Обсуждения по автоматике *** Pandora - LITE***

Автор chelovechik, 14-08-2014, 22:40:49

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

grofer

Цитата: chelovechik від 29-09-2014, 18:55:24Вот алгоритм Игоря

За це Файно дякую))))
Читав його до володіння колоною, а коли дійсно треба було прочитати для роботи моєї колони- не найшов цю інфу.

Ще тикніть носом як настроювати дельту і коригування в мілілітрах.Що вона дає, і як змінюється відбір при залітанні.

В настройках автоматичної ректифікації :
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

А в ручній, з Вашого відео я поставив:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

gurmanvn

Блин , очень не хватает функции ЗАКЛАДКА , опять же в изложениях от Игоря были таблицы по снижению отбора в процесе ректификации.
А дельту для начала в разделе
         3.4 Дельта
         дельта Т2- Т3,Т4 (3,4) [...]
настраиваешь, указываешь между какими датчиками считать дельту Т2-Т3 (более тонкая настройка) или Т2-Т4 , величина этой дельты конкретна для каждой колоны определить опытным путем.
Алкаголь - это анестезия в операции под названием жизнь

chelovechikTopic starter

grofer, Поставь дельту 1 градус , когда колонны начнёт отбор товарного продукта в течении 30 минут - запишу ту дельту которая показана на дисплее. Зайди в настройки и установи её +0,2 градуса.
например дельта будет 0,7* установи 0,9

grofer

Тільки що включив Пандору, датчики всі під нульовим номером.
Може після того як Пандора в мене зависла, в прошивці виникла програмна пухлина (Саркома коду)?  :)
Попробувати прошити ще раз?

chelovechikTopic starter

grofer, Погоди. Ты включил и на дисплее нет ни одного датчика? Или ты зашёл в установку датчиков и там все датчики с нулями?
Цитата: grofer від 30-09-2014, 08:25:16Може після того як Пандора в мене зависла, в прошивці виникла програмна пухлина (Саркома коду)? 

По идее такое не возможно.

Цитата: grofer від 30-09-2014, 08:25:16Попробувати прошити ще раз?

Попробуй все настройки сбросить и заново ввести.

grofer

Цитата: chelovechik від 30-09-2014, 09:14:54Ты включил и на дисплее нет ни одного датчика?
Почалося з того що номери були прописані, а пропав перший( повністю пропав) . Я виключив Пандору, почекав пару секунд, включив- появився перший , але всі стали під номером 0. Це датчики на ректифікаційній колоні.

chelovechikTopic starter

grofer, посмотри на видео как надо прошивать датчики. и проверь не коротит ли датчик в тене. может там вода.

grofer

Цитата: chelovechik від 30-09-2014, 11:22:42посмотри на видео как надо прошивать датчики. и проверь не коротит ли датчик в тене. может там вода.
Все сухо, настройки скидав, датчики прошивав по інструкції. Блудить воно щось з номерами. Чогось поставила Пандора першого під номером чотири. З другим і третім ще не в курсі, бо як годину гріє тен.

chelovechikTopic starter

grofer, значит прошей датчики по очереди!

добавлено: 02-10-2014, 22:03:29

Цитата: grofer від 02-10-2014, 21:52:58Блудить воно щось з номерами.
С какого?

grofer

Не має значення, колона, куб чи дефлегматор.
П'ятий шостий теж сьогодні міняв з колонної нумерації.

chelovechikTopic starter

grofer, А ты нажимаешь потом СОХРАНИТЬ?

grofer

Цитата: chelovechik від 02-10-2014, 22:29:45А ты нажимаешь потом СОХРАНИТЬ?
Вже пробував по три рази зберігати -  після зміни настройки, через пару хвилин і просто так ))))

В даний момент в мене процес на стадії стабілізації, через годину мають піти голови. Питання
  1. На голови перейде автоматично, чи треба буде підійти і натиснути кнопку?

chelovechikTopic starter

если режим автоматический - то да.
Если ручной - то надо нажимать.

grofer

Цитата: chelovechik від 02-10-2014, 22:42:22
если режим автоматический - то да.
Если ручной - то надо нажимать.
Автоматичний  :)
Іду я спати, завтра рано ставати, тару міняти  :)

grofer

При дробній дистиляції не вистачає функції * НАСТУПНИЙ КРОК*. Наприклад, голови відійшли, а час про настройкам ще є. Щоб не лізти в настройки і зменшувати час, достатньо було б натиснути *НАСТУПНИЙ КРОК* і все.

SMF spam blocked by CleanTalk