Бограч

Автор Олежище, 05-01-2014, 21:26:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Бандерівець

Цитата: Сергей Леонидович від 24-11-2023, 11:42:49
Я став варить хаш у афганському казані, різниці по смаку майже нема, але чи 10 годин варить чи дві, то є різниця.  :)   Афганський казан, то та сама скороварка, тільки для вогню

Як думаєш.
Моя скороварка ну дуже крута, має три рівня тиску. Тушити говядину+свинину планую 30 хв на високому тиску, це 100 кілопаскаль(1 атм), температура 119С, потім з картоплею та болгарським перцем та ін. інградієнтами ... 20 хв при низькому тиску, це 40 кілопаскаль, температура 109С

Я думаю говядина мала бути мягенькою і мала би таяти в роті

Сергій, почитай пліз мій допис

http://labspirt.com/forum/index.php/topic,2326.msg351100.html#msg351100

Сергій Леонідович

Володя, я прочитав, але такого досвіду не маю, яловичина в моєму казані готується 20 хвилин після закіпання, але там тиск 1,2-1,5 атм. готував в ньому шурпу, звичайну, не каурпа, то я все заклав, через пів години таяло у роті
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Бандерівець

Цитата: Сергей Леонидович від 24-11-2023, 14:41:17
Володя, я прочитав, але такого досвіду не маю, яловичина в моєму казані готується 20 хвилин після закіпання, але там тиск 1,2-1,5 атм. готував в ньому шурпу, звичайну, не каурпа, то я все заклав, через пів години таяло у роті
ок ну тоді має бути добре, 30 хв при 1атм+20 хв при 0.4 атм.

Бандерівець

А часом ніхто не знає чого після обсмаження цибулі кидають моркву щоб просмажити, це і для чанах і плову, солянку та ін...роблять Типу так всі  роблять але питання чого так.
Можна ж після обсмажегня цибулі кинути мясо, аж потім моркву, а за нею паприку.

Мені ну дуже неподобається після соркви давати мясо, люблю навпаки

ГОГа

Володя, яка в тебе скороварка? Марка?
Единственный "грех" на земле - это глупость

Бандерівець

Дуже шкода що не можу закинути фото, не хоче наш форум працювати нормально з файловою системою мого андроїда

Трохи похвастаюся. Купив мега круту скороварку, тиждень вибирав, то сама краща в Україні. Може готувати під тисками 40 кПа(109С),70 кПа(114С),100 кПа(119С). Я так і не знайшов іншої скороварки що може готувати на 100кПа, була іншої фірми і то на 70 кПа., велика і не така красива. Моя має wi-fi, додаток в телефоні, звязок з додатком, просто дофігіща рецептів, 500 шт. Можна створювати свої рецепти. Екран як в телефоні. Додаток дуже зручний.

Tefal Cook4me Touch CY912830

https://shop.tefal.ua/mul-tivarka-tefal-cook4me-touch-cy912830.html?utm_source=Google&utm_medium=cpc&utm_campaign=1QXJGs_UA_TEF_NSP_.NSF_.NSSFP_PU_SEA_SHOADS&gclid=CjwKCAiAsIGrBhAAEiwAEzMlCww4Ua_Z3gDcToFHgUrXUZj9zePaAx67L1Lc1-8IsssR_c6Gbo6ujRoC1_gQAvD_BwE

ДимаС

Цитата: Сергей Леонидович від 24-11-2023, 14:41:17
А як такий казан виглядає? Як скороварка?

добавлено: 24-11-2023, 17:05:32

Цитата: Бандерівець від 24-11-2023, 15:17:03
А часом ніхто не знає чого після обсмаження цибулі кидають моркву щоб просмажити, це і для чанах і плову, солянку та ін...роблять Типу так всі  роблять але питання чого так.
Можна ж після обсмажегня цибулі кинути мясо, аж потім моркву, а за нею паприку.

Мені ну дуже неподобається після соркви давати мясо, люблю навпаки
Бо з мʼясом хріново перемішувати це раз.
Мʼясо збиває температуру це два.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

Цитата: ДимаС від 24-11-2023, 17:03:53А як такий казан виглядає? Як скороварка?

Бандерівець

Знайомий минулого тижня скинув посилання, планує купити.
В неті багато відео є. Але мультиварка-скороварка і афганський казан це зовсім різні речі. На природу мультиварку-скороварку не візьмеш, а в дома готувати в мультиварці одне задоволення

Та і ціни між тими двома приладами в рази відрізняються. Практично всі мультиварки-скороварки на тиск 0.4 атм, лише одна яку я знайшов та тіфаль на тиск 1атм. А як каже Сергій в афганському казані 1.2-1.5 атм. Але це треба точно взнавати, це від клапана залежить. Ціна мультиварки 14 000, ціна афганського казана 3 000-5 000

Ну і обєм, казан може бути від 5 літрів до 20, а мультиварка-скороварка на 6

https://afgankazankiev.com/index.php?route=product/category&path=61

Сергій Леонідович

:)
Цитата: Бандерівець від 24-11-2023, 17:33:32
В неті багато відео є. Але мультиварка-скороварка і афганський казан це зовсім різні речі. На природу мультиварку-скороварку не візьмеш, а в дома готувати в мультиварці одне задоволення

Та і ціни між тими двома приладами в рази відрізняються. Практично всі мультиварки-скороварки на тиск 0.4 атм, лише одна яку я знайшов та тіфаль на тиск 1атм. А як каже Сергій в афганському казані 1.2-1.5 атм. Але це треба точно взнавати, це від клапана залежить. Ціна мультиварки 14 000, ціна афганського казана 3 000-5 000

в мене на 15 літрів, а для всього іншого, є кухонний робот, який сам варить, жарить, шкварить, навіть, сам себе миє, тільки продукти сам в себе не закладає :)

Бандерівець

Цитата: Сергей Леонидович від 24-11-2023, 18:12:58
:)
Цитата: Бандерівець від 24-11-2023, 17:33:32

в мене на 15 літрів, а для всього іншого, є кухонний робот, який сам варить, жарить, шкварить, навіть, сам себе миє, тільки продукти сам в себе не закладає :)

цікаво, не чув про такого. Скинь посилання на нього

Сергій Леонідович

Бандерівець

Мене постійно напрягало робичи чипетки(таргонь, кльоцки), часто забував або згадував в останій момент. Купив уже готові, мінімальна сума замовлення 500 грн., всюди від 2 000 грн.

https://vsedodomy.com.ua/ua/p1155417308-torgonya-domashnemu-400.html

ДимаС

Цитата: Сергей Леонидович від 24-11-2023, 17:14:31
Цитата: ДимаС від 24-11-2023, 17:03:53А як такий казан виглядає? Як скороварка?

дякую, Сергію леонідовичу! Замовив і собі на Новий рак такий корисний прилад на кухню!
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

perkoljator

Цитата: Бандерівець від 23-11-2023, 18:56:51Купив собі мега круту скороварку.
Покажи фото.
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

SMF spam blocked by CleanTalk