Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Гонитва

Цитата: fusters від 10-11-2015, 16:12:15обираюсь заливать винный дистяллят аля бренди. Вопрос - какой крепости заливать, что бы через 2 года получить 40 %.
не претендую,.., но зальешь крепостью до 45%, уверен, не пожалеешь. Если же крепость/продукт купажировать (добавлять/разбавлять), тем самым меняешь конечную структуру продукта, зреющую временем. В конечном будет КУПАЖ, а не продукт... Хотя дело это личное.
...К слову - водку моложе 28 суток от дня рождения считаю не зрелой, а ее употреБЛение это как секс с НЕсовершеннолетней, то бишь считаю преступлением
Насадка, наполн

hachok

нууу) по логіці в бочку треба лити 30* через три роки якраз 42 "наросте"

ну Тесла на цьому фону взалі лохом виглядає,
а нафіга взагалі перегаяти!!! залив бочку виноградного соку і через Х років забрав коньяк без втрат всіх смакових "смаколиків"

закон зберереження Енергії неважливо в якій формі точно працює)))

як приклад)))
я живу в багато поверхівці) в мене індивідуальне опалення, на електриці) я практично цілий рік не включаю батареї вмключення -20* на дворі
в хаті температура нижче 24 не падає)) я геній????  однозначно ні)) просто я не враховую багото чого))) моя квартира не працює за принципом холодилька))) сама по собі ( дуже шкода звичайно)

добавлено: 10-11-2015, 22:24:55

і чого люди кажуть що в особо древніх бочках спірту НЕ є

IgorKip

Цитата: hachok від 10-11-2015, 22:23:49треба лити 30* через три роки якраз 42 "наросте
Не наросте. Чем меньше крепость исходного продукта, тем меньше скорость увеличения крепости. Вот и Гонитва рекомендует 45. Это для конечного 42. Я стремлюсь к конечному 45. Поэтому рекомендую 47..48. И не более. Уж экспериментов проведено достаточно. Заливаешь в бочку классических 63°. Получаешь на выходе почти столь-ко же. Пахнет, аж ого. Разбавляешь водой до 40°. Куда все подевалось?

hachok

ой) а що може є якісь графіки "наростання" спирту взалежності від міцності?? десь в більш-менш признанх виданях чи авторах?

я тут якраз тиждень тому залив КС 10л 70* отриманий з 120 л винограного соку)) бочка стоїть в теплі менше 20 по ценсію там не буде і вологість контролює осушувач) через рік скільки там має бути градусів? може міні тоталізатор влаштуєм?

Гонитва

Цитата: hachok від 10-11-2015, 22:23:49я живу в багато поверхівці) в мене індивідуальне опалення, на електриці) я практично цілий рік не включаю батареї вмключення -20* на дворі
в хаті температура нижче 24 не падає)) я геній????  однозначно ні)) просто
:D тут варіантів небагато - або опускаєш сусідів, або ж "державу" горбом сусідів  :D... У мене знайомий взагалі перший поверх офісу в близько 150квадратів опалює отворами в 150мм в підлозі якраз напроти магістральних труб опалення підвалу...))
Насадка, наполн

IgorKip

Цитата: hachok від 10-11-2015, 22:35:23а що може є якісь графіки "наростання" спирту взалежності від міцності?? десь в більш-менш признанх виданях чи авторах?
Та графиков нет. Есть опыт.

Гонитва

Цитата: hachok від 10-11-2015, 22:35:23бочка стоїть в теплі менше 20 по ценсію

Цитата: hachok від 10-11-2015, 22:35:23десь в більш-менш признанх виданях чи авторах?
... і т.д...
Щось Володя мені приходить на думку, що щільність продукту впаде, як щільність бочки та загалі її місткість!  :D :D :D :D :D, передчасно....

Насадка, наполн

hachok

Цитата: Гонитва від 10-11-2015, 22:36:36тут варіантів небагато
однозначно)) і я розумію що кутова квартира на 9 поверсі сама по собі не може генерувати тепло))) але в бьдь які супереці я себе бью в груди і кажу що в мене батареї виключені))) і теплов хаті і я не брешу про батереї)) але це значь тільки одне що щось десь гріє а я за це непачу або плачу там де і не підозрію))) але ніяк не означає що вмене квартира зі штучним інтектом і синтизузує тепло (спирт по темі) з повітря

добавлено: 10-11-2015, 22:47:51

Цитата: Гонитва від 10-11-2015, 22:39:55Щось Володя
Я Юрій)))
місткість бочки 10л+-0,2  з житомира доречі))) дуже ними задоволині)) на відміну від закарпутських (не реклама)

добавлено: 10-11-2015, 22:51:36

ну те що там буде менше це 100%, питпня якої міцності)))

в роблю вже років 3 напів  такзваний "Дубівка" сортіровка в дуббочці "дость популярний в колі тих хто його споживає" і бляха муха обєм падає а 17* неростає уявляєш як "оБидно"

Гонитва

Цитата: hachok від 10-11-2015, 22:45:29Я Юрій)))
так думав БАНДЕРІВЕЦЬ в темі.... :o :o :o :D Твоя аватарка щось дуже схожа на його колишню, от не дивлячись.... і...
Насадка, наполн

Delta

hachok, Юрий...ты вообще чего,  поприкалываться решил? Спирт не берется из воздуха...
Цитата: VINOKUR від 10-11-2015, 18:44:43При относительной влажности ниже 70% скорость испарения воды выше скорости испарения спирта.
Так понятно или не совсем?
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

hachok

)))
раджу купити гігрометр і коли в хаті 70% повір ти замітиш, і точно не по випаровунню спирту з бочки  ;)

сподіваюсь що пишу також дохідливо)

Delta

Цитата: hachok від 10-11-2015, 22:58:39раджу купити гігрометр і коли в хаті 70% повір ти замітиш,
Ну и какая у тебя влажность в квартире сейчас..., а летом?
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Батарейкин

Цитата: Гонитва від 10-11-2015, 22:17:12...К слову - водку моложе 28 суток от дня рождения считаю не зрелой
интересно откуда такое число?
окромя как лунный месяц никаких ассоциаций.
Валера! не поверю что ты веришь в гороскопы и лунные дни
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

hachok

в квартирі при робочому осушувачі 55-60, літом працює практично круглодубово кондеціонер десь так само, якщо головна пробле в тебе боротьба з неампульни пеціліном повір волгість вмене велика проблема!!! всі ставлять зволожувачі я накупив осусувачів)) зараз там де бочки кондиціонер працює в режимі осушеня і так буде аж до глибокої  весни далі буде працювати в режимі охолодження))

ща фото зроблю_))

Гонитва

Цитата: Батарейкин від 10-11-2015, 23:08:08Валера! не поверю что ты веришь в гороскопы и лунные дни
:D относит. гАрилки и бетона ВЕРЮ! Верю и блЮжу!... 28-дневку

добавлено: 10-11-2015, 23:16:52

:D hachok, веселий ти сьогодні!.... :D :D "Грієшся"?))
Насадка, наполн

SMF spam blocked by CleanTalk