Сыр.

Автор gasblender, 15-11-2013, 15:06:47

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

фотограф

На всяк випадок, є така контора яка виготовляє та продає закваску для сирів, але вони без понтів там все по простому (що і добре), в них є для сиру з малою температурою другого нагрівання з "глазками" та без, та ще для високотемпературного сиру - суміш мезо та термофільних, три виду, але є також для ряженки. Це чиста термофільна. Вона йде як закваска для моцарелли у інших продавців. Ціна смішна - 37 гривень на 500 літрів.Може кому треба.  До речі, у них купа заквасок для дому для йогуртниці, це ті, які вони дорожче продають під маркою "ВІВО"
http://www.iprovit-shop.com.ua/proizvodstvennye-zakvaski-c1_0_1.htm
Як тут сховати ссилку за фразою? типа так шоб виглядало

staut

типа так шоб виглядало
Называется гиперссылка. Глобус нарисован в окошке.
Нажимаешь.
После первого url ставишь знак = а затем адрес ссылки.
Между квадратными скобками пишешь слова.(Лучше сразу написать слова,т.к. после "глобуса" курсор будет уже мигать между скобками).

фотограф

Не вийшов сир - фігня Для кожного є свою назва :D :D :D

Forpost

Цитата: фотограф від 03-12-2016, 12:35:09
А сир хтось ще робить? Я б купив по пів упаковки  закваски для швейцарського (Емменталь)  та голландського (любої) . Ну тої, з мілксервісу, на 1000 літрів. Може хто продає, або я сам купую десь у  лютому, половину можу продати.

Користуюсь виключно заквасками Sacco Clerici та Italac. Але ж я не зовсім розумію, як іх пересилати, бо дуже важко витримати температуру -18С поки воні до Вас попадуть...

Олежище

Ничего с ними не случится за сутки другие. Упаковать в термоизоляцию и добавить бутылку со льдом.

Forpost

Усе залежить від того, що ви хочте отримати. Якщо сир, котрий запланували - тоді цей варіант не пройде. Якщо те, що вдасться отримати - не питання. Щось там получиться.

фотограф

Та все давно купив та частину продав. Чекаю, коли молока більше буде.  Forpost, пересилати можно, допускається деякий час, головне щоб сухі та чисті. А ти де купуєшь закваску? Що там ще є?

Forpost

Цитата: фотограф від 29-04-2017, 10:28:48
головне щоб сухі та чисті.

Ви ж знаєте, що після того, як упаковка відкрито, питання "сухі" дуже важко підтримувати після морозилки ;) Конденсат нихто не відміняв ;)
Я замовляю у Голандіі. Є віск, форми. Усе є.

фотограф

А, ти продаєш. Які форми є десь на 1,5-2,5кг? Для твердих, тобто з кришкою, під прес.

Forpost

Я ничого не продаю.  :) Ви спитали, що там є, я відповів.
Виробляю я виключно напівтверді сири, до твердих - тобто пармезану, ще не добравсь. Поки що Гауда, Качокавалло, Проволоне.

Олежище

Цитата: Forpost від 28-04-2017, 19:53:55Усе залежить від того, що ви хочте отримати. Якщо сир, котрий запланували - тоді цей варіант не пройде. Якщо те, що вдасться отримати - не питання. Щось там получиться.
Был ли у вас лично печальный опыт, того что после 2 суток хранения закваски при температуре 0С, она портилась и не получалось сделать
Цитата: Forpost від 30-04-2017, 09:10:46Гауда, Качокавалло, Проволоне.
?
И еще интересно, как вы пастеризуете молоко?

zx7

Цитата: Forpost від 30-04-2017, 09:10:46Я ничого не продаю. 

шо даже сир не продаєш?
аргонно дуговая любой сложности

Олежище

Сыр на продажу, это свое молоко надо. Иначе цена в космос взлетает. Молоко в городе и пригороде сам знаешь по чем, выход 10%, 15 максимум. Траханины с ним хватает. Я себе такого позволить не могу. Это если уж совсем край и ничем другим заняться не получается.

фотограф

Цитата: Олежище від 04-05-2017, 11:41:35Сыр на продажу, это свое молоко надо. Иначе цена в космос взлетает. Молоко в городе и пригороде сам знаешь по чем, выход 10%, 15 максимум. Траханины с ним хватает. Я себе такого позволить не могу. Это если уж совсем край и ничем другим заняться не получается.
Та отож... В нас вже попустило, молоко по 7 грн, на вихідні почну забивати холодильник на наступний  сезон. Зараз травень, а  в мене ще десь 12 кг залишилося з того року. Виявляється, сиру теж буває багато ;)

Олежище

Просто у тебя холодильников много  :D :D :D

SMF spam blocked by CleanTalk