...
2-3 месяца и первый опытный образец
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Serhiy

Цитата: Батарейкин від 06-09-2025, 23:55:06может года через три там будет 500+ желающих!!!
Неужели среди «полтыщщи» желающих постоять три года в очереди, не найдётся и десятка способных построить «свою Росу»?
Не за что не поверю, что сообщество инженеров энтузиастов так быстро скатилось к уровню какой-то «споживспілки» (союзу ждунов потребителей).
Spoiler
для тупых... это не наезд на форум, а апелляция к здравому смыслу, которому уже, как минимум 300 тысяч лет.
[close]
Всегда

Игорь

"Полтыщщи" превратятся в три десятка, из которых через месяц останется полтора, пара месяцев разработки никак не окупятся. Поэтому новая разработка может существовать исключительно на энтузиазме, который быстро тает когда начинается манипулятивное давление в виде очередей и списков.
Ветка, которую создал Батарейкин, не заблокирована, может кто-то возьмётся её удовлетворять и обеспечивать, может нет - я не имею к этому никакого отношения. Одна просьба - не надо там использовать название Роса, ведь я в этом цирке не участвую.  

Сейчас займусь тем, что меня заинтересовало. Буду адаптировать Росу к работе на 60-ти герцах в Северной Америке. Заодно соберу пару Рос последней модификации. Срочно понадобились. 

ivan_fd

Я вже давненько задумувався зробити собі залізяку, яка б по шпорі відбирала спирт. Навіть почав щось писати, але потім прикупив РОСУ і бажання затихло. А тепер знову, потроху прокидається :-) Хочеться мати резервний варіант, про всяк випадок.
Мабуть, все таки, буду робити.

GRIP

Зробили чергу , вбили натхнення. Нажаль.

Игорь

Наявність нав'язаної черги унеможливлює появу нового обладнання. Доводиться впарювати щось старе, пофарбоване під нове. Робити це третій чи четвертий раз поспіль не цікаво.  
Якщо потрібна Роса з розподілювачем чи без - нема проблем, просто зараз у мене в роботі декілька замовлень. Але робити стару росу з новим екраном, де всі зміни - це можливість бачити та змінювати налаштування на екрані телефона?  Ні, не треба. 
Потрібні зміни, але які?

KosKiev

Цитата: Игорь від 20-09-2025, 02:57:28Потрібні зміни, але які?
Моє бачення:
1.Мені не вистачає бачити на смартфоні температуру куба. Датчик куба під'єднано до РОСИ.
2. Коли затираю солод, користуюся збіркою РМ-2 + ТРС. Було б зручніше мати таку можливість в новій РОСІ. Можливість програмувати декілька температурних пауз, виставляти температуру та час, можливість встановити градієнт = "Заліт" (мені для віскі треба 2-3, комусь для пива треба більше)

Впихувати в РОСУ керування охолодженням, я так розумію, не вийде, або складно реалізувати...?? хоча, було б зручно мати один прилад керування.
Якось так.
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

GRIP

Цитата: Игорь від 08-08-2025, 02:16:59Пропоную погратись в програмування на Ардуіно, aле не на базі контролерів минулого тисячоріччя Atmega, а з платою Wemos D1 mini ESP8266.
Чому? Вайфай на борту, 160 мегагерц тактова та 4 мегабайта пам'яті.

Що це було ? Іграшки? Всі повірили в нову ідею Адміна Ігоря, який єдиний підтримуе життя і інтерес новачків . Я розумію скрутна година, але з'являються новачки ,які не мають можливості користуватися  приладами які вже не один рік, як вироблені  Ігорем і працюють у користувачів его приладів.
На жаль нема на форумі людей ,які виготовляють сучасне обладнання. Був Человечік нема, нема Яреми, і багато інших . Насадка  не виготовляется Сісадмін продае все обладнання оптом. Модератори іноді з'являються..... Війна.

Заважае черга?
Знести і забути.І їти вперед!

Игорь

Ти щось не так зрозумів.
В повідомленні, що ти процитував, йшлося не про Росу. Колега шукав спосіб реалізувати якимось чином відбор по шпорі, а я запропонував йому найпростіший з моєї точки зору варіант. Навів схеми керування різними клапанами.
Виявилось, що в колеги достатньо міцна база, і за  пару днів він майже все зробив, прислав код, я побачив, що подальша допомога йому не потрібна.  Від мене потрібен був поштовх.
Про "з'являються новачки".
Так, з'являються. Зараз я готую до відправки комплект - РК, дистилятор, колона, Роса.
Просто Росу відправив колезі Віталію Остаповичу минулого тижня.
Зараз мудрую  з Росою, що буде працювати на іншому континенті у мережі з частотою 60 герц. Це дійсно виклик, бо я не зможу вдома нормально перевірити цей пристрій.
Через ці задачі знов пригальмувалась тема ЦПУ, але вчора я притягнув її з цеху додому, а брага вже бродить.
Одночасно йдуть експерименти у добровольця з перегонкою браги з паралельним відбором голов на РК.
Про нову Росу. Робота з нею триває, але охопити все одночасно неможливо.
Нова Роса зараз у стані, про який є українська приказка про курку в гнізді, у якій яйця в п...ді. І що рано це з сковорідкою бігати.
Написав з "пательнею", але ні. Теща саме про "сковорідку" казала :)
В ще висить тема систем безпеки. З чергою місць на 30 чи 40, та придбаними деталями доларів на 500...
Куди тут ще нову чергу ліпити? 
Відкрию карти.
"Курка" нової Роси дійсно в гнізді, Яйця? ... вагітність триває нормально, але час для черги ще не настав.

SMF spam blocked by CleanTalk