Технологія дистиляції без витримки (для вживання по-білому)

Автор ДимаС, 28-12-2022, 12:57:34

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Delta

Цитата: voffka75 від 26-01-2024, 08:34:52Тому цікаво який дистилят це змінив?
Віскі..Але, скоріше просто були проблеми по здоровлю...Погано переносив невиликі дози (100-150 мл) сортировки, при тому що 300++ і все було гаразд.. Але коли випив віскі, проблем не було...і тоді пішли дистиляти...знайшов старий свій коньяк, плюс форумчани присилали всяки напої (хороші) і я їх беріг...
А в цьому році наробив чачи...а тепер стоїть вино, яке зробила дружина, і його літрів 50...Вино так собі, як сказали винодєли з вінфорума, "Шмурдячок" :D...то також піде на чачу ;)

Цитата: vova0869 від 26-01-2024, 12:13:36Развести нужно до такой крепости чтобы получить общую спиртуозность 40'.
Развести надо до такой степени, что бы по окончании процесса не оголились ТЭНы...Поэтому это получается немного меньше чем 40*
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

vova0869

Оце такий / пiсатель/ .Я там  виправив . Мав на увазi що 40' пiсля перегона . А до перегона я розводив до 15' .

DAP

Цитата: Delta від 26-01-2024, 20:27:42Вино так собі, як сказали винодєли з вінфорума, "Шмурдячок"
Ото ви його залиште ще на один рік у погребі і не чіпайте.

ДимаСTopic starter

А за три повних роки зміна кардинальна буде.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

vova0869

Я зробив тiпа портвейн так через три роки буду куштувати .

Ivan 68

Цитата: vova0869 від 27-01-2024, 07:27:02
Я зробив тiпа портвейн так через три роки буду куштувати .
Поставив в бочку, чи у склі?
Краще ніяк, ніж як небудь.

vova0869

Ivan 68

Нову, чи вже яка використовував?
Якщо бочка була в роботі, що в ній було перед вином?
Краще ніяк, ніж як небудь.

Delta

Цитата: DAP від 26-01-2024, 23:26:51Ото ви його залиште ще на один рік у погребі і не чіпайте.
Цитата: ДимаС від 26-01-2024, 23:55:05А за три повних роки зміна кардинальна буде.
Ну це навряд чи...
Річ у тім, що на винфорумі, на скільки я зрозумів, віддають перевагу ЧКД, а все що робиться на дикунах (ДД), вони вважають за "Шмурдячок"...
Тому скоріше за всього, більша частина "Шмурдяка" піде на чачу....ну може пару літрів і залишу...

vova0869

А  як вони ДД убивають ?Бочка 30 л пережила двi заливки брендi один i три роки.

Delta

Цитата: vova0869 від 27-01-2024, 16:09:55А  як вони ДД убивають ?
Я не знаю...мені це не цікаво. Є у них форум, можеш поспілкуватись...та й в нас є багато людей, які там тусуються...

voffka75

ДД можно вбити температурою. Тут десь на форуме було відео від Винокура де він саме демонстрував як позбавляється від ДД для внесення ЧКД. На виробництві може і ніяк не позбавляються просто вносять ЧКД і воно захоплює сусло оскільки більш активне.

vova0869

На виробництвi хiмiею.А грiти сiк до 70' ну то де тодi корисьть. Треба вивчати .

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

vova0869

Мне интересно какие шедевры на ЧКД они делают что мы на ДД не можем .

добавлено: 27-01-2024, 21:23:36

Шо там копать . Зробив вино ,пару раз заняв з осаду , рiк стоiть у пiдвалi пiд гидро затвором . Доброжуе, випада винний камiнь, освiтляеться .Потiм в бочку на рiк/сподобалось бiльше / чи два . Бiльше не тримав .

SMF spam blocked by CleanTalk