Дубовая бочка

Автор andrik, 02-04-2013, 20:39:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

voffka75

Цитата: vova0869 від 27-01-2024, 16:22:57Я доливаю раз на рiк.
Також витриманий дистилят чи ньюмейком? Якщо друге, то навіщо так робити?
Цитата: Ivan 68 від 27-01-2024, 16:09:25По самий верх, чи якийсь проміжок для повітря залишаєте ?
треба залишити трохи щоб при коливання температур було куди розширюватися та ні тріснути

Ivan 68

А якщо доливати воду, що призначена для розведення? Потім і так потрібно буде розбавляти.
Краще ніяк, ніж як небудь.

voffka75

так і роблять, коньяк редукують водою  декілька років по 5% за один раз

vova0869

В мене е перша моя бочка 15 л в нiй тримаю там купаж старих i молодих  спиртiв . А те що пiсля 3 рокiв доливаю тiльки старими . А доливати водою може бути добре .

vova0869

Купив б/в бочку 50 л в нiй стояв кран .Чим  , як краще закрити отвiр вiд крану ?

гуральник

Цитата: vova0869 від 10-02-2024, 17:47:51Чим  , як краще закрити отвiр вiд крану ?
А корком від пляшки з вина?
   Або вирізати з бруска дуба.)
Любіть життя. Повторення не буде...

vova0869

Корковою пробкою страшно вони з часом розпадаються . А з дуба треба щоб не розiрвало донце . Може пробку дубову забити вона конусна а потiм залишок вiдрiзати або так залишити .ПВА клей мабуть не ворто застосовувати .

гуральник

Цитата: vova0869 від 10-02-2024, 18:14:15Може пробку дубову забити вона конусна

Я так і зробив,забив пробку на місце крана, а зверху закриваю корковою.
Якщо є бджолиний віск,облий навколо, він теж тримає , пва мабуть не варто.
Або обрізати з крана( якщо є) частину, яка входить в бочку, а отвір закрити вирізаним кілком і залити воском

Сергій Леонідович

Цитата: гуральник від 10-02-2024, 17:59:10
Цитата: vova0869 від 10-02-2024, 17:47:51Чим  , як краще закрити отвiр вiд крану ?
А корком від пляшки з вина?
   Або вирізати з бруска дуба.)
я закрив корком від винноїпляшки, вже 7 років стоїть
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

voffka75

коркову пробку з под шампанського

alexdoe

Если не хочешь пробку - сделай чоп, забей плотно, отпили полотном ножовки по металу, прижав его вплотную к донцу бочки. Зашкурь, обожги горелкой и видно ничего не будет. Я себе делал, на фото результат. У меня есть дуб, если в ближайшее время буду куда то ехать в твою сторону - закину тебе, Виталик Венгловский присылал. Если решишь так делать. Вобщем напишешь в вайбер, если что.

vova0869

И дуб есть и дубовая пробка и мультиинструмент /ренлватор/даже воск.Завтра так и сделаю .Спасибо всем.

кальвадос

корок від вина, шампанського . нічого не буде. це скільки часу треба щоб він розпався? він не розпадається
drink all

гуральник

Олпол виготовляє бочки з черешні:

vova0869

Черешня не довговiчний матерiал . Може щепу спробувати .

SMF spam blocked by CleanTalk