РК: примусова зупинка як метод

Автор ДимаС, 17-11-2022, 08:23:33

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Батарейкин

Цитата: andy від 09-06-2024, 20:37:25Инверторный будет. Именно их покупают для чистого синуса.
на что спорим????????
что не будет.... и инвертор положит
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

DAP

Цитата: andy від 09-06-2024, 20:37:25У Кента обычный гена, газовый настенный котёл  не работал.
Кум поставил между геном и настенным котлом древний стабилизатор и котел зашептал.

ДимаСTopic starter

Цитата: DAP від 09-06-2024, 23:00:10
Цитата: andy від 09-06-2024, 20:37:25У Кента обычный гена, газовый настенный котёл  не работал.
Кум поставил между геном и настенным котлом древний стабилизатор и котел зашептал.
Бо той старовинний стаб з прямокутного робить «згладжений» синус. Умовно, розмазує прямокутність... для котла цього достатньо. Але для хоббі ті 300Вт ні про що.

Олег, Ігор, чому Роса має покласти інверторний генератор?
Якщо параметри струму однакові з такими ж як з інвертора з акум що у системах з сонячними панелями - то що не так?
Тоді і у DAPa Роса наверне інвертор, а я впевнений що так не буде...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

andy

Цитата: ДимаС від 10-06-2024, 00:17:41Але для хоббі ті 300Вт ні про що.
Чого 300? Став який гена потягне.
Деньги под ногами, сумей поднять.

Delta

Цитата: andy від 09-06-2024, 20:18:14Сомневаюсь.
Есть висновки экспертов....Ну там не то шоб вынесло полностью стену, но стена отошла, а окно вынесло...Одесситы знают этот случай
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ДимаСTopic starter

Цитата: andy від 10-06-2024, 05:07:06
Цитата: ДимаС від 10-06-2024, 00:17:41Але для хоббі ті 300Вт ні про що.
Чого 300? Став який гена потягне.

Я про савєцкій стабілізатор.

andy

Цитата: ДимаС від 10-06-2024, 07:05:08Я про савєцкій стабілізатор.
Ну ничего не мешает проверить на современных.

добавлено: 10-06-2024, 08:48:47

Цитата: Delta від 10-06-2024, 06:56:42Есть висновки экспертов....Ну там не то шоб вынесло полностью стену, но стена отошла, а окно вынесло...Одесситы знают этот случай
Все равно сомневаюсь. Тем более что они идут 400мл.
Может 5л, он тоже считается кемпинговым, у меня есть такой. Тот, да, может рвануть ого го как.

Игорь

Інверторний генератор швидше за все угробить Росу старих випусків. Бо в них напруга не гладка, а є набором коротких "пострілів" високої напруги.
В старих Росах живлення з баластним конденсатором, для якого саме короткі постріли - це смерть.
Роси останніх випусків (номер на дзвонику 9**) мають інше живлення і менш чутливі до якості напруги живлення, але...
Сам спосіб живлення ТЕНу в Росі  може бути неприйнятним для системи регулювання напруги будь-якого генератора, тобто Роса може угробити генератор.
Викреслив речення. Причина - через одне повідомлення. Сам блок живлення не чутливий, але алгоритм роботи Роси чутливий.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Я не спец по генераторах, не знаю як вони регулюють напругу.
Система підтримки напруги має спочатку її якимось чином виміряти, а потім прийняти рішення - додати палива, чи навпаки.
Як вони вимірюють напругу мені невідомо, але робота Роси дійсно може звести генератор з розуму.

Игорь

Що ще треба мати на увазі.
Роса не має годинника. Всі віміри часу, розрахунки позиції розподілювача фракцій та часу відкритого стану клапана Роса виконує на основі підрахунку зерокросів, тобто падінь наруги до нуля. В нормальній мережі зерокрос відбувається 100 раз на секунду, з дуже малим відхиленням.
Інверторний генератор, що дає напругу порціями, *пострілами", може створити не 100, а декілька тисяч зерокросів за секунду. Роса при такому живленні не буде ані напругу регулювати, ані час відраховувати, ані відбор підтримувати.
Зайві зерокроси дають побутові стабілізатори напруги, як інверторні, так і симісторні. Тому я завжди не раджу використовувати з Росою стабілізатор

DAP

Як працює Роса з гібридним сонячним інвертором - скоро дізнаюся. Тест буде на самому легкому варіанті. Джин. 900 ватт+ автономка.

ДимаСTopic starter

Цитата: andy від 10-06-2024, 08:46:00Ну ничего не мешает проверить на современных.
хіба що шукати саме з обмотками як раніше... Зараз все вже електронне в основному. Хоча є якісь рішення з тороїдальними трансіорматорами, а може й з класичними...

andy

Цитата: Игорь від 10-06-2024, 09:16:02Я не спец по генераторах, не знаю як вони регулюють напругу.
На звичайних, та мабуть і інверторних по нагрузці. Двигун сам регулює оберти, в залежності від нагрузки на нього.

MANUL

В обычных генах центробежный регулятор у инвекторов шаговый двигатель регулирует обороты.

добавлено: 11-06-2024, 09:50:17

На природном газе с хонды 5кил можно получить 3.6
Чем меньше ожидаешь от человека, тем меньше в нем разочаровываешься.

Delta

Цитата: DAP від 10-06-2024, 10:09:43Як працює Роса з гібридним сонячним інвертором - скоро дізнаюся. Тест буде на самому легкому варіанті. Джин. 900 ватт+ автономка.
Я також скоро...Але по повній буду грузити на РК... ;)
МУП и РМ-2 роблять на УРА!!! :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

SMF spam blocked by CleanTalk