Вопросы от новичка - 2

Автор Anti8, 10-07-2015, 00:11:36

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

У гарбуза цукру мало дуже.
Я коли варив гарбузовий ель, то запікав гарбуз з кленовим сиропом й кленовий сироп додавав у сусло навіть. Тому сєкса буде багато, на виході обʼєм малий.
Приблизно 51 кг зброджуваних цукрів у тонні гарбузів (з урахуванням середнього вмісту цукрів 6% і частки зброджуваних цукрів 85%)
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Ivan 68

Тобто вихід приблизно як у абрикоси?
В гарбузі ще є і крахмал. Хтось його оцукрював? І яким способом?
Краще ніяк, ніж як небудь.

ДимаС

Завжди можна додати солод чи ферменти

Игорь

Може кодзi cпробувати? Щоб не варити.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

vova0869

Нiчого гарного там не мае .Зроби мацерат ,якщо зайде то роби цей зоопарк .Мiй погляд ,не мае аромату не вийде дистиллят .

ДимаС

Мені на тижні ящик бананів давали типу перегони. Я порахував що з 15кг чищених то 2л 45% максимум, ще й буде бананами тхнути. То тільки ПВК загадити. Простіше лікер заколотити банановий. Але й то таке, на поціновувача, то відмовився.

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 19-07-2025, 22:28:35Мені на тижні ящик бананів давали типу перегони.
в окопе?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Батарейкин

фух.... если ты дома то  жду фото шприца
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

vova0869

Апероль шприца ?

ДимаС

Цитата: vova0869 від 20-07-2025, 07:33:30Апероль шприца ?
Апероль норм шприц))

Serhiy

Допоможіть знайти табличку. Не пам'ятаю як правильно називається. Табличка про те як міняється спіртуозність розчину після кожної нової дистиляції.
Всегда

Serhiy

Таблица зависимости крепости спирта от ступени разделения. Кажется, так она называется.
Всегда

Бджоляр

Переганяв брагу, у діоптр насипав мідну СПН. Звернув увагу, що в поворотах над діоптром утворюється дика флегма. Прикол у тому, що завдяки нальоту з міді добре видно — ця дика флегма дуже активно рухається вгору. От і виникло питання: виходить, що подібний рух флегми вверх можливий і під час ректифікації? Чи це лише локальне явище через турбуленцію потоку під час перегонки браги?

https://youtube.com/shorts/LS7jE7aU6V4?si=wL8M2VhbMJyo4lXV

Игорь

Мабуть у нас різне розуміння терміну 'дика флегма". 
Вона не можу утворюватися "на кутах". Дика флегма утворюється лише на поверхнях з недостатнім утепленням внаслідок втрат тепла, що призводять до конденсації парів. 
Але будь-як,  як "цивілізована" так і дика флегма мають рухатись вниз. Якщо потім парів змушують флегму рухатись догори, це ознака початку захлину. 
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk