Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Игорь

Ужасные кадры потери трёх сантиметров высоты ради ничтожных плюсов при сливе кубового остатка насосом. Досуха. Потому что слив - нижний. 
Можно использовать насос и при боковом сливе, но какой в этом смысл, если после этого все равно куб нужно опрокидывать набок для полного осушения... 
Есть способ устроить нижний слив не теряя ни сантиметра высоты, но кому оно нужно?

Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Serhiy

Друзья, ваши замечания по поводу излишней универсальности принимаю. Моя ошибка заключается в том, что я сначала объявил о кубе сугубо для ректификации, а потом упомянул о том, что собираюсь варить в нём на индукционке компот. На это есть справедливый ответ – «Если любишь компот, делай для него отдельную кастрюлю». Про приямок, и остальное, тоже, как всегда, всё образно и достаточно убедительно.
Цитата: Игорь від 09-06-2023, 08:40:19Есть способ устроить нижний слив не теряя ни сантиметра высоты, но кому оно нужно?
Мне, например, очень интересно.

добавлено: 09-06-2023, 09:34:43

Тепер стосовно бісеру. Прикро читати, що його не вистачає навіть в гілці для новачків.
Плекаю надію, що labspirt не тоталітарна секта. Кожен вправі задати своє, навіть безглузде запитання і отримати на нього аргументовану відповідь. Щоб раптом не трапилось так, що новачок бездумно виконує директиви іншого, більш начитаного новачка. Того кому «вже влом пояснювати» теж ніхто не вправі заставляти це робити.
Суперечку про те, чи є у мене рек.колона, чи немає, взагалі вважаю контрпродуктивною. По-перше, я вже про це неодноразово писав. По-друге, спроба переконати мене в тому, що її у мене немає, це ще один з прийомів притаманних тоталітарній секті. По-третє (знову для симетрії) треба бути дуже досвідченим спеціалістом, щоб попре масу очевидних фактів, заперечувати її існування. Як мінімум, для цього потрібно володіти своєю рек.колоною.
Всегда

ДимаС

Цитата: Serhiy від 09-06-2023, 09:24:26
Друзья, ваши замечания по поводу излишней универсальности принимаю. Моя ошибка заключается в том, что я сначала объявил о кубе сугубо для ректификации, а потом упомянул о том, что собираюсь варить в нём на индукционке компот. На это есть справедливый ответ – «Если любишь компот, делай для него отдельную кастрюлю». Про приямок, и остальное, тоже, как всегда, всё образно и достаточно убедительно.
Цитата: Игорь від 09-06-2023, 08:40:19Есть способ устроить нижний слив не теряя ни сантиметра высоты, но кому оно нужно?
Мне, например, очень интересно.

добавлено: 09-06-2023, 09:34:43

Тепер стосовно бісеру. Прикро читати, що його не вистачає навіть в гілці для новачків.
Плекаю надію, що labspirt не тоталітарна секта. Кожен вправі задати своє, навіть безглузде запитання і отримати на нього аргументовану відповідь. Щоб раптом не трапилось так, що новачок бездумно виконує директиви іншого, більш начитаного новачка. Того кому «вже влом пояснювати» теж ніхто не вправі заставляти це робити.
Суперечку про те, чи є у мене рек.колона, чи немає, взагалі вважаю контрпродуктивною. По-перше, я вже про це неодноразово писав. По-друге, спроба переконати мене в тому, що її у мене немає, це ще один з прийомів притаманних тоталітарній секті. По-третє (знову для симетрії) треба бути дуже досвідченим спеціалістом, щоб попре масу очевидних фактів, заперечувати її існування. Як мінімум, для цього потрібно володіти своєю рек.колоною.
нічого не зрозуміло, є ще питання по кубу?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ГОГа

Дима, Serhiy все понял и его на сейчас интересует только один вопрос: способ устроить нижний слив не теряя ни сантиметра высоты.
Если снова задаст вопросы про куб - просто игнорировать, ибо на все уже ответы даны.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Serhiy

Дякую, окрім питання про нижній злив без втрати висоти, у мене запитань по кубу більше немає.
Лишилось одне маленьке запитання до ДимаС.
Діма, скажи, будь ласка, у тебе є ректифікаційна колона?
Всегда

vova0869

Я пользовался кубом без нижнего слива для дистилляции 50 л .Сейчас 125 л без нижнего слива никак .Мыть все равно надо.Думаю моющую головку ставить.У меня оборудование не стоит стационарно да и используется редко .РК вообще 2-3 раза в год .Универсальность хороша до определенного уровня .

ДимаС

Цитата: Serhiy від 09-06-2023, 12:21:00
Дякую, окрім питання про нижній злив без втрати висоти, у мене запитань по кубу більше немає.
Лишилось одне маленьке запитання до ДимаС.
Діма, скажи, будь ласка, у тебе є ректифікаційна колона?
Так

Serhiy

Ещё раньше в одном из твоих сообщений прочёл....
Цитата: ДимаС від 28-08-2022, 10:03:36Я загалом хотів би піти у ректифікацію, але ці купи проводів, місце під це все - це поки найбільша проблема нажаль.
Прежде чем делать выводы, решил спросить, потому что за год может произойти, что угодно. Человек в профессиональной сфере достиг невиданных высот, и теперь в полном праве агрессивно делиться опытом.
Я сделал вывод (поправь, если ошибаюсь) в конце прошлого года у тебя рекколонны ещё небыло. Тогда остаётся вопрос – Дима, откуда ты черпаешь вдохновение, для того, чтобы менторским тоном и с изрядной долей категоричности писать следующее....
Цитата: ДимаС від 31-05-2023, 22:52:49поки не схоже на те що у тебе колона здатна дати спирт
Цитата: ДимаС від 09-06-2023, 04:15:36Ти геть не бачив в очі спиртколону, тому пишеш брєд, а не мінуси
...и всё то, что ты написал, отвечая о кубе для второй ректификации.
У меня, например, хватило терпения разобраться с проводами, я построил свою колонну, провёл два десятка ректификаций. И, тем не менее, по-прежнему  считаю себя новичком, задавая вопросы в разделе для новичков.
Всё это не для того, чтобы померяться писюнами. Просто, в следующий раз, если кто-то задаст вопрос,  касающийся ректификации, а тебе будет «влом пояснювати», то ты и не слишком торопись это делать.
Всегда

ДимаС

Це вже друге питання, тому на перше, за яке ти просив, я з залишків ввічливості відповів, далі умиваю руки. Успіхів.

Сергій Леонідович

Цитата: Serhiy від 09-06-2023, 17:42:22Всё это не для того, чтобы померяться писюнами.
Ну судячи по фото на аватарці, яке ти так наполегливо доводив що воно твоє, то міряться, тобі давно вже нічим. А на рахунок колони, просто, як і з аватаркою, зроби фото і все, ну щоб гімно по трубах не гуляло
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Serhiy

Цитата: Сергей Леонидович від 09-06-2023, 19:05:43фото на аватарці, яке ти так наполегливо доводив що воно твоє
Сергей Леонидович, допоки ти не покажеш де саме я доводив, що фото на аватарці моє, дозволь вважати, що саме тобі вже нічим мірятись. )

добавлено: 09-06-2023, 19:34:23

И вообще, кто приведёт мою цитату, где я утверждаю, что фотография деда на аватарке, это моё изображение, пусть первым бросит в меня камень. А до тех пор попрошу не спамить в теме для новичков, а то придёт строгий администратор и всех накажет.
Всегда

Игорь

Цитата: Serhiy від 09-06-2023, 17:42:22это не для того, чтобы померяться писюнами
От тебя такую фразу особо прикольно слышать читать.. 
Валя, употребляя термин "померяться", ты имеешь ввиду длину писюна, или глубину его возможного погружения в недра бабушки, которая выбрала себе аватарку в форме дедушки?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

Тему треба перейменувати на "Вопросы новичка о длине писюна и его аватарке", бо тема вже балаган. Простіше закрити ніж чистити від мусору та відкрити "Питання новачка 3"

Сергій Леонідович

Цитата: Serhiy від 09-06-2023, 19:21:10що саме тобі вже нічим мірятись.
тю, а я і не збирався, особливо з тобою! Ти взгалі, марнуєш час тих, кого, з якихось причин, вштирило тобі відповідать. На мій погляд, ти або троль, або хронофаг, не більше. Мені дуже шкода часу тих, хто намагається щось тобі довести або роз'яснить, на цьому форумі стілько вже написано для новачків, що бери і тільки ся вчи. Ні, тобі треба за..вать всіх, своїми дурнуватими питаннями! Мало цього, ти ще намагаєшся всіх повчать, мовляв не так і не те відповіли. Господи, просто будь вдячним за те, що тобі неуку, хось хто, хось що відповідає! Взагалі вважаю, що це марнотратство спілкуватися з таким во

добавлено: 09-06-2023, 20:18:48

до речі, в мене є десь три колони різного діаметру, пара НБК, штуки три, або чотири автоматіки, пара півоварень, та багато іншого, і фото всього цього я можу викласти без усіляких проблем. Так і робив, коли потрібні були поради форумчан
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

perkoljator

Цитата: Serhiy від 09-06-2023, 19:21:10И вообще, кто приведёт мою цитату, где я утверждаю, что фотография деда на аватарке, это моё изображение, пусть первым бросит в меня камень.
Serhiy, Это не утверждение, но как -то очень близко.  :D :D :D
Цитата: Serhiy від 01-06-2023, 06:55:58А ты никогда не думал, что это может оказаться не аватарка, а моя реальная фотография?
Камнями кидаться не хочется по причине -- болшой лени.  :o
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

SMF spam blocked by CleanTalk