Лінива тарілка

Автор hachok, 26-02-2018, 11:47:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

hachokTopic starter

Цитата: Батарейкин від 20-05-2018, 13:40:20а эксперименты?

я вже нема чого експерементувати, все на максимумі )), або майже

стабільна потужність обмежена спададо напруги, якщо сусід включить праску в мене вже рм починало моргати(((, хіба що тен треба міняти на 8 квт

подача браги , напевно вже обмежена входами в прямоточники внутрішній ф6, по при збільшені на 2л (одна поділка на шкалі) після 35 л збільшувало всього на 0,2-0,3 л (((

перегонку браги я всеодно не втисну в 12 год, щоб рано почати і вечером закінчити, і почати ректифікацію, а коли воно закінчить в ночі в 4 чи 6 неважливо, тащо якщо ще кілька перегонок пройде так само можна заспокоїтись з відладкою процесу, і почати думати як електороно керувати перестальтичним насосом)))і графіки щоб на компі писались  ::)

добавлено: 20-05-2018, 14:35:13

Цитата: Батарейкин від 20-05-2018, 14:29:55думаю самораскручивание тарелок в шахты - неверным.

100% з тобою згоден, постараюсь це виправити, головне щоб від цього покращеня знов скляна труба не трісла  :-\

з іншого боку більш менш все ясно, можна і в нержову пхати пропелери діоптр тільки причипити зверху)) щоб бачити верхню тарілку

Батарейкин

Цитата: hachok від 20-05-2018, 14:31:47можна і в нержову пхати пропелери діоптр тільки причипити зверху)) щоб бачити верхню тарілку
я так и пытаюсь делать
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

chelovechik

Цитата: hachok від 20-05-2018, 14:31:47знов скляна труба не трісла
у тебя лопнула трубка?

hachokTopic starter

так пост 36, перша яка досить рівна була
напевно не стільки лопнула а скільки я її лонув(((

думаю обрізати тріснутий кусок)) я кусь міні колонку)) для дистиляцій з мідними тарілками замучу , колись...

Микола Григорович

Цитата: hachok від 19-05-2018, 21:21:35вставлений тройник для зв'язку з атмосферою
Гарна ідея, дякую.
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

hachokTopic starter

Цитата: Игорь від 22-05-2018, 04:09:09Ты тролишь или шутишь

взагаліто ні те ні інше, там не цифра 627,а формули згідно яких ти рахував

Цитата: Игорь від 22-05-2018, 04:09:09Я рискую оставить процесс без присмотра только в том случае, когда отвечу себе на пару десятков вопросов
на ті питання що я знав я дав відповіді, перечислені тобою в пості точно війшли в список " з отриманими відповідями"

Цитата: Игорь від 22-05-2018, 04:09:09График такого процесса под спойлером.

Це ти мене тролиш чи що???

в лютому я до тебе звертався з приводу покупки автоматики, ти сказав "Хер тобі Юра а не автоматика"!!!
не розумію нащо ти тут нею тицяєш в обличя, похвалитись дуже хоться?? чи подратувати??

Игорь

Цитататам не цифра 627,а формули згідно яких ти рахував
Ты совсем плохо посчитал. Причем с ошибкой в определенную сторону.
Цитатав лютому я до тебе звертався з приводу покупки автоматики
В феврале мне нечего было тебе предложить, так как...
а) я не знал каким образом подключать свою автоматику к другой колонне. Сейчас придумал, сделал и проверил.
б) в феврале у меня не было опыта работы с другими колоннами, с другими напряжениями питания насосов, с другими насосами - ни положительного, ни отрицательного. И я вообще не знал будет оно работать или нет. Сейчас такой опыт есть. Положительный, по каждому пункту.

Кроме того, в феврале у тебя и НБК еще нормально работающей не было, автоматизировать было нечего

Я и сейчас готовлю изменения, причем именно с прицелом на другие, не мои НБК.
Сегодня, в конце мая,  автоматика для НБК работает только в связке с Росой или как минимум с РМ-2. В июле (надеюсь) появится новая автоматика, в которой сразу будут все функции - и для НБК, и для ректификации с новым дефлегматором.
Цитатане розумію нащо ти тут нею тицяєш в обличя, похвалитись дуже хоться?? чи подратувати??
Вообще-то я выкладывал пятисуточный график работы колонны Дельты (то есть не моей), чтобы ты определился надо тебе это или нет.
Но, как я понимаю, оно тебе уже не надо, так как ...
Цитатана ті питання що я знав я дав відповіді, перечислені тобою в пості точно війшли в список " з отриманими відповідями".
Могу тебя только поздравить. Молодец.
И если эти графики так сильно тебя раздражают, я удаляю их из твоей ветки вместе с остальными моими сообщениями. Главное не нервничай. Больше тебя и беспокоить не буду. Даже заглядывать в эту ветку не буду. Хер - так хер.

Но и ты меня не тревожь.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 22-05-2018, 17:08:18И если эти графики так сильно тебя раздражают, я удаляю их из твоей ветки вместе с остальными моими сообщениями. Главное не нервничай. Больше тебя и беспокоить не буду. Но и ты меня не тревожь. Хер - так хер.
та успокойтесь Горячие Финские Парни!
то вы друг друга не допоняли...
Юрчик вэсэлЫЫЫй... с ним то и по телефону не просто общаться! ))))
а в переписках то ВАААЩЩЕЕеее....

перевожу!
ему нужна автоматика!
и то что она не совсем в режиме работать будет с его системой, то не страшно.
зато защитные и аварийные функции обеспечит.

nullВ
Цитатаиюле (надеюсь) появится новая автоматика, в которой сразу будут все функции - и для НБК, и для ректификации с новым дефлегматором.
[/quote]
хром фигово цитирует... чего то....
так может  пора формировать списки для понимания сколько в работу контроллеров запускать?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Игорь

Цитата: Батарейкин від 22-05-2018, 17:26:08перевожу! ему нужна автоматика!
Нет, Олег, ты ошибаешься.
Когда одному человеку что-то нужно от другого, он обычно не использует обороты типа "не кiпiшуй", "хер тобі","О великий і громогласний пробачте нікчемних плебеїв"...
Такими фразами обычно проявляют плохо сдержанное желание послать наxyй. Я не буду дожидаться, когда это произойдет.
Всем пока.

hachokTopic starter

Майже зібрався в Херсон)), можна і поговорити
Ноут поїхав на ремонт, пишу з телефону, якщо т9, створить перли прошу зрозуміти і пробачити

Ігор ти такий молодець що свої пости постирав, це так по християнських, слово дав слово забрав, і насрати на все, що вони стали частиною теми і ти порушив неперервнісь і логічну суть для читачів, єдине що має значення, напевно, твоє ЕГО, я б собі ніколи не дозволив нашкодити читачам форуму в угоду свому его, але це твій особистий вибір

Розмови про обладнання я з тобою вів ще з 15 року, всі вони йшли класно поки обговорювали технічні моменти і всі закінчувались твоею пропажою, як булька на воді, після фрази "мені підходить, куди і скільки перевести грошей, і коли я зможу забрати" на основі цього багатократно досвіду я і будую розмови з тобою
Твої категочні заяви в лютому в мене збереглися в річці
Тон розмови ти чітко задав сам ,  фразами що за ейфорія чи що за істерика, а сам то задану інтонацію не здатний переварити((, так Веди себе толерантніше і з тбою в тому ж тоні будуть розмовляти.
Кажеш мені від тебе дуже чогось треба... Так ти допомагає мені деякі цифри порахувати, ти це вмієш а я ні, мені це абсолютно не соромно визнати що ти значно більше знаєш і вмієш за мене, але на відміну від інших форумчан ти маючи можливість, за три роки, ні разу не допоміг в практиці, добре чи погано ,також неоднозначно, все що биться робиться до кращого.

Микола Григорович

Батарейкин, Я планую, крім того датчика, що вже є внизу, понаставити ще штук 2, чи 4 по всій довжині колони, що-б максимально контролювати процес.
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

Игорь

Цитата: hachok від 23-05-2018, 01:05:46Ігор ти такий молодець що свої пости постирав, це так по християнських, слово дав слово забрав, і насрати на все, що вони стали частиною теми і ти порушив неперервнісь і логічну суть для читачів
Все мои сообщения были флажками на месте грабель и исправлениями ошибок в расчетах. Ты явно и неоднократно дал мне понять, что тебе это не нужно. Поэтому я решил больше этим не заниматься и уйти. А уходя, нужно прибрать за собой, что я и сделал.
Заодно я перенес в ветку об автоматизации тарельчатой колонны те сообщения Миколи и Батарейкина, которые в этой ветке не к месту.

Мне очень жаль, что из нашего февральского общения ты извлек только "хер тебе". Ведь я пытался объяснить тебе, почему использовать мою автоматику с другой НБК на тот момент было невозможно. Наверное я не умею объяснять, или ты не умеешь воспринимать.
Еще раз желаю удачи и прощаюсь с тобой и твоей веткой. Я "забанил" ее для себя и не буду видеть новых сообщений в этой ветке.

hachokTopic starter

Вчора дась в обід запустив чергову перегонку на "кривій люфі", брага 50 кг цукру на 230л води, повністю виброджена тобто десь 12,2%
і оскільки бродіння закінчилось ще в неділю було додано 30 мл піногасника перемішано, і до понеділка брага брага відстоювась
в колону брудними підводились стабілізовані 4530 ват (190в на 6 квт тені) якщо трохизбільшити бо рм вже моргала
подача почалась десь з 27 л/год, і до години часу була піднята до .... 39,5л/год, клона стабільно працювала кілька годин))), після чого провів півгодиний відбір сс і барди в окремі ємкості)), отримав за 30 хв сс 3805мл 63,5% при 30,2*С, барди 15,94л (1 л барди важив 980г, явні втрати спірту) розрахунок показав що відібралось 11,48% з 12,2% )) не такі вжей космічні втрати)
але подачу зменшив до 36,87л/год, отримав за 30  хв 3755мл 58% при 28,3*С , і 14,69 л барди , (1 л барди важив 988г, втрати спірту зменшились) розрахунок показав що відібралось 11,75% з 12,2% )) напевно цілком приємлимо))
але для надійності скрутив подачу десь до 35 л/год і так і заишив))) колона в такому режимі працює ще досі))

нагадаю що до пропелерів були дзюраві тарілки фторопластові, і більше 22-24 л/год своєї браги, я в колону не міг влити
висновок пропелери рулять)))))))))))))))))

ЗІ так собі сижу і думаю, мені прийшла з Запоріжжя крива труба, я ростроївся і поматюкався((, якби мені прийшла рівна я б в неї точно запхав ті самі дзюраві тарілки і далі працював на швидкості 22л в год точно нічого нового не пробоючи, а тут вон як воно обернулось, ВСЕ ЩО РОБИТЬСЯ РОБИТЬСЯ ДО КРАЩОГО!!!!

Гад

Цитата: hachok від 19-06-2018, 10:39:13було додано 30 мл піногасника перемішано
Юрчик це дохера! Я на 200 л браги з пшеничного борошна даю 3 мл перед внессенням дрожей і 3 мл перед НБК і то якщо вона піниться при помішувані, а можу вже й не додававти, а ти 30 мл на 230 літрів цукрової! :o :o :o

hachokTopic starter

може і задофіга)), може його там взагалі і не треба))), так сипав коли на тарілках гнав, з принципу більше не менше))
дякую за зауваження, перегляну свої погляди, наступний раз сипну 10 мл ))

SMF spam blocked by CleanTalk