Самбука

Автор Роман 68, 20-11-2012, 00:47:57

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

hachok

Цитата: hachok від 04-10-2015, 20:10:02сьогодні зробив свою першу самбуку))) по рецепту Магога
Велике йому дякую за консультації ))

от найшов,  то було 5 років тому, за цей час як показав мені Доктор я трошки вніс зміни, АЛЕ не придав цьому ніякого значення тай не пямятав, що я там робив за 5 років, для себе я памятав шо робив по рецепту Гоги, перше враження чогось найдовше памятається
тому сьогодні в телефоній розмові так і сказав "що роблю по твоему рецепту" , знаючи що це накоїть я б звичайно ретельніше підбирав слова і запамятовув свої дії, мені дуже прикро, що виникла якась така фігня(((

grofer

hachok
мусиш викласти свої зміни в рецепті.
:) :) :)
бо хлопці по зад цього перейшли межу в спілкуванні.

Delta

Цитата: ГОГа від 15-10-2020, 19:02:13Ладно: прпрошу  Дельту, что б восстановил все
Я конечно могу разрешить ваш спор...Но для этого мне понадобится грамм по 200-300 вашей самбуки... ::) ::) От hachok, ГОГа, и Сергея Леонидовича...Согласны?
Адрес могу отправить в ЛС, хотя у всех вас он должен быть... ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ГОГа

Сергей Леонидович, публично приношу извинения: бес перепутал с постом от доктора.
Извини. Да..погорячился я насчет тебя. С меня причитается.
Читал сообщение от тебя, а на телефоне переместилось. ИЗВИНИ.
Кстати, именно благодаря тому, что Дельта по моей просьбе восстановил сообщения, я заметил свой непростительный промах.
Единственный "грех" на земле - это глупость

hachok

описую як я роблю самбуку
беру 4 л спирту і доливаю 2 літри води ( для себе вважающо це +-70*)
анісу 250г , бадяну 200г, бузини 100г, цедра з половини лимона

настоюється не менше місяця (типу, як руки дойдуть )

далі зливаю спирт і заливаю на ще на день 6л води

все разом змішую спирт і настояну воду і переганяю
зауважив якщо переганяти на 1квт і царзі метер а краще півтора, виходить якісь більш мякий і приємніший смак, ніж якщо наприклад на 2 квт і коротшій царзі.

відбираю десь 4-4.2 л (по градусах і температурах їх НЕ міряю)

сироп: його має бути стількиж скільки отримано дистиляту, я беру 4л каструлю засипаю 2 кг фруктози і заливаю воду і розчиняю (скільки води лию незнаю, лию так щоб отримати 4л в сумі). нагріваю до 70* і гарячим тонкою струйкою заливаю до дистиляту.
все) , чим довше постоїть тим округліше буде смак.
п'ю "з мухами" (цілі кавові зерна), НЕ підпалюю!!!

Сергій Леонідович

Цитата: hachok від 15-10-2020, 21:10:43
описую як я роблю самбуку
беру 4 л спирту і доливаю 2 літри води ( для себе вважающо це +-70*)
анісу 250г , бадяну 200г, бузини 100г, цедра з половини лимона

настоюється не менше місяця (типу, як руки дойдуть )

далі зливаю спирт і заливаю на ще на день 6л води

все разом змішую спирт і настояну воду і переганяю
зауважив якщо переганяти на 1квт і царзі метер а краще півтора, виходить якісь більш мякий і приємніший смак, ніж якщо наприклад на 2 квт і коротшій царзі.

відбираю десь 4-4.2 л (по градусах і температурах їх НЕ міряю)

сироп: його має бути стількиж скільки отримано дистиляту, я беру 4л каструлю засипаю 2 кг фруктози і заливаю воду і розчиняю (скільки води лию незнаю, лию так щоб отримати 4л в сумі). нагріваю до 70* і гарячим тонкою струйкою заливаю до дистиляту.
все) , чим довше постоїть тим округліше буде смак.
п'ю "з мухами" (цілі кавові зерна), НЕ підпалюю!!!

ось по цифрах
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ГОГа

Ветку почистил, свои извинения Сергею Леонидовичу оставил, ибо я сам виноват в своей грубости и невнимательности.

hachok

якщо не важко, прошу написати, що я маю відповідати коли мене буть питати про роблення самбуки, щоб небуло всякї фігні! дуже наполеглево прошу) ;)

ГОГа

Юра, та пиши, як є: робів по моєму рецепту, але мимоволі повносив зміни, як, наприклад, мимоволі вношу і я, коли щось роблю (я теж не дуже дивлюся на свої записи, просто намагаюся відчути, що вийде і часом таки щось виходе).
Але якщо дійсно щось вийшло гарне, то обов'язково необхідно зафіксувати це на форумі: і не для рішення якихось там спорів, а для того, щоб поділитися з іншими тим кращім,  що вийшло.

ДимаС

Цитата: hachok від 15-10-2020, 21:10:43описую
Спасибо, как раз буду на днях скупляться, попробую по твоему рецепту, прошлая самбука расходилась пару лет...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: ГОГа від 15-10-2020, 22:04:26Юра, та пиши, як є: робів по моєму рецепту
а ты его запатентовал?
или являешься автором этого напитка?

мне вот больше нравится рецепт Олежищи...
правда я его несколько модифицировал ((

а еще больше нравится рецепт Игоря!
после процесса изготовления его самбуки больше никакую делать не хочется... )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SMF spam blocked by CleanTalk