Пивоварня своїми руками

Автор Soyka, 05-01-2019, 10:07:07

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Тим більше у сусідній темі Ігор саме роздував як має працювати контур дефа з насосом
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

SoykaTopic starter

Дуже вдячний вам друзі, за вагомі поради !

Дмитрик

До придбання автономки користувався редуктором водяним(приватний будинок,скважина).Можливо в міських умовах тиск в системі більш стабільний,а для приватного не дуже данна система.Стабільного протоку дуже важко добитися.

SoykaTopic starter

Отож бо й воно, що вибрати, якщо в гаражі, то автономка, а у квартирі ?
Знову ж в гаражі напруга скаче, фіг зловиш.
З початку думаю спробувати установити водяний редуктор. (Мембранний).
Хочу прегнати солодовий СС  до 90%.

Дмитрик

Ще раз напишу.Купив редуктор і кран тонкої регуліровки.Якщо вхідний тиск вищий за пороговий на редукторі,то буде працювати чоча і не дуже стабільно,а коли тиск скаче і нижній поріг на мінімумі,то все валиться

ДимаС

Цитата: Soyka від 09-10-2022, 19:13:34
Отож бо й воно, що вибрати, якщо в гаражі, то автономка, а у квартирі ?
Знову ж в гаражі напруга скаче, фіг зловиш.
З початку думаю спробувати установити водяний редуктор. (Мембранний).
Хочу прегнати солодовий СС  до 90%.

По електриці ж є РМ-2 (РМ-2М, РМ-2Про) - рішення, перевірене десятками форумчан. Якщо напруга падає не нижче 210В, ставиш з запасом 200В на РМ і все - СТАБІЛЬНО.

По воді у квартирі - став зовнішній блок кондиціонеру навулицю, охолоджувач 30% пропіленгліколю з водою, насосик - ВСЕ.

Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

SoykaTopic starter

Батарейкин

Цитата: Soyka від 05-10-2022, 16:56:22Бачиш, ще потрібен насосік, а буряти й так пили, казали, що мінеральна...... 
ты бурят?
((((((((((((((
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SoykaTopic starter

Цитата: Батарейкин від 09-10-2022, 21:42:01ты бурят?
Ні, я Soyka - батьки були українцями  :D

SoykaTopic starter

Всім бажаю здоров`я, шановні форумчани !
Після виготовлення Папуги, вчора вирішив провести випробування РК, поки що на метровій царзі.
Охолодив 120 л. води до 9 градусів, та перекачав до верхньої діжки, щоб потім вона стікаючи до низу через дефлегматор,
охолоджувала флегму, та спирт на виході. ( Робота велась в гаражних умовах ).
Потік води відрегулював краном - температура води на виході з дафа, була стабільна +45*.
Напругу на ТЕН поки що тримав у ручному режими, завдяки китайському регулятору 5000 ват.
Хоч вона була майже стабільна, біля 200 в. при підключеному Тену.
Вміст спирту в струї був 93%. Оскільки це була не повна колона.
Головне завдання для мене було, провірити, чи буде достатньо охолоджувальної води, для перегону.
Тепер я маю впевненість у тому, що для перегону 50л. браги і отримання кінцевого продукту мені достатньо 120л. води.
Звичайно, два перегони, не за один день.
Тепер маю завдання, виготовити автоматику.
Цікавить версія на базі Ардуїно.

добавлено: 23-10-2022, 11:51:30

Батарейкин

Цитата: Soyka від 23-10-2022, 10:24:25Вміст спирту в струї був 93%.
это из браги?

спиртУ чЫ самогонУ?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SoykaTopic starter

93% -  це другий перегін спирту сирцю, адже я хочу отримати ароматний дистилят, для домашнього ВІСКИ.
Та це не головне - дружина заборонила смердіти самогоном у квартирі.
Гараж - це моя ІМПЕРІЯ !  :)

гуральник

Цитата: Soyka від 23-10-2022, 14:15:3393% -  це другий перегін спирту сирцю, адже я хочу отримати ароматний дистилят, для домашнього ВІСКИ.
Ого! 93% і ароматний дистилят?
Звідки він там візьметься, ти обдер все.
Ароматний може бути до міцності 80%.
А тут ще не спирт, але вже не дистилят.
Любіть життя. Повторення не буде...

SoykaTopic starter

Так, це щось посередині, адже це перша спроба отримати щось на зразок рідини зі спиртом.
Хочу добавити про те, що цей мій недоректифікат дуже сподобався моїм друзям - сьогодні мали нагоду продегустувати.
А що мені ще потрібно - це радість та задоволення від любого хобі, яке мені довподоби.
Я дуже поважаю нашіх ведучих форумчан, які пройшли цей шлях від початку, до вершини.
Особливо Ігоря - він майстер у любому напряму !
Але, я йду своїм шляхом, хоч інколи збиваюсь, та завдяки форумчанам знаходжу правільний азімут. :D

гуральник

Цитата: Soyka від 23-10-2022, 14:35:02я йду своїм шляхом
Це так у всіх.
Успіхів!)
Любіть життя. Повторення не буде...

SMF spam blocked by CleanTalk