Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Kabah

Запитав у вайбері. На сайті в них взагалі нічого немає.

гуральник

Цитата: voffka75 від 07-06-2023, 12:17:31Звідки ця інформація?
На сайті немає, але в приватній розмові мені про це розказували. Що ніби їм дають ці бочки на ремонт.
Любіть життя. Повторення не буде...

Kabah

В них ще є по старій ціні бочка з під бурбона з американського дуба, але для яблучного дистиляту мені здається що не варіант.

voffka75

Kabah

фотограф

Цитата: гуральник від 07-06-2023, 13:06:25Що ніби їм дають ці бочки на ремонт
ага :), бачив взагалі на деяких сайтах  за 105Є
цікаво "два вина"  це дві заливки?  різниця у цині у два рази, (300/160), що ж тоді у нас продають "з ремонта"

Kabah

На рахунок ремонту не впевнений. Якщо брали на ремонт то треба буде потім повертати. Мені казали що вони ці бочки купили у французів. Якщо до бордо, піно і мускателя питань немає, то дуже здивувало французьське порто. Тому вирішив взяти у них бочку з мускателю.

Вадим33

Цитата: ГОГа від 21-05-2023, 19:26:08Може я не в курсі: чим бочки Олпол (дубова клепка) відрізняються від бочок Віталіка? (теж дубова клепка)? В чому різниця в дубі?
Як на мене (ІМХО), Фотограф правий: як підготувати бочку. Саме так, як Фотограф пропонує.
У меня есть несколько бочек Виталия и несколько Олпол.И в тех и в других есть узнаваемый вкус.Явная разница в пользу Олпола.Олполовскую бочку 57л не стоит вымачивать.Под водой несколько дней и можно заливать.Желательно первый бурбон.И желательно под 70%.В бочках Виталия нет той технологии,и даже 50 литровую стоит вымочить хотя бы пару месяцев чем-нибудь спиртовым.Желательно 55%.

добавлено: 11-06-2023, 21:24:22

Цитата: makrak80 від 22-05-2023, 10:01:00Та не робіть проблему з того плінтусу , ну появивсь він через якийсь час , ну й що , витримуйте далі та він сам з часом пропаде , або злийте в скло , через кілька місяців навіть без аераціі плинтус зникне ...
У муня было несколько банок с плинтусом.Специально не доливал под горлышко,что бы зеркало было .Ну и проветривал,когда вспоминал.Я бы сказал,улучшился вкус процентов на 20.Это года за три стояния в стекле(((

добавлено: 11-06-2023, 21:32:31

Цитата: фотограф від 07-06-2023, 20:04:24ага , бачив взагалі на деяких сайтах  за 105Є
цікаво "два вина"  це дві заливки?
У нас за такую цену не купишь.Два вина,это две заливки по 2-3 года.

добавлено: 11-06-2023, 21:33:56

Цитата: Kabah від 07-06-2023, 22:35:39На рахунок ремонту не впевнений. Якщо брали на ремонт то треба буде потім повертати.
Олпол эти бочки проверяет перед отправкой.Правда водой,а не ССЖ.

Сергій Леонідович

Цитата: Вадим33 від 11-06-2023, 21:13:50стоит вымочить хотя бы пару месяцев ССЖ
а, ну якщо тільки ссж, а абв чи клмн не годиться? От якщоб нквс, че щесь що подібне, от Ярема порадувався б!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Вадим33

Цитата: Сергей Леонидович від 11-06-2023, 23:37:02а, ну якщо тільки ссж, а абв чи клмн не годиться? От якщоб нквс, че щесь що подібне, от Ярема порадувався б!
ССЖ- спиртосодержащая жидкость.Извиняюсь если высказался заумно.Ярема радить перевірити водою бочки на протіки і заливати спиртами.

Сергій Леонідович

дякую, бо я терпіти не можу скорочень. Туповатий я, вибачте. Як що я хочу написати, "сьогодні кохав свою жінку", то мені не прийде на ум написать сксж, якось так
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Вадим33

Цитата: Сергей Леонидович від 12-06-2023, 00:11:31
дякую, бо я терпіти не можу скорочень. Туповатий я, вибачте. Як що я хочу написати, "сьогодні кохав свою жінку", то мені не прийде на ум написать сксж, якось так
Кохання цє одне,а форум інше.Але ви праві-скорочення  це наші лінощі)))

фотограф

Цитата: Kabah від 07-06-2023, 22:35:39У нас за такую цену не купишь.Два вина,это две заливки по 2-3 года.
Ну так звісно , самі за 100 купили, подвійна накрутка то святе  :D

Kabah

Вирішив ризикнути, взяв таки в Олпол французьську бочку з під мускателю. Запах божественний, бочка пахне  більше коньяком ніж вином. Водою заливав на добу, в районі торця була течія, за добу закрилася. Після заливки дистилята ще добу помироточила і припинилося. Що одразу впало в очі - похабне відношення французів досвоїх бочок, глибочезні канали від стопорів обручів, таке враження що вони їх збививали разом з стопорами. Залив дистилят який перед цим рік витримувався в новій олполівській бочці.

гуральник

Вітаю з покупкою!
І що з олпол, є плінтус в самогоні за рік?
Любіть життя. Повторення не буде...

SMF spam blocked by CleanTalk