Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Igo-go

Я таки трохи заморочився, - нагарячу вичерпав частину барди і, поки не остигло, і не встиг на дно куба випасти осад, долив залишок браги. Вже закипає)

Zag

Можна спробувати залишити поки що останні залишки браги і зайнятися другою перегонкою сирця з відділенням голів і хвостів. Потім змішати ці голови, хвости і залишки браги і акуратно перегнати з відбором голів і хвостів. Такий собі мацерат.
Шануймося,  бо ми того варті!

Igo-go

Бляха, а маю ж хвости тогорічні з сливи, та й виноградних трохи є. Але думаю, додавши хвости переганяти треба було б напевне, як звичайну брагу. Та й знову ж - вже пізно... процес пішов :)

vova0869

Я теж хвости добавляю.Було що водою розбавляв ,як густе дуже .

Igo-go

Мда, не подумав я вчасно про хвости, - так правильніше було б, аніж варити частину свіжої браги з вже вивареною бардою і дріжджовим осадом. Хоча по запаху те, що я «нахімічив» цієї ночі не відрізняється від сирця з попередніх перегонів такої ж сливової браги. А от на смак, шкода, не порівняю, бо одну частину планую гнати дробно прямотоком для бочки (бочечки:)), а іншу хочу спробувати по методу, який описував Володя (гуральник)

Zag

То треба багато сирцю для цих експериментів.
Шануймося,  бо ми того варті!

Igo-go

Бочечка невелика – 10л, а сирцю з сливи зараз є близько 30 літрів і на вихідні буду ще ставити брагу)

ГонщикФормулы

Привет форумчанам. Подскажите, у кого или где на сегодняшний день можно купить НБК?

vova0869

Мабуть тiльки Iгор виготовляе зарас .Звернись в роздiл /куплю/ може хтось свое продасть .

Сергій Леонідович

Цитата: ГонщикФормулы від 20-09-2026, 13:03:45Привет форумчанам. Подскажите, у кого или где на сегодняшний день можно купить НБК?
я думаю свої продавать, але якось не вирішив ще яку
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk