РОСА

Автор Игорь, 05-01-2015, 23:29:30

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

vadiv

Цитата: Батарейкин від 11-08-2023, 14:53:37поэтому и задумался купить интертор
вопрос в том что 3 или 5квт
разница в цене почти вдвое

от 5квт будет проще...
но если РОСА с ним не подружится... то 3квт хватит с головой

Инвертор или инверторный генератор ?

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Delta

Цитата: Батарейкин від 11-08-2023, 23:16:40пока думал... они закончились (((
Лови
А кто объяснит, почему инверторные генераторы, легче чуть ли не в два раза, по сравнению с таким же не инверторным? В чем прикол?
Хорошая гена на плюс, минус 3кВт весит 45-49кг...Инверторная гена на такую мощность - 26кг...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ivan_fd

В генераторах інверторного типу не має маховика на двигуні. Маховик важкий.

Delta

Цитата: ivan_fd від 12-08-2023, 10:17:27В генераторах інверторного типу не має маховика на двигуні. Маховик важкий.
Щось перший раз таке чую...Це як?
Ну все одно, не може ж маховик так багато важить...

Сергій Леонідович

Цитата: Delta від 12-08-2023, 11:17:54Ну все одно, не може ж маховик так багато важить...
Мій генератор під сотню кг. важить. А інверторний я купив і відразу повернув, бо виявилося гімно-гімняне, навіть котел не запрацював, чи може то мені так пощасило, зате 20 кг важив :)
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ivan_fd

Там все комплексно до купи, тому й вага менша. Інша конструкція альтернатора, менший по габаритах двигун.......

По якості синусоїди вони кращі від звичайних, але я думаю, що убити в ньому плату інвертора, не так вже й важко. І тоді треба йти, і купляти новий генератор.
Бо воно не ремонтується.
Це все моя думка.

Delta

Цитата: ivan_fd від 12-08-2023, 12:06:45Бо воно не ремонтується.
Дякую! Таке...це вже я сьогодні чув на Ютубі...Тому буду брати не інверторний... :)

ГонщикФормулы

Я конечно не знаток, но есть ли смысл работать вообще на генераторе, бензин то денег стоит тоже?

makrak80

Да коли світло є , то він не потрібен , це зрозуміло . А якщо світла нема ? Бенз можно купити ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ГонщикФормулы

Я про то что затраты на топливо и генератор себя оправдывают?

Батарейкин

Цитата: ГонщикФормулы від 12-08-2023, 22:05:54
Я про то что затраты на топливо и генератор себя оправдывают?
когда замерзать от мороза будешь....
то похрен цена на бензин

но это в другую ветку (((

инверторный генератор... как я понимаю... меняет обороты вращения в зависимости от нагрузки
работает тише
и позволяет экономить топливо

и в связке с инверторным кондеем позволит переплюнуть 100% кпд относительно масляного радиатора... при  0С
и как мне сказали даже -10С
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 13-08-2023, 00:31:55работает тише
громше значно, може від того, що тей інвертор що я купував був двотактним, а цей 4 тактний, но волало воно, хай Бог милує!

ДимаС

Інверторні бувають на 2кВт - ті працюють тихесенько - у формі чемодану переносні такі.
По відосах чайник 2кВт закипає норм.
Там є два режима - звичайний, коли просто калашматить незалежно від навантаження та «інтелектуальний» - коли працює зі зміною обертів при різному навантаженні
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

Цитата: ДимаС від 13-08-2023, 16:36:47Інверторні бувають на 2кВт - ті працюють тихесенько
я і купував 2200 ват, та де там "тихесенько"!воно так веріщало, що біля нього говорить було марно! В мене є совєтский, двох киловатний, військовий, та навіть він техіше працює

добавлено: 13-08-2023, 16:56:58

Цитата: Сергей Леонидович від 13-08-2023, 16:51:36
Цитата: ДимаС від 13-08-2023, 16:36:47Інверторні бувають на 2кВт - ті працюють тихесенько
я і купував 2200 ват, та де там "тихесенько"!воно так веріщало, що біля нього говорить було марно! В мене є совєтский, двох киловатний, військовий, та навіть він техіше працює
до речі, якщо хтось захоче, можу його за 6 тисяч продать :)

SMF spam blocked by CleanTalk