Дефлегматоры и все что с ними связано

Автор Бандерівець, 08-06-2011, 12:52:52

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

grofer

Цитата: sergeybb від 20-02-2017, 17:03:41Конечно много, поставить краник и регулируй себе на здоровье , насос таки работает
Не вийде, з часом він набирається повітря, і перестає качати. Для профілактики потрібно зробити два кола, одне без обмежень назад у бочку, а друге через краник і в дефлегматор.

Delta

Цитата: grofer від 20-02-2017, 17:08:58Не вийде, з часом він набирається повітря, і перестає качати.
Звідки повітря?
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

Цитата: vova0869 від 20-02-2017, 16:57:03Насос не самовсасывающий.
Насос "4"...нормальный насос..А бочка на 600 литров какой высоты?

alexnowar

Цитата: Гог-Магог від 20-02-2017, 15:52:43Обхохочем весь форум
Отправил в личку.  Как на форум загрузить не знаю.
Spoiler
Кнопку вставить изображение вижу и шо дальше? Читал четыре страницы какой-то темы, гутарят как резать размер картинки, ссылки там всякие вставлять, а по вставке изображений не понял.
[close]

Delta

Цитата: alexnowar від 20-02-2017, 17:39:33Как на форум загрузить не знаю.
alexnowar,
Spoiler
через "предварительный просмотр"
[close]

alexnowar

Spoiler
Написал текст. "Вложение и другие параметры" нажал, выбрал файл с картинкой с компа. Жму Предварительный просмотр, рядом с Отправить и ничего не происходит. Щас нажму отправить, посмотрим.
[close]

vova0869

grofer

Цитата: Delta від 20-02-2017, 17:22:53Звідки повітря?
Якщо почнеш зменшувати подачу води у дефтегматор РК, керуючись температурою на виході, тоді швидкість виходу з циркуляційника стає досить малою. Мотор маслає так як і маслав. Скоріше всього повітря яке є у воді помалу накопичується в камері мотору.
Це стається не  відразу, а через 4-5 годин роботи в такому режимі. Всі захлеби моєї РК були зв'язані з цим завоздушенням. Зробив два кола- проблема пропала, але все одно було тяжко збалансувати потоки води, щоб і в бак вернулося, і в деф попала потрібна кількість води.

sergeybb

Цитата: grofer від 20-02-2017, 18:46:20Скоріше всього повітря яке є у воді помалу накопичується в камері мотору.
Якщо випускну трубу встановити так, щоб вона була зверху, а кран вертикально, то бульбашки, якщо вони утворюються, будуть зразу виходити.
Але є ще один спосіб, після виходу насоса зробити зворотку з краном, яким і регулювати подачу на деф, зайве буде вертатись в бак.

grofer

Я насос закріпив під кутом 45, вихід був зверху - не помогло.
:)

Цитата: sergeybb від 20-02-2017, 18:57:52Але є ще один спосіб, після виходу насоса зробити зворотку з краном, яким і регулювати подачу на деф, зайве буде вертатись в бак.
Цитата: grofer від 20-02-2017, 17:08:58Для профілактики потрібно зробити два кола, одне без обмежень назад у бочку, а друге через краник і в дефлегматор.

sergeybb

Цитата: grofer від 20-02-2017, 19:00:37Для профілактики потрібно зробити два кола, одне без обмежень назад у бочку, а друге через краник і в дефлегматор.
Точно, тільки я б не ставив краник перед дефом, а на звороті і трубу ставити 1\2", якщо кран відкритий, до дефа не дійде.

grofer

Цитата: sergeybb від 20-02-2017, 19:10:26тільки я б не ставив краник перед дефом,
Я купив насос від осмосу, і забув про всі ці проблеми.  :) :) :) :)

Delta

Цитата: grofer від 20-02-2017, 18:46:20Якщо почнеш зменшувати подачу води у дефтегматор РК, керуючись температурою на виході
Я зменшую подачу води, перемикачем на насосі...З третього положення, перехожу на друге...у мене цього достатньо! Й насос НЕ маслає так як і маслав ;) Ще можу регулювати Т*С води, обдувом на кондішені... 8)

grofer

Цитата: Delta від 20-02-2017, 19:26:56Я зменшую подачу води, перемикачем на насосі
В моєму тільки одна швидкість.

Delta

Цитата: grofer від 20-02-2017, 19:22:09Я купив насос від осмосу, і забув про всі ці проблеми.  :) :) :) :)
Ну це для крутих! В мене теж є, але для других потреб!
Осмо з усіма цяцками, коштує у 2,5-3 рази дорожче, чим циркуляційний... :(
Цитата: grofer від 20-02-2017, 19:28:53В моєму тільки одна швидкість.
Дивний якийсь в тебе насос...Ті, що бачив, мали три положення...

SMF spam blocked by CleanTalk