Створення ББК (НБК)

Автор Бандерівець, 01-02-2015, 16:13:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 9 Гостей дивляться цю тему.

grofer

Цитата: Delta від 17-02-2017, 20:13:10А если уже есть накипь
Тільки що зупинив процес на НБК Алека, перед цим по рекомендації сипнув в парогенератор дві столових ложки лімонки. Вся накип осипалася і забила трубку, по якій можна було дивитись на рівень в парогенераторі. Процес йшов без проблем, але рівня не було видно, трубка була повною аж до самого верху.
Зупинив, зняв трубку і злив вміст парогена в посуду. Спочатку не хотіло текти, а потім прорвало...

Накип маяка як каша  :)

Сергій Леонідович

А як ти додавав лімонку?Знизу відкручував,чи якось через верх?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

moh1971

Цитата: Delta від 17-02-2017, 20:13:10Так это профилактика...А если уже есть накипь
Так за профилактику и речь,кислота в мизерных количествах просто препятствует образованию накипи,просто нужно не забывать ее сыпать,ну хотя бы через раз :)

Delta

Цитата: grofer від 17-02-2017, 20:30:27перед цим по рекомендації сипнув в парогенератор дві столових ложки лімонки.
Сергію...я писав...
Цитата: Delta від 17-02-2017, 19:35:232 (столовых) на 10 литров
На скільки я знаю апарати Алека, там немає 10 літрів...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Сергій Леонідович

Цитата: Delta від 17-02-2017, 20:52:16там немає 10 літрів...
В стандартном исполнении-2,5 литра,в моём случае-4,5

grofer

Цитата: Сергей Леонидович від 17-02-2017, 20:41:52
А як ти додавав лімонку?Знизу відкручував,чи якось через верх?
В моїй зверху парогену є вихід з заглушкою. Її відкрутив і через лійку засипав.

Сергій Леонідович

теж задумав присобачити зверху резьбу на 3\4

grofer

Цитата: Сергей Леонидович від 17-02-2017, 21:00:53
теж задумав присобачити зверху резьбу на 3\4
Ще б якось глушити вихід пару у систему, і можна цей парогенератор  використовувати для вигону зернових через барботер.
Чи не по тягне?

Сергій Леонідович

чому не потягне?В мене,для цього парогєна є 3,5 квт.тен,переставив й хай працює!

Микола Григорович

Що до мене, то краще користуватись осмоводою, ніж паритись з накипом.
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

DimkaZho

Цитата: moh1971 від 17-02-2017, 16:14:00
Цитата: DimkaZho від 17-02-2017, 13:01:26У ВСЕХ остальных спн стабильна!!!
Ну ну
DimkaZho, а как у  тебя проявлялась нестабильность?У меня спн 4.5,гонял ее на 50-й и на 65-й трубах,с заниженной мощностью и подачей.Тарелок у меня нет,но уверен,Дельта прав,в таких  диапазонах  они нормально работать не будут.
Нестабильность заключалась в том что вышла на работу 10 минут все гуд 20 а потом или вниз провал или вверх залет и нужно регулировать подачу. Насос был перестатика а регулятор пандора потому грешить на их нестабильность вроде как не получится. Бывало что погон идет все супер на следующий раз не могу стабилизироаать и хоть тресни. Высыпает насадку моешь ее вода чуть чуть белесая от браги но мусора нет, засыпаешь обратно и все работает. Т.е. каждый раз какие то заморочки.

grofer

Цитата: DimkaZho від 18-02-2017, 08:41:37потом или вниз провал или вверх залет и нужно регулировать подачу.
це скоріше всього винувата загазованість браги.
В мене теж таке було, chelovechik порекомендував насос поставити під бочку, тобто нижче рівня браги. Після цього проблеми зникли.

DimkaZho

На тарелках такого нет, потому вопрос насадочных я отложил до времен автоматик

Nemiroff

Вот мои данные, дополнил. Только еще у меня на последней и предпоследней тарелки расстояния 10 и 7,5 см. соответственно. Скорость подачи 16-17 л.ч. Если мучную делать немного больше получается.

Delta

Цитата: Nemiroff від 18-02-2017, 10:43:42Вот мои данные, дополнил.
Nemiroff, твоя колонна, экономнее моей 50-ой...У меня 2,04кВт...при тех же подачах... :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

SMF spam blocked by CleanTalk