FanCoil - автономное охлаждение.

Автор Игорь, 09-11-2019, 21:44:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

ДимаС

Я скажу так - у мене все літо у гаражі в спекотну погоду справлявся з рк внутрішній блок 18-ки. Так, там було спекотно, але система справлялась.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

GRIP

Якось не в традиції , рух черги заказів у першому пості.Але черга не рухається,.А блоки  виготовляються . Не розумію.Дякую. Чекаю
Оскільки істина в вині ,частина їй уже в мені.
 Глупість це не відсутність ума, це такий ум.

ДимаС

Ігоре, а не завалявся параграф десь? я би пару-трійко прикупив готових, бо з сантехтрубок щось не хочеться мудрити

ИгорьTopic starter

GRIP...
Платы образца 2021 года (без кнопок и экранчиков) оказались ненадёжными и давно не изготавливаются. Это перевёрнутая страница.  Ну а начало войны отменило все очереди. Некоторые коллеги прекратили деятельность в нашем направлении, некоторые изменили место проживания, некоторые остались в оккупации.
С тех пор многое изменилось, но все, кто не утратил интерес, давно получили свое оборудование и пользуются автономками. Я даже новых очередей не создавал, все желающие получали все, что хотели, через несколько дней после того, как определялись с заказом.
У меня, кстати, новая бесперспективная разработка появилась. Гибрид фанкойла и дуплета. То есть одновременно и дуплет, и фанкойл. 
На одной линии у гибрида может стоять насос 12 вольт, а на другой - на выбор. Насос 12 вольт как у дуплета, или вентилятор 220 вольт как у фанкойла. 
Собрал, пользовался и понял, что это не нужно.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ИгорьTopic starter

Цитата: ДимаС від 10-05-2024, 17:07:37
Ігоре, а не завалявся параграф десь? я би пару-трійко прикупив готових, бо з сантехтрубок щось не хочеться мудрити
Готових нема. На вихідних маю задачі - треба відремонтувати  дві Роси та нарешті завершити зварювальні роботі по периодичній брагоперегонній системі. 
У вівторок-середу зможу зробити параграфи.

KosKiev

Цитата: Игорь від 11-05-2024, 05:57:05На одной линии у гибрида может стоять насос 12 вольт, а на другой - на выбор. Насос 12 вольт как у дуплета, или вентилятор 220 вольт как у фанкойла. 
Ігор, хочу придбати такий "гібрид", буде в більшості часу працювати як фанкойл.
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

ИгорьTopic starter

Трохи згодом...
Хочу при пробному запуску брагоперегонної системи використати його вміння відправляти на сервер, в графік,  три температури.

KosKiev

Цитата: Игорь від 11-05-2024, 07:42:47Трохи згодом...
Домовились.

добавлено: 11-05-2024, 08:30:34

Цитата: Игорь від 11-05-2024, 07:42:47Хочу при пробному запуску брагоперегонної системи використати його вміння відправляти на сервер, в графік,  три температури.
Стосовно цього експерименту, будеш відписуватися чі викладати відео? Цей досвід може бути дуже цікавим.
Я потроху вчуся переганяти односолодові затори на ПНБК. Дистиляція дуже багатогранна штука...
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

GRIP

Цитата: Игорь від 11-05-2024, 05:57:05
GRIP...

. Гибрид фанкойла и дуплета. То есть одновременно и дуплет, и фанкойл. 
На одной линии у гибрида может стоять насос 12 вольт, а на другой - на выбор ............ вентилятор 220 вольт как у фанкойла. 

Ясно . Наразі е можливість зробити заказ на цей девайс з двома параграфами?

ИгорьTopic starter

Беру тайм-аут.
Сьогодні закінчив сварку для нового експерименту і почав варити шість параграфів.
На завтра планую ремонт двох рос, експеримент по перегонці, а ще хочу довірити параграфи. Зрозуміло, завтра все не встигну. 
Фанкойл спробую зробити до кінця наступного тижня.  Але, GRIP, я б хотів зрозуміти твої плани щоб запропонувати саме те, що тобі потрібно, а не впарювати те, що подорожче. 
Ти вже маєш блок від кондиціонера?
Він зовнішний, чи внутрішній?
Де він буде стояти - в приміщенні, де працює обладнання, чи поза ним?

GRIP

Дуже дякую . Мій блок наружний.  Буде стояти  3 метри від обладнання. Мала кухня і мала відстань до балкона. Балкон відкривається, мае застеклення.Влітку відкриваємо взимку закриваємо. Е можливість відокремлення від балкона. Двері між кухнею і балконом. Зараз спробую викласти фото.Якось так.Можливо буде треба дещо перепаяти. Маю чим.Фото двадцятого року.

ДимаС

Нє ну бліін, ще й назва блоку Роса ;)

GRIP

іспанською звучить рока. Відома фірма по виготовленню сантехнічних виробів,умивальників  , ітд фаянсу для вбиралень. Ось таке співпадіння .Там де я зараз ,велике підприємство. Було дуже в кризисні під час пандемії і. Зараз поступово відновлюється .Я з росою кожного дня зустрічаюсь. В перекладі визначається як камінь

ИгорьTopic starter

GRIP, я не нав'язую, але рекомендую ось таку схему.
Ємність на 3-5 літрів. Відкрита.
Насос бере цю воду та штовхає в бік колони.
Там вода гріється та йде до радіатора.
Перший параграф (для датчика гарячої лінії, що керує насосом) має стояти на цій лінії, якнайближче до колони. 
Гаряча вода заходить в радіатор, та з нього тече в ємність.
Другий параграф (для датчика холодної лінії) має стояти між радіатором та ємністю.
Внутрішній діаметр шлангів має бути 6-8 мм. Більше не треба.
Відстань між насосом на ємністю - мінімальна.  Для під'єднання ліній до ємності   зручно використовувати готові врізки, але м'яку прокладку слид ставити лише з боку рідини. Ззовні прокладка не потрібна, але потрібна жорстка шайба під контргайку, металева або пластикова. 
Ти мабуть бачив мої відео, там все докладно.

GRIP

Так,згоден .Дякую .Слідкую за усіма повідомленнями

SMF spam blocked by CleanTalk