Автоматика для дистиляції.

Автор SAMSON, 09-05-2022, 18:35:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

SAMSONTopic starter

Цитата: Игорь від 26-05-2022, 12:37:59
Я відволікся, і тепер інструкція буде розірванною. Чи ні. Я тут допишу, а потім перенесу в старі повідомлення.

Час від часу я помічаю деякі помилки в програмі. Інколи вони дотепні та непринципові, інколи потребують уваги. Тому час від часу з'являються оновлення прошивки. Тому звертаюсь до колеги Самсона. Ця інформация в першу чергу для тебе.
До цього повідомлення прикріплено файл новой прошивки. Зкачай його на телефон. Він має з`явитись в теці "загрузки" або "download".
Далі дій згідно відео.
Часть 1  - не довше двох хвилин
Часть 2  - не довше хвилини
Часть 3  - майже пів-хвилини.
Ігор по моєму все мені зрозуміло,розберусь  ;)

Виноградарь

Игорь, добавиш меня в список с 1 июня, будь ласка.

ДимаС

У сене саме лежить РМ2-М, треба буде глянути в гаражі.
Так а може зробити щоб були собі виходи під цей РМ2-М до яких і приєднати таку автоматику для дистиляції. А кому не треба щоб працювало без нього. Тобто модульна система, додатковий блок, робробниклм якого ти, Ігор, не є, але який виготовляється виробником серійно.

добавлено: 26-05-2022, 19:01:05

Є інструкція в інтернеті.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Beaton

Цитата: ДимаС від 26-05-2022, 18:55:26
Так а може зробити щоб були собі виходи під цей РМ2-М до яких і приєднати таку автоматику для дистиляції. А кому не треба щоб працювало без нього. Тобто модульна система, додатковий блок, робробниклм якого ти, Ігор, не є, але який виготовляється виробником серійно.

Вот. Это то что будет делать франкенштейн :)))

SAMSONTopic starter

Привіт Ігор  ,накінець я став власником автоматики для дистиляції :) , та навіть з новою прошивкою (все перепрошив по інструкції ..
вже Дист2) хотівби фото викласти ,але не знаю досі ще як ???

добавлено: 26-05-2022, 20:29:00

Величезне спасибі ,думаю ще буде не один десяток сотень вдячних власників  :)

ДимаС

Цитата: Beaton від 26-05-2022, 20:04:29
Цитата: ДимаС від 26-05-2022, 18:55:26

Вот. Это то что будет делать франкенштейн :)))

Ну то треба так і звсти тоді Франкенштейн цей апарат - назва класна. Я тоді теж за нього. Це задовільнить і тих кому треба стаб напруги і тих кому не треба.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

sanek8198

Цитата: Игорь від 26-05-2022, 11:47:34Прилад чи Пристрій
АД(е) як назва теми.

Пристрій
Керування
Температурою
Дистиляції

Чачовар :)
Джиновар :)

Игорь

Я не вважаю гарною думку пхати все в один корпус. На це є низка причин, від чисто конструктивних незручностей до побоювань, чи зможе пристрій нормально працювати поблизу джерела потужних електромагнітних перешкод.
Додатковий блок - я згоден. Робіть додатковий блок, ставьте там що хочете - пускачі, реле, рм-2, газові клапана, мені байдуже. Контакти , що розімкнуться коли нагрів треба буде вимкнути, виведені в гніздо на корпусі.  Тільки не змушуйте мене пхати все це в один корпус. Лишіть собі можливість користуватись рм-кою окремо.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Наприклад, ось так...
[attach=1]
Але... З урахуванням необхідності ставити ще симістор з радіатором, для рм-ки краще брати такий корпус, як у Роси.
[attach=2]

добавлено: 27-05-2022, 00:42:08

А еще мне просто западло лепить в таком корпусе горбатого,
[attach=3]
когда можно сделать вот так...
[attach=4]
Экран на 4 строки, пять кнопок управления...
Причем это не просто декорация. Перед войной были некоторые задумки, кое что успел сделать.

Игорь

Пересмотрел еще раз.
Если в коробке есть дин-рейка, то блок питания там не помещается по высоте, ее приходится срезать, а блок питания использовать без корпуса. 
[attach=1]
Поэтому использовать в одном корпусе блок питания и приборы на дин-рейке не удобно. Перспектива резать часть дин-рейки и придумывать как закрепить висящую сторону меня не вдохновляет.
Но это ещё не всё
Если плата помещается в коробке на 4 автомата, это совсем не значит, что ей хватит четырех свободных мест в коробке на 6 или 8 автоматов.
4 места занимает индикатор, но его собственная плата шире, и занимает все свободное пространство от правой до левой крепёжной стойки в коробке-четверке. 
[attach=2]
[attach=3]
Если с одной стороны место будет занято рм-кой или автоматом, места уже не хватит.  А самое веселое -в том, что можно проявить чудеса изобретательности и впихнуть невпихуемое, а потом увидеть, что рм-ка своими помехами не даёт нормально читать температуру.

Все, вариант только один.
Пока устройство само не регулирует нагрев, вариант совмещения с РМ-2 только один - в отдельном корпусе. 
Я эти отдельные корпуса делать не буду. Если согласится Валера - возьмется. Мне это не интересно.

Так что аппарата под названием "горбатый" или "франкенштейн" не будет.
.

Игорь

Є непринципові зміни. Версія 3
Спрощене спостерігання окремих параметрів процесу, на відміну від попередніх версій, екран можна "заморозити" не на 15 секунд, а на нелімітований час.
Подробиці та файл - за посиланням.

Игорь

Цитата: ДимаС від 26-05-2022, 18:55:26У сене саме лежить РМ2-М, треба буде глянути в гаражі.
Так а може зробити щоб були собі виходи під цей РМ2-М до яких і приєднати таку автоматику для дистиляції.
Так-так. Саме так все з початку і було задумано. На корпусі пристрою є гніздо, в комплекті - штекер з двожильним дротом. Тобі треба ці жилки під'єднати до двох клемників на РМ - до плюса та до контакта з буквою В. Можна напряму, можна поставити на корпус гніздо та штекер - це вже не принципово. Тільки треба буде розібратись з одною настройкою і мати на увазі, що для використання РМ без пристрою треба буде або міняти цю настройку на протилежну, чи дротиком закорочувати контакти у штекері. Чи, якщо поставиш на корпус з РМ гніздо, можна зробити штекер-заглушку. Тумблер або перемикач краще не ставити, бо в самий відповідальний момент він лишиться замнкнений і пристрій не зможе зупинити нагрів.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 27-05-2022, 00:12:29Я не вважаю гарною думку пхати все в один корпус.
а иногда хочется...
у меня на стенке весели два МУПа, сейчас уже один
РМ2 с радиатором
двух-канальный регулятор потока
РОСА в коробке
РОСА без коробки (только клапанами тремя управляет)
7 термометров-показометров...
в общем и фото выкладывать стыдно

советую разъёмы ставить не по бокам, а сверху и снизу.
тогда к этим узловым блокам можно сзади прикрутить зажимы для дин рейки.
и навешивать их без зазоров
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

hachok

Цитата: Батарейкин від 27-05-2022, 14:18:46РОСА без коробки (только клапанами тремя управляет)
а ну розкажи докладніше)

Beaton

Цитата: Игорь від 27-05-2022, 12:07:30
Цитата: ДимаС від 26-05-2022, 18:55:26У сене саме лежить РМ2-М, треба буде глянути в гаражі.
Так а може зробити щоб були собі виходи під цей РМ2-М до яких і приєднати таку автоматику для дистиляції.
Так-так. Саме так все з початку і було задумано. На корпусі пристрою є гніздо, в комплекті - штекер з двожильним дротом. Тобі треба ці жилки під'єднати до двох клемників на РМ - до плюса та до контакта з буквою В. Можна напряму, можна поставити на корпус гніздо та штекер - це вже не принципово. Тільки треба буде розібратись з одною настройкою і мати на увазі, що для використання РМ без пристрою треба буде або міняти цю настройку на протилежну, чи дротиком закорочувати контакти у штекері. Чи, якщо поставиш на корпус з РМ гніздо, можна зробити штекер-заглушку. Тумблер або перемикач краще не ставити, бо в самий відповідальний момент він лишиться замнкнений і пристрій не зможе зупинити нагрів.

Не надо никаких кнопок и коротииь контакты.
Просто в настройках РМ изменить нолик на единичку. Даже если вернуть забудут - нагрев не пойдёт

SMF spam blocked by CleanTalk