РК: примусова зупинка як метод

Автор ДимаС, 17-11-2022, 08:23:33

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Батарейкин

Цитата: ГонщикФормулы від 07-06-2024, 14:01:11При повторном запуске ректификации отбор тела
будет режим Р-1
потом Р-2 минимум 30минут
потом Р-3  минимум 1 час
а потом после р4
будет Р-5
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

vova0869

Сражение с ветряными мельницами.Что нельзя обойтись НДРФ.Многие помнят совок и перестройку такую херню пили .А сейчас война.Это если нужно разогреть еду а электричества нет мы запустим генератор на дровах чтоб включить микроволновку.

andy

Цитата: vova0869 від 07-06-2024, 21:48:27
Сражение с ветряными мельницами.Что нельзя обойтись НДРФ.Многие помнят совок и перестройку такую херню пили .А сейчас война.Это если нужно разогреть еду а электричества нет мы запустим генератор на дровах чтоб включить микроволновку.
100℅
Мой и Кузнечика с БКМ, оценили очень хорошо.
Я и не стал заморачиваться которой, разницы особой с сортировкой не увидел. А хромотографию увидит только один человек.  :D

Деньги под ногами, сумей поднять.

Гад

В нас прогнозовано вмикають постачання на 3 години через 6, деколи може 5-6 годин бути, але це не прогнозовано, я в такому режимі не бачу сенсу запускати ні РК, ні НБК!

ДимаСTopic starter

НБК з парогеном може й ні, а цукор на НБК з кипʼятильником барди де 2л води за 7хв скипіло, ще кілька хвилин на стабілізацію і можна пару годин встигнути попрацювати, а це 40л браги всередньому до 3кВт...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

yrabarskiy

Цитата: Гад від 08-06-2024, 09:59:41В нас прогнозовано вмикають постачання на 3 години через 6, деколи може 5-6 годин бути, але це не прогнозовано, я в такому режимі не бачу сенсу запускати ні РК, ні НБК!
Я позавчора о 7 год ранку розпочав  ректифікацію підголовників і до цього часу це продовжую. І чесно кажучи вчора до 22 год був у розпачі від відключень та перемикань, які супроводжувалися на 1 - 2 сек знеструмлення. Вважаю непотрібно розповідати подальші дії після зупинки процесу та подальшого його відновлення. Але пересилав себе і і і, був винагороджений, до цих пір відключень не було.
     Стосовно ББК, то там більш-менш працювати можна, перезапуск займає мало часу та втрат.
     Так виглядає картинка при відключеннях.
Хмільна вода не приведе до добра!

Игорь

Але кожна зупинка - це певна втрата спирту.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Гад

Цитата: Игорь від 08-06-2024, 16:04:33Але кожна зупинка - це певна втрата спирту.
Та електроенергії, за 6 годин відключення СС або НПГ значно остигає!

yrabarskiy

Цитата: Игорь від 08-06-2024, 16:04:33Але кожна зупинка - це певна втрата спирту
Ну а що робити?  Було 20 л підголовників, планував отримати 15 л товарного, отримав 13,5 л. Всерівно стабілізаційний спирт піде на переробку, наприклад, з головами. От час і нерви , а кольок (прокльонів)  олігархам скільки   >:(.  :o
     Знову відбирав після кожної зупинки в окрему тару. Зроблю пробники та порівняю якість.

Игорь

Я про ББК.
Кожна зупинка - це провал спирту в кип'ятильник.
Після цього є два шляхи - або злити його вміст, або починати без зливу.
Обидва варіанти - втрата спирту, в першому варіанті - приблизно літр браги, в другому - значно більше.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

yrabarskiy

Цитата: Игорь від 08-06-2024, 19:43:01Обидва варіанти - втрата спирту, в першому варіанті - приблизно літр браги, в другому - значно більше.
Коли з суботи на неділю у моєї ББК було мабуть понад 5 зупинок  значного недобору я не помітив, бо колона одну перегонку видає спиртуозність 65  а іншого 63.
     Стосовно початку роботи після зупинки, то одного разу доливаю води в бардовипарник 400 мл  а іншлго бувпє 700. 

добавлено: 08-06-2024, 22:13:28

Цитата: yrabarskiy від 08-06-2024, 19:18:21Знову відбирав після кожної зупинки в окрему тару. Зроблю пробники та порівняю якість.
Хочу додати, щойно опробував мізерну часточку чистого спирту із тари, в яку РОСА переводить на Р-6. Зазвичай я виставляю з  кубової температури 93,1 *С, але т.я. переганяв підголовники, то цю температуру змінив на 96*С.   Режим Р-6 відбирав до 98*С при сталі швидкості відбору 500 мл/год. Це просто жах, краплю спробував на язик як одразу спазмувалось горло, як кажуть - перехопило дух.. А накопичені підголовники даже дуже нормальні. Якось так.

Батарейкин

Цитата: vova0869 від 07-06-2024, 21:48:27Что нельзя обойтись НДРФ.
можно! но его тоже нужно уметь делать....

Цитата: andy від 07-06-2024, 22:20:00Я и не стал заморачиваться которой
там Пацаны про ВАЗ-2106 раговаривают.... а ты с велосипедом Украина...

Анди! люблю-ценю-и-уважаю..... но иногда лучше промолчать

Цитата: andy від 07-06-2024, 22:20:00разницы особой с сортировкой не увидел.
ну если зрание у тебя минус 10 (((
нюха нет...
со вкусом проблемы ((((

Цитата: Гад від 08-06-2024, 09:59:41я в такому режимі не бачу сенсу запускати ні РК, ні НБК!
надеешься будет лечше? ДОРЕМНО(((
надо пытаться выживать в этих условиях...
вуключайся раньше чем выключать свет!

Цитата: Игорь від 08-06-2024, 16:04:33Але кожна зупинка - це певна втрата спирту.
ну бывает....
опять же нужно изменить к этому отношение
с 1кг не 0,66лАС а всего 0,4---- а остальное бонус за Мастерство!!!

Цитата: Гад від 08-06-2024, 16:47:16або НПГ значно остигає!
меньше воды заливай!
типа на 5часов
хотя если он НПГ.... то сколько там изначально?

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Гад

Цитата: Батарейкин від 08-06-2024, 22:26:23меньше воды заливай!
типа на 5часов
5 це ще добре, а так по 3 години!
Цитата: Батарейкин від 08-06-2024, 22:26:23хотя если он НПГ.... то сколько там изначально?
не міряв приблизно літрів 70-80, 12 кВт.

Сергій Леонідович

Приїзжайте гонять до нас в Херсон! Світло доки ще не вимикають, слава Богу! Правда гучновато буває, але то таке.  :)
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

schr1

Доброго дня усім! Я планую придбати багатопаливний (бензин,LPG,природній газ) інверторний генератор 5-6 квт. В умовах здорожчання електрики вплив на собівартість буде не дуже великий.

SMF spam blocked by CleanTalk