Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

moh1971

Цитата: самвидат від 06-04-2016, 12:45:32Тут можна пояснити?Що порізати на дольки-лайм? а цедру саму в мацерат не кидати?
И я не понял.

Dudley

crofNN

Цитата: Kroll13 від 05-04-2016, 23:24:10Ароматний спирт лайма:
спирт 1000мл
вода 400мл
лайм 3шт.
здерти цедру, порізати на дольки, дольки на половину,
мацерація 10 днів
Поясни будь ласка що різати на дольки і настоювати
Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

Dudley

crofNN

Kroll13, все одно не розумію. Беремо лайм, здираємо цедру. Білий шар під цедрою зчищати? Ріжемо сам лайм на дольки, це я зрозумів. Тобто сам лайм ставимо на мацерацію. А що робити з цедрою?
Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

chelovechik

FlyHalf

Цитата: Kroll13 від 05-04-2016, 23:24:10голови відібрати 50мл
температура в кубі: голови 68,4 (400w), хвости 89,1
Поясни, будь ласка, що означає 68,4 (400w). З хвостами все зрозумiло.

Dudley

68,4 темрература в кубі при початку відбору голів, 400w швидкість на індукціонці, цедру лайма я теж кладу в банку!

FlyHalf

Kroll13, тобі не буде важко означити при якій міцності у струї ми ріжемо хвости на другому етапі.
З головами зрозуміло, 50 г.

Dudley

grofer

Цитата: crofNN від 14-03-2016, 15:13:01Вирішив спробувати Ваш джин в якості складової для Джин-тоніка! Спробував! Просто жах, навіть не допив! Відразу помутнів, смак тягучий, дуже маслянистий, післясмак довго залишається у роті неприємним! Шкода, що так, але в чистому вигляді набагато кращий! Джин має бути сухим, створювати холод у ротовій порожнині, а тут живе масло!

А якщо цей джин розвести сортировкою, раз так в два-три? Сивіти він точно перестане, а от як це вплине на післясмак?

Dudley

Поясніть будь-ласка, бо не зрозумів Вашого питання!

grofer

Зробивши концентрований джин, з високим вмістом масел. Можна його розбавити сортировкою, і отримати коктейльний  напій з приємним післясмаком?

Dudley

Я такого не робив, тому й не знаю, що з цього вийде!

APTEMTopic starter

Я робив, нормально виходить! Тільки треба щоб постояв неділю, краще дві :)
ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

SMF spam blocked by CleanTalk