Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

vova0869

Колись давно був .

Zag

Панове, порадьте, будь ласка, пристойний PH-метр не за всі гроші світу. Щоб було просто і надійно.
Шануймося,  бо ми того варті!

ДимаС

Цитата: Zag від 23-05-2026, 13:10:38Панове, порадьте, будь ласка, пристойний PH-метр не за всі гроші світу. Щоб було просто і надійно.
Я щойно знайшов це на AliExpress:  | Profesjonalny miernik PH typu pióro Przenośny tester jakości wody PH Kwasomierz do akwarium Kwasomierz wodny PH Sonda miernik kwasowości
https://a.aliexpress.com/_Eyw5HV8

На заміну сенсор сам є там теж
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

BazilVV

Провтикав тему, що там із  Рн_метром? Я на блошаку взяв китайський новий із всіма причандалами, мені не потрібен, віддам по бартеру.

Zag

Цитата: BazilVV від 27-05-2026, 00:10:33Провтикав тему, що там із  Рн_метром? Я на блошаку взяв китайський новий із всіма причандалами, мені не потрібен, віддам по бартеру.
Вже замовив за рекомендаціями колег. Дякую за інформацію

Ivan 68

Солодовий сирець яскраво пахне яблуком. Яка домішка може так гарно пахнути?
Краще ніяк, ніж як небудь.

dimonarti

пахнуть яблоком из-за образования изоамилового спирта (одного из основных сивушных масел), который на определенных этапах пахнет не только яблоком, но и сивухой
У каждого свои проблемы: у кого-то хлеб черствый, а у кого-то бриллианты мелкие.

Zag

Колеги, хочеться приготувати якийсь зерновий чи солодовий дистилят для білого споживання. Порадьте, будь ласка, рецепт. Щось смачненьке.

vova0869

Трохи з другоi опери .Попробуй солодову настоянку.

Игорь

я б для початку порадив цукровий самогон на диких зернових дріжджах.  На мій погляд, це заслуговує на увагу, щонайменше для експерименту. 
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Ivan 68

Краще ніяк, ніж як небудь.

Zag

Років з два тому назад робив напій на зеленому солоді з цукром і культурними дріжджами(типу сектантовка). Експеримент вийшов досить вдалим.  Але, все одно, це цукровий самогон хоч і з зерновим присмаком. На просторах інету хвалять різні напої на кшталт хлібних вин, полугарів і т.д.  Може хтось має досвід в цій сфері? І головне, а чи варте воно цього?

Zag

Цитата: vova0869 від 09-06-2026, 12:02:31Трохи з другоi опери .Попробуй солодову настоянку.
Маєш на увазі мацерацію?

vova0869

SMF spam blocked by CleanTalk