Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ГОГа

Интересная информация!
Я уже два года, как делаю джин с применением вакуумной технологии получения АрСов.
Что касательно джина Oxley, куплю, попробую. Отпишусь о впечатлениях.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Ярославович

пробовал около десятка джинов из наших магазинов,для меня лично выше всяких похвал вот этот.

ГОГа

1 077₴..
Столько стоит Oxley.
..но куплю и опробую.
https://rozetka.com.ua/oxley_7640175740467/p73053561/?gclid=Cj0KCQjwiNSLBhCPARIsAKNS4_fHV645PZG53P7bhUNxEDDAzURuhpZHkyzs7GXjtvx-PA5cFbBJDlQaAlCkEALw_wcB
Но чует мое сердце, что будет ситуация, подобная с Hendrix..
Посмотрим! :)

Батарейкин

Цитата: ГОГа від 24-10-2021, 17:08:331 077₴..
Столько стоит Oxley.
у богатых свои причуды... )))))))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Dudley

Не так давно дізнався про найбільший конкурс джинів в світі. Є до чого прагнути і з кого брати приклад. Надихайтеся і заряджайтеся! Особисто мене такі сайти мотивують.
https://www.thespiritsmasters.com

Dudley

З гордістю хочу повідомити про те, що сьогодні моя дружина провела свою першу повноцінну дистиляцію джину! Без моєї участі, але під моїм контролем. Рецептуру придумала сама. Серед цікавих ботанікалів справжня кориця (не кора касії), свіжий перець чилі та суданська троянда. Через 14 днів будемо знати, чи правда, що муж і жена - одна Сатана! :)

DAP

Ярославович

вопрос к знатокам....
чем достигается послевкусие "холодка" в джине?

Рамуальд

сочетание можжевела с цитрусовыми

Dudley

Висушуванням дистиляту через декілька колон або через одну дуже високу. Є один суттєвий мінус. Не отримаєш тіла напою. Ефект «Холодок» синонім не повнотілості і G&T так собі... А от Мартіні з такого джину знатний вийде!

добавлено: 20-11-2021, 00:27:41

У англійців є навіть вислів: «Холодний, як сталь!».  Це вони про джин.

добавлено: 20-11-2021, 00:31:52

Я колись дуже парився через відсутність цього ефекту у моєму джині, а з часом зрозумів, що це чисто британська фішка! Ніхто, крім них на це навіть увагу не звертає. Спробуй німецький Манкі47, один з кращих джинів світу вже не один рік, так там «холодком» і не пахне!

ГОГа

Высушивание через несколько колонн или через одну высокую?? Это как?
Если «холодок» - символ неполнотелости, то не проще ли изначально урезать ароматику?
Холодок послевкусия - суть раздражение холодовых рецепторов на языке и в полости рта. Раствор того же ментола в концентрации 1:10 000 уже вызывает такой эффект. Повысь концентрацию ароматики для «затенения» и внеси немного ментоловой составляющей- и эффект холодка обеспечен.
Да, Дадли прав: обрезанная ароматика может дать ощущение холодка при соответствующей комбинации ботаникалов, но делать это (понижать концентрацию) путем использования колонн - как то не логично...

Батарейкин

Цитата: Рамуальд від 19-11-2021, 22:38:48сочетание можжевела с цитрусовыми
скорее ментолом или валидолом
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Dudley

На днях куштував новий український джин від ТМ Хортиця. Позиціонують вони себе як джин, але на контретикетці написано настоянка. Зазначено, що зроблений традиційною дистиляцією, але у складі є ароматні спирти і думається мені, що це метод холодного з'єднення, а не дистиляція. Ціна 100грн. за 0.5л! Демократична, так сказать! :) По органолептиці все просто. Ніс: ледь відчутний аромат ялівцю, і багато спиртових ноток. Тіло: пекуше, з дуже відчутною гірчинкою і коротким спиртовим післясмаком. За такі гроші я і не очікував чогось вражаючого, а от вказати правильний метод виготовлення потрібно було б!

Dudley

Замовив нову партію ялівця, а тут порція сухофруктів на компот! Дрібниця, а приємно! Ялівець хороший, рекомендую!
0 (68) 246 44 05

ГОГа

SMF spam blocked by CleanTalk