Дистиляція зернових на кодзі

Автор гуральник, 18-06-2023, 18:53:50

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

voffka75

alexdoe

До речі, народ, у всіх немає пригару кодзі на малій потужності ? Цє стосується тільки мідних тенів чи нерж також ?

makrak80

крайній раз тен на 1,5 квт. давав на повну , навіть натяку на пригар не було . Тен мідний ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

гуральникTopic starter

У мене мідний, грепан 4,5 кВт
Любіть життя. Повторення не буде...

alexdoe

Цитата: гуральник від 21-06-2023, 22:00:13
У мене мідний, грепан 4,5 кВт

Цитата: makrak80 від 21-06-2023, 21:57:32
крайній раз тен на 1,5 квт. давав на повну , навіть натяку на пригар не було . Тен мідний ...

Дякую. З міддю зрозуміло. А нерж ?
Что скажет купечество? (с) Обендер.

makrak80

Чув що і на нержі не горить , якщо брага повністю отбродила ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

alexdoe

в мене був інший досвід ) тільки я не помятаю на якій потужності розганявся. Забув
Потім вже і солод корзину приладив і пароген, але зацікавився все ж таки - може в когось нерж працює нормально.

гуральникTopic starter

До 50 градусів вмикай на 50% і час від часу мішай. Потім пробуй на цілого всю потужність.

voffka75

питання не в кодзі, а в тому яка сировина: кукурудза? солод? мука? жито? рис?
Якщо рис чи кукурудза то не пригорить, а якщо жито чи ячміний солод то пригорить 100%

Батарейкин

Цитата: voffka75 від 19-06-2023, 22:54:47я не рахував не разу
я ні рахував ні разу

наверное так пишется...
(((((((((
глаза режет
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

гуральникTopic starter

makrak80

Цитата: voffka75 від 21-06-2023, 23:57:19а якщо жито чи ячміний солод то пригорить 100%
Ні , навіть жито не пригора на неповній потужності ...

Сергій Леонідович

Жодного разу нічого не пригорало. ТЄН нержавіючий, 4,5 квт. Робив все, виключаючи рис
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ДимаС

Цитата: voffka75 від 21-06-2023, 23:57:19а якщо жито чи ячміний солод то пригорить 100%
у мене дистиляція у пивоварці - то маю тен 3кВт 3м довжиною, то навіть на повній потужності ячмінний затор не пригорає, але у мене то все у бункері при дистиляції, так, частина дрібного просипається на ТЕН, але не горить, все добре. Тому на 50% блок ТЕНів має теж не пригорати.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

voffka75

Солодове сусло. Віскарне. По білому. Тен нерж. Пригар.

SMF spam blocked by CleanTalk