РК: примусова зупинка як метод

Автор ДимаС, 17-11-2022, 08:23:33

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: DAP від 10-06-2024, 10:09:43
Як працює Роса з гібридним сонячним інвертором - скоро дізнаюся. Тест буде на самому легкому варіанті. Джин. 900 ватт+ автономка.
Якщо маєш запасну Росу, то можна спробувати. Але май на увазі, рос нема. 
Перше, на що зверни увагу, це періодичність зміни написів. Кожна картинка висить на екрані 2.6 секунди, напис Р-1, або будь-який інший, змінюється раз у 7,2 секунди.

Як ще? Напис Р-1 з'являється рівно 500 раз на годину, або 10 раз за 72 секунди.
Якщо відхилення буде більше за 5%, толку не буде, бо це або частота далека від 50 герць, або є зайві зерокроси. 
Якщо Роса давніх випусків, з конденсаторним баластом, то вона живе не довго, конденсатор на 630 вольт випускає свій лівер, і якщо контролер виживе, це буде диво.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

У мене вже закінчуються конденсатори для заміни, просто навала рос на ремонт з однаковими діагнозами - розлазяться конденсатори.
Приходять навіть музейні екземпляри, що по 8 років відпрацювали без жодної проблеми, а зараз виходять з ладу. 
Я не знав що за епідемія, тепер розумію. Причин дві. Генератори та низька якість мережевої напруги.

DAP

У мене РОСА з передостанньої партії. Є запасний мозок і знаю, хто мені готову у зборі дасть, якщо щось піде не так. Але я впевнений, що все ок буде :)

Delta

Цитата: Игорь від 11-06-2024, 20:27:01Причин дві. Генератори та низька якість мережевої напруги.
Як раз мережева напруга вкрай погана...
Я думаю, що РОСА нехоче толком працювати с генами, бо вона фазозалежна, а гена, або дешевий інвертор, не має "0". А у сонячних інверторах, з цим дуже серьєзно...Там є і "0" і фаза...
Сам хотів сьогодні запуститися, але є але...Поки не запустився...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 10-06-2024, 10:20:21Хоча є якісь рішення з тороїдальними трансіорматорами, а може й з класичними...
у меня дома 10ква... настоящих 7квт
не подружился ни с Росой ни с РМ2

но есть задумка совсем другая.... но там и Индульгенция не спасет (((

добавлено: 12-06-2024, 17:40:03

Цитата: Delta від 12-06-2024, 15:21:46Я думаю, що РОСА нехоче толком працювати с генами, бо вона фазозалежна, а гена, або дешевий інвертор, не має "0".
там жуткий ГУЛ стоит
тебе просто за шумом ДВС не слышно... последствия будут потом ((((((
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ivan_fd

На гені зробити 0 не проблема, просто заземлити, або підключити до нуля міської мережі один дріт. Проблема генератора полягає в дуже брудному синусі. І чи то РОСА, чи рм ловить лишні зерокроси.

У мене на роботі китайський ген, три фази, 6 кВт. Сигнал брудний, світлодіодні лампи мигають, як гірлянди, але не всі. (залежить від драйвера) При цьому купа апаратури працює і нічого ще не вийшло з ладу.

ДимаСTopic starter

Цитата: Delta від 12-06-2024, 15:21:46
Цитата: Игорь від 11-06-2024, 20:27:01Причин дві. Генератори та низька якість мережевої напруги.
Я думаю, що РОСА нехоче толком працювати с генами, бо вона фазозалежна, а гена, або дешевий інвертор, не має "0". А у сонячних інверторах, з цим дуже серьєзно...Там є і "0" і фаза...
Сам хотів сьогодні запуститися, але є але...Поки не запустився...
У приватній будові можна певно землю на 0 прикрутити, бо навіть коли немає напруги у мережі - буває різниця між 0 та землею 5В. Тобто навіть без світла також схоже можна брати 0 з мережі як землю...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 12-06-2024, 23:24:51У приватній будові можна певно землю на 0 прикрутити,
та дело не в земле....
а что пол синусоиды режется (((((( образно говоря.... иногда больше
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ivan_fd

Цитата: ДимаС від 12-06-2024, 23:24:51У приватній будові можна певно землю на 0 прикрутити

Можна і не тільки в приватній. На кожній підстанції (трансформаторній будці  :)) нуль обов'язково заземлений. Але для РОСИ це не так важливо. Нуль потрібен для деяких газових котлів, бо інакше вони не бачать полум'я.
Зі звичайними генераторами, на мою думку, сама більша проблема - це те, що там частота не 50 Гц, вона гуляє. Для РОСИ це критично.

DAP

Цитата: ivan_fd від 13-06-2024, 08:53:38Нуль потрібен для деяких газових котлів, бо інакше вони не бачать полум'я.
У мене котел через раз цю помилку видавав, коли я підключав через простого китайця 12/220

А РОСА від сонячного інвертора працює все ж таки без проблем.

Delta

DAP, блин ...ты первее запустился :)

Игорь

Цитата: Delta від 12-06-2024, 15:21:46
Я думаю, що РОСА нехоче толком працювати с генами, бо вона фазозалежна,
Роса не фазозалежна. Проблема лише в безпеці, бо якщо переплутати, на вимкненому Росою тені буде не нуль, а фаза.
Проблема в наявності "вибриків" - пострілів високої напруги, що вбивають баластний кондер на 630 вольт в росах старих випусків, в нестабільності 50 герц, в наявності зайвих зерокросів та в коротких провалах живлення в симісторних системах. Це стосується не тільки Роси, а й  РМ2 так само.

Игорь

Цитата: DAP від 13-06-2024, 10:24:07
А РОСА від сонячного інвертора працює все ж таки без проблем.
не знаю, чи це стосується ВСІХ марок інверторів.

DAP

Сьогодні тільки лайт варіант - джин на 0,9 кВт+автономка ну і будинок.
Завтра буде хард - НБК на 3 кВт :)

Delta

Цитата: Игорь від 13-06-2024, 10:46:24Проблема в наявності "вибриків" - пострілів високої напруги, що вбивають баластний кондер на 630 вольт в росах старих випусків, в нестабільності 50 герц, в наявності зайвих зерокросів та в коротких провалах живлення в симісторних системах. Це стосується не тільки Роси, а й  РМ2 так само.
А є якийсь захист? Там стабілізатор, чи ще щось?

SMF spam blocked by CleanTalk