Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Ivan 68

Краще ніяк, ніж як небудь.

Fatum

Цитата: vova0869 від 27-10-2025, 07:35:33Спиртколона у тебе в Харковi.

У Вас часом не має каналу на Ютубі по темі алкогольних напоїв?

vova0869

Я ще мало знаю щоб вчити других .Нi це не реклама . Оладнання не погане якщо не слухати менеджерiв .Я сподiвався що коллегi буде зручно .

Fatum

Цитата: vova0869 від 02-11-2025, 15:11:47Я ще мало знаю щоб вчити других .Нi це не реклама . Оладнання не погане якщо не слухати менеджерiв .Я сподiвався що коллегi буде зручно .

Та я не про реклами, обладнання в них гарне. Просто прочитавши багато ваших постів дуже Ваш підхід схожий на один канал.

Ivan 68

На який? Я теж подивлюся.

Fatum

Цитата: Ivan 68 від 02-11-2025, 15:47:37На який? Я теж подивлюся.

"Самогон без похмілля"

Ivan 68

Подивився трохи. Усміхнуло. Наш Вова точно так би не робив, не знімав і не розмовляв.
Смішно, коли людина намагається копіювати брянського винокура з набагато слабшими знаннями.
Далі без коментарів.

Zag

Панове підкажіть, будь ласка, чи має хтось досвід розварювання зернової сировини відразу в 200-літровій пластмасовій бочці за допомогою парогенератора та барботера? Які нюанси? Якщо є де почитати, то ткніть, незрячого)
Шануймося,  бо ми того варті!

vova0869

Я теоретично цiкавився .На мiй погляд це перспективно для бюджеого обладнання . Треба пiдiбрати бочку щоб ти розпарив додав холодноi води ,отцукрив, ще додав води i збродив .Не треба чиллер насос та i електрика це зарас актуально .

Zag

Бочка підходяща. Товста пластмаса, мінімум 200 літрів, а скоріш за все більше. Я в ній запарюю дрібно помелену крупу, але ж краще було б розварювати, особливо кукурудзу. Думка наступна: залити з крану кип'ятку і трохи поварити через барботер, ну і т.д. Але це лише червона схема
Шануймося,  бо ми того варті!

vova0869

Якщо це не односолодовий як на мене нема   сенсу в бiлiй схемi.

ДимаС

А якщо односолодовий то нема сенсу у червоній схемі виходить? Гмм...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

makrak80

Цитата: ДимаС від 24-11-2025, 20:19:41А якщо односолодовий то нема сенсу
Чому нема , є . Тільки біла та червона схеми , це будуть різні по запаху та смаку напої ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДимаС

Я до того писав, що обидві схеми мають місце у житті винокура, незалежно від сировини
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

Я розварював в пластиковій бочці парогенератором, нормально пройшло. І в 130л пробував і 250 літровій трималися обидві, ніц з ними не сталося, якщо питання про це
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk