Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

vova0869

Вибачте що не в тему . А скiльки служить сiсiкон ?

фотограф

Цитата: Батарейкин від 21-01-2024, 17:56:38я начинал с белоцерковского силикона... он через год-два в труху рассыпался в руках...
Років шість а може і вісім десь в мене, зовсім не змінився, як новий

ДимаС

У мене є силіконова трубка від Батарейкіна, то вона спочатку на відборі дистилятів стояла, потім півроку на подачі води, потім взагалі переїхала подавати пару з мультиварки до коптильні))) як нова загалом за 4 чи 5 років
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: vova0869 від 21-01-2024, 18:33:29А скiльки служить сiсiкон
обычно после родов и кормления ребенка  свисают((
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

makrak80

Цитата: фотограф від 21-01-2024, 18:38:14зовсім не змінився, як новий
Цитата: ДимаС від 21-01-2024, 20:12:22як нова загалом за 4 чи 5 років
Не вірю , в мене є і від Олега , та іншого виробника гарної якості . Отож їм от 5 до 8 років , використовував на пивному суслі та воді , так внутришню сторону кілька разів вже чистив від рудого нальоту ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

фотограф

Цитата: makrak80 від 22-01-2024, 11:14:48Не вірю
За фізичними властивостями. Що брудний всередині то ж не проблема.

ДимаС

Цитата: makrak80 від 22-01-2024, 11:14:48внутришню сторону кілька разів вже чистив від рудого нальоту ...
та я теж чистив, річ у тому що сам силікон у порядку за такий час використання - любе обладнання треба чистити

котХ

Вчера снял пробу кальвадоса из 10л бу бочки, крепость заливки 55, получил около 53%, без коррекции по температуре. По аромату очень хорошо, по вкусу не очень, жестко. Буду держать в бочке дальше.

Delta

Трохи вставлю 5 копійок...

[attach=1]

І про Київгуму

Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

Цитата: котХ від 22-01-2024, 13:35:25Вчера снял пробу кальвадоса из 10л бу бочки, крепость заливки 55, получил около 53%,
А сколько стоит уже?
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ДимаС

Цитата: Delta від 22-01-2024, 13:38:38
Трохи вставлю 5 копійок...
Це не про Київгуму, а про лінивих інтернет-маркетологів - руки повідривати й годі...

котХ

гуральник

Цитата: котХ від 22-01-2024, 16:58:124 месяца
То мало.
Спробуй за рік
Якщо бочка не нова.
Любіть життя. Повторення не буде...

Ivan 68

Скажіть, а хто як свої бочки заливає?
По самий верх, чи якийсь проміжок для повітря залишаєте ?
Дякую.
Краще ніяк, ніж як небудь.

vova0869

Я не доливаю в 50 л бочку десь лiтру.Бо я заливаю в сiчнi а в пiдвалi температура коливаеться на 8 градусiв .Якщо залити пiд верх можна бочку зiпсувати .А якщо багато не долити буде окислюватись напiй .Ще потрiбно мати залишок 3-5 лiтра на доливку.Доля ангелiв.Я доливаю раз на рiк.

SMF spam blocked by CleanTalk