РОСА

Автор Игорь, 05-01-2015, 23:29:30

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ИгорьTopic starter

Доречі, якщо ти а режимі 2 задаш нульовий час роботи, Роса одразу, без зупинки на "бім-бом", перейде до третього режиму. А якщо ти в третьому налаштуєш температуру 99 з копійками, то Бім&бом пролунає коли перегонка буде закінчена. 
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Ivan 68

У мене весь минулий рік були періодично різноманітні приколи з Росою. Що я тільки не робив, і все одно через деякий час щось на ній та й станеться. Поступово вичислив, що коли працюю на ПВК з потужністю в 4,2кВт, а Дружина надумала щось пекти в духовці - рано чи пізно буде момент перевантаження на реле напруги (не дивлячись на те, що воно на 63А) і Роса глюконе. Почали з Дружиною домовлятися, щоб в дні перегонок духовку не включала. Наче стало все більш-менш. Через деякий час, подача енергії на Гуральню, на Росу, була переключена не напряму, а через інвертор. Знову почався цирк на дроті. І чисто випадково вичислив, що коли подача енергії іде через інвертор, а в той час хтось включає мікрохвильовку, на якісь долі секунд щось переключається і Росу вирубає. Коли відбувається  те саме, але без участі інвертора - проблем немає.
Одного разу нечаяно на ПВК закрив верхній кран рубашки. Добре що там глюколь був, а не вода. Роса чудила, автономка розривалася, ми з Ігорем не могли ніяк зрозуміти, що відбувається. Тепер верхній кран рубашки відкритий завжди, а ручка знята, щоб знову не попасти в цю халепу.
До чого це я. Потрібно уважно пройтися по всьому ланцюжку не лише на Росі, але і кругом неї. Я впевнений - розгадка знайдеться.
Краще ніяк, ніж як небудь.

yrabarskiy

Цитата: Игорь від 24-12-2025, 04:35:05Юрій, в режимі перегонки нема п'ятого, там чотири режими :)
[/дайте]

Так, затупив.
Вже майже 10 років користуюся РОСА і жодного разу не використовував режим "перегонка"    ББК завжди працює в Р-3
Хмільна вода не приведе до добра!

ИгорьTopic starter

А час? Він там обмежений! 
Якщо у тебе не дуже давня прошивка Роси, то якщо у режимі П2 поставити час 2 хвилини, час не зменшується , так і лишається дві хвилини доки не вимкнеш. 
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Anti8

Цитата: Игорь від 24-12-2025, 04:35:05Anti8, для початку спробуй порухати роз'єми- витягни та встав штекером, можеш поміняти їх місцями. Може з роками окислились контакти. 
Другий крок - спробуй переставити кубоаґвиц датчик вгору, в верхній - в гільзу куба. 
Якщо допоможе, треба готувати пару датчиків на всяк випадок. Кубовий вже трохи втомився. 
Якщо не допоможе, можна замінити обидва датчики. Старі, доречі, можуть нормально працювати в інших приладах, у малюку чи фанкойлі. 
Якщо в заміна датчиків не допоможе, проблема в якості живлення, але це не часто зустрічається. 
дякую за поради. Я поставив датчик безпеки у куб і послідкував за ним, що він видає.
А от він то вище , то нижче на пару градусів показував, тобто неадекватно працював, тому він і видавав перегрів.
Замінив його, наче все запрацювало.
Донбас - це Україна!

SMF spam blocked by CleanTalk