Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 12-03-2024, 22:51:19
Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:29:18до чого тут вікіпєдія?
https://www.youtube.com/watch?v=P4pUMIFJB60&list=TLPQMTIwMzIwMjSKaAr3zenlTw&t=2s

Лукоморья больше нет ((((((((((
Виходили из избьі здоровенньіе жлобьі, порубили все дубьі на гробьі. Ти що, тестуєш мене на знання?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:58:10Ти що, тестуєш мене на знання?
та нет)))
к слову пришлось...

блажен тот кто верует во французские бочки и французских жен ))))

добавлено: 12-03-2024, 23:06:56

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:58:10Ти що, тестуєш мене на знання?

;) ;) ;)
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

vova0869

Питания про перерiзанi бочки .Давайте розберемося в цiй мicтицi та маркетингу . Для перерiзу використовуються як правило вибракуванi виснаженi 15+ бочки  з пiд вина . Далi двi основнi технологii переробки . Перша - бочка збираеться з виснаженоi забитоi винним каменем але ароматноi клепки .Наш дистиллят в такiй бочцi не взаемодiе з дубом i обвугленням , зменшуеться доля ангелiв але окисления теж , розчиняеться винний камiнь , проходе ароматизацiя .А що буде далi при наступних заливках ? Друга - знiмаеться внутрiшнiй  шар до 5-8 мм  робиться обпал . Вiд ароматики вина майже нiчого не залишаеться .В планi дубовостi не така агресивна .За що тодi платити .Магii нема один маркетинг .

voffka75

Перерізи цікаві перж за все європейським або амеріканським дубом,  а не запахом вина. Якщо мета саме бочка з під вина, то краще брати цілу з під вина. Таки також є на ринку.
Але згоден в перерізах сенсу не бачу. За ці гроші краще олпол 114 л взяти

Ivan 68

Можливо і так, але ж спробувати бажано. Та і чекати років з десять, щоб потім мати можливість зробити кальвадос теж немає часу.
А маркетинг зараз всюди присутній. Прочитав Нягу і прозрів, що ще 50 років тому почали "хімічити". А зараз і годі казати...
Краще ніяк, ніж як небудь.

makrak80

Цитата: vova0869 від 14-04-2024, 13:37:46Далi двi основнi технологii переробки
а якщо третя - просто зняття винного каменю , наприклад мякою залізною щіткою на болгарці ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

vova0869

Ну то сам можеш стати бондарем i робити для себе .А я пiду довгим шляхом .Дасть Бог доживу.

гуральник

Любіть життя. Повторення не буде...

Игорь

Хлопцi, ви класні.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

кальвадос

мінуточку. є бочки з-під хересу, портвейну, джек денієлса, джим біма. люди замовляють, "розпилюють" одну на двох. або один бере , розпилює, заливає різні дистиляти.. маняків багато. можна привезти, даєте замовлення далекобійнику і бочка у вас. тільки треба мати майстра щоб розпиляв навпіл і дно зробив. https://www.barrel-shop.com/wilhelm-eder-gmbh/?p=4
drink all

Сергій Леонідович

Цитата: кальвадос від 21-04-2024, 20:51:01
мінуточку. є бочки з-під хересу, портвейну, джек денієлса, джим біма. люди замовляють, "розпилюють" одну на двох. або один бере , розпилює, заливає різні дистиляти.. маняків багато. можна привезти, даєте замовлення далекобійнику і бочка у вас. тільки треба мати майстра щоб розпиляв навпіл і дно зробив. https://www.barrel-shop.com/wilhelm-eder-gmbh/?p=4
як на мене то і олпол достатньо

кальвадос

дивлячись ,що ви хочете отримати. я в закарпатті беру. але коли дистилят псля бочки  зпід хересу, це кайф. ну, то таке.
drink all

Ivan 68

А цікаво, таким чином з Молдови та з Болгарії можна бочки привезти?
Краще ніяк, ніж як небудь.

Сергій Леонідович

Цитата: Ivan 68 від 21-04-2024, 21:36:47
А цікаво, таким чином з Молдови та з Болгарії можна бочки привезти?
вважаю, нема ніц неможливого. Коли я займався міжнародними перевезеннями, міг завезти в Україну Абрамс, і в мене в машині його ні хто і не знайшов би

Вадим33

Когда много бочек одного производителя,Становится понятно,что у них схожий профиль.Независимо от  того,что в них зальёшь.Олпол,несомненно, лучшие бочки ,изготавливаемые в Украине.

SMF spam blocked by CleanTalk