Скорость сбраживания(сахарной браги)

Автор oleg, 25-05-2012, 16:57:16

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

ivan_fd

Саме такі, "Первак", сухі в нас появились ще до війни. (Хоча, дійсно, на сайті заводу таких немає.)
Особисто мені вони сподобались. Татові роблю звичайний самогон, замітив, що при використанні пресованих, тих же "Первак", коли мию обладнання,
на трубах, кришці куба - є коричневий наліт. З цими, такого немає.
А для ректифікації пофіг, по об'єму, що ті, що ті - однаково виходить.

Сергій Леонідович

Цитата: ivan_fd від 16-02-2024, 11:48:22тих же "Первак", коли мию обладнання,
на трубах, кришці куба - є коричневий наліт
Ставлю брагу вже декілька років, тільки первак екстра спиртові, ніякого наліту не помічав
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

вибачаюсь, львівськи екстра спиртові

Батарейкин

Цитата: ГонщикФормулы від 16-02-2024, 07:02:50так они дают запах серы в сырце ну и в самом спирте он тоже присутствует.
СКОРЕЕ сероводорода...

и львовская Экстра спиртовая перессованная начала этим грешить весна-лето прошлого года
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Дмитрик

Майже рік користувався сухими Первак,по ціні(Львівськими з АТБ) дешевше а саме головне-завжди під рукою,дуже зручні в зберіганні.Різниці особою в якості продукту не помітив,хоча вроді осаду в бразі на дні бочки менше.

Сергій Леонідович

мені тільки що надіслали постачальники, навіть ціну не вказали

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 16-02-2024, 19:52:05мені тільки що надіслали постачальники, навіть ціну не вказали
ну это хлебные((( дешевые... ну и не оособо...

Цитата: Дмитрик від 16-02-2024, 19:23:10Майже рік користувався сухими Первак,по ціні(Львівськими з АТБ)
как то пиши точнее!!!
ПЕрвак львовский бывает прессованный и оказывается сухой
это ПРЕМИУМ класс от ЭНЗИМА хотя они через дочернее предприятие его не рекламируют...

но они дороже на 5-10% были чем Экстра спиртовая Львовская прессованая (которая третий год спокойно продается в АТБ)

ты что имел ввиду?
ну давайте как то корректнее подавать информацию ((((((

Цитата: Дмитрик від 16-02-2024, 19:23:10.Різниці особою в якості продукту не помітив,хоча вроді осаду в бразі на дні бочки менше.

на так на 50кг сахара кладут 4кг пресованных
или 1кг сухарей... но в голове то много... положу я 600грамм
вот и меньше трупов
может и сбрешу... но в голове такая инфа осталась! что Беатон на 0,5 экстры прессованной сбродил 25-30кг сахара
ну не было у него в холодильнике больше (((((( а ночью магазины закрыты... рискнул!

Бандерівець

А я з якими дріжджами тільки неексеперемнтуав. Найкращі львівський первак, най най найгірші це "Зелений змій"

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 16-02-2024, 21:00:24Найкращі львівський первак,
он дороже Экстры
но согласен

Цитата: Бандерівець від 16-02-2024, 21:00:24най най найгірші це "Зелений змій"
и тут очень согласен
сильно вонючие... но не хотелось бы драконить Харьковских Коллег )))

даже их дешевая цена не подкупила(( уж лучше Акмай

Delta

Цитата: Сергей Леонидович від 16-02-2024, 19:52:05мені тільки що надіслали постачальники, навіть ціну не вказали

Я раньше работал на "Экстра" Харьковского завода....Когда туда прилетело, они пропали с рынка, потом Кривой Рог постоянно обстреливают и я купил два ящика сухих как на фото...Прошел год, я их не трогал, держал как НЗ, хранились в прохладном помещении...подходил срок годности и я их забодяжил...Скажу честно, мне не понравились.....какой то запах у браги странноватый...и как то пенится по особому...В общем вернулся к "Градусу" Кр.Рог...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Сергій Леонідович

в мене в морозильці зберігались Львівськи спиртові, 4 роки, за 5 діб збродили 50 кг. цукру, на 4 кг. дріжжів

Батарейкин

Цитата: Delta від 16-02-2024, 21:35:23Прошел год, я их не трогал, держал как НЗ, хранились в прохладном помещении...
Гачка знаешь?
могу за тебя словечко замолвить! )))

добавлено: 16-02-2024, 22:03:19

Цитата: Сергей Леонидович від 16-02-2024, 21:55:54в мене в морозильці зберігались Львівськи спиртові,
уточню что Экстра))) оранжевая....
но извращенец! нельзя так их мучать

Сергій Леонідович

так вийшло, 2 роки ковіду, майже рік окупаціі, смерть Саші, і от...

Ivan 68

Я ось такі використовую - https://papindrug.com/ua/p1216781361-drozhzhi-turbo-classic.html
Останній раз пачку на 100л засипав. Політ нормальний.
Краще ніяк, ніж як небудь.

SMF spam blocked by CleanTalk