Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

staffordrodg

Горелка с баллончиком-ерунда очень слабенькая. Намного лучше баллон+горелочка к нему.В этой горелке стоит игольчатый кран и редуктор не нужен.И обжигает быстро.
Те ,что олх ,наверное,нуждаются в редукторе.

UIN

Цитата: oleg_n від 05-05-2019, 18:03:47
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

не давно обжигал такой горелкой все отлично правда бочка не большая 15 л,
человек который прожил всю жизнь в Украине, автоматически должен попасть в Рай)

Guralnik

Цитата: zava-da від 04-05-2019, 19:26:40Замазка становится как камень.

А якщо ця замазка вилізе в середину бочки, це вплине на сам дистилят?

пЫво

50 грамм хлебушка максимум. Что там случится?
Со мной не спорил Батарейкин!)))
[url="http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7759.msg300476.html#msg300476"]http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7759.msg300476.html#msg300476[/url]

гуральник

зубні техніки(в кожній стоматполіклініці) мають бензинові паяльники ( схожі на автоген),там температура 1100 градусів,сопло має можливість регулювання,якщо розширювати,то градус падає,але думаю того буде достатньо для обпалення.
Любіть життя. Повторення не буде...

Yarda

Цитата: 2beer від 05-05-2019, 20:03:20
Цитата: Yarda від 05-05-2019, 19:39:19После обжига остается неприятный запах дыма.
Я обжигал в квартире и новые, и б/у бочки. Запах вполне приятный. Особенно, когда бочку из-под бурбона обжигаешь :)
Готовясь обжечь бочку, тренировался на дубовых колышках газовым баллончиком (как в посте 1756, 1771). Может поэтому такой запах канцерогенного дыма?
Наше дело правое!

zava-da

Цитата: Yarda від 07-05-2019, 08:56:49Может поэтому такой запах канцерогенного дыма?
Это вряд ли. Там газ чище чем у нас в квартирах. Бутан

hachok

якщо бочу виснажену не шкрябати а просто обпалити  (припускаєм що вона не обпалена) то бочка відновиться?

в мне назбиралось трохи бочок меленьких 10 15 20, от і думаю що зними робити  ???

Сергій Леонідович

чухати і смалити
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

zava-da

Цитата: hachok від 07-05-2019, 22:40:10в мне назбиралось трохи бочок меленьких 10 15 20, от і думаю що зними робити  ???
Юра, у меня собралось около десятка 50л бочек. Я прекрасно знаю, что с ними делать, но сил нет. Этот бурбон меня кончил. Это же с декабря.
Я тут уже и химиком стал и алхимиком...

Эко Ранчо

Залив я сьогодні самогон в бочку. Це я зробив вперше у житті))) (бочка 20л.) І вже коли залиту бочку поставив у погрібі... сижу та думку гадаю нашо я залив сем під саму горлянку як порадив бондар Віталік))) я ж стільки прочитав порад що треба лишати місце для повітря))) Що скажете шановні ?
Чи полізти у погріб та вилити грам 300 сему ?
Чи поексперементувати та лишити бочку повною? та потім мати досвід ???

Yarda

Не переймайся. Вміст бочки скоро й сам зменшиться.
Наше дело правое!

гуральник

Можна глянути в бочку десь за тиждень. І ще, при потребі, долити. Я доливав 600 мл,але то на балконі.
Любіть життя. Повторення не буде...

Эко Ранчо

Цитата: Yarda від 16-05-2019, 06:45:55
Не переймайся. Вміст бочки скоро й сам зменшиться.
я на те й повівся))) Віталік так само сказав... але ж існують технології))) і на цьому форумі досить гарно все радять модератори

Yarda

Технології відносно бочки існують для чисто фруктових та зернових дистилятів, а не для ЦУКРОВИХ.
Наше дело правое!

SMF spam blocked by CleanTalk