Система безпеки

Автор Игорь, 16-02-2024, 00:13:38

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

GRIP

Всім найкращого . Підеднайте до черги . Дякую.(.два примирника)
Оскільки істина в вині ,частина їй уже в мені.
 Глупість це не відсутність ума, це такий ум.

Delta

ГонщикФормулы, если Игорь не против, то я добавил тебя и GRIP
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

Цитата: Игорь від 24-02-2024, 17:11:30у тебя тэны 4.5 кВт, это ток 20 ампер. А розетки рассчитаны на 16. 
Игорь, я никогда не грузил свои розетки на 4,5 кВт...максимум на три. А когда хотел быстрее и включал РОСУ 3кВт в одну фазу, а 1,5кВт спираль отдельную, в другую...чем это закончилось, я думаю, что ты помнишь.. :(
По поводу автоматов я думаю, что все очень просто объяснить...Лепестки на любой, даже очень крутой и дорогой розетке имеют толщину 0,1 или 0,2 мм...пусть даже контакт будет подпружинен...А П-образный зажим на автомате имеет толщину минимальную наверное 1 мм или около этого Поэтому и отвод тепла от автомата будет лучше...ну я так думаю. Понятно, что многожильный провод перед зажимом надо опрессовывать, что я и делаю  и ты кстати тоже в вилках опрессовываешь провода...
Цитата: Игорь від 24-02-2024, 17:06:55А как быть тому, кто раз в месяц вытаскивает оборудование из кладовки, тащит в кухню или в ванную комнату, двое суток пользуется, а потом разбирает и прячет в кладовку на месяц?
Ставить в кухне щиток и каждый раз прикидываться электриком шестого разряда?
Игорь, я не знаю как быть в такой ситуации...может как Сергей Леонидович, но я замахался менять розетки и вилки ;) Я никого не уговариваю делать так, как я...пусть делает кто как хочет. А я просто поделился своими наблюдениями и практикой ;)

ДимаС

Цитата: Serhiy від 24-02-2024, 11:34:22
У меня вся автоматика собрана на одном щитке и соединена только клеммами.
А вот щиток подключается к сети такой вилкой как на картинке.
Т.е. нет необходимости каждый раз возиться с соединениями, всё уже однажды красиво по правилам  (посредством обжатых наконечников и прочего) соединено на мобильном щитке, который на время работы вешается на стену, а по окончании, отключается от розетки и прячется в чулан.

Де такі у продажу, бо у Епіку чорні тільки - гівняні
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Serhiy

Чотири роки назад купував у місцевому будівельному супермаркеті. Тоді вона коштувала біля ста гривень (може трохи дорожче, вже не пам'ятаю).
За весь час роботи (до 7 кВт) ніяких нарікань. 
Всегда

KosKiev

Цитата: ДимаС від 24-02-2024, 22:44:06Де такі у продажу
Це стандартні силові розетки та вилки. Можна і на 16 і на 25 і на 32 ампери знайти. Також різні по кількості контактів. Також є розетки накладні, тобто можна облаштувати розетку на стіні, по фен-шуй.Нам  треба триконтактні. Дійсно, раніше були в епіку.
Зараз пошукаю де що є.

Ось Епік:
https://epicentrk.ua/ua/shop/vilka-silovaya-s-zazemleniem-tarel-e-plug-pro-3-32-2p-pe-023-belyy-s-sinim-p011002.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAxOauBhCaARIsAEbUSQRkJDl3uiStrYkQQdzLZyV5P-s4MXWamXma74zBfGJDEgu9kZETj0YaArMIEALw_wcB

https://epicentrk.ua/ua/shop/rozetka-silovaya-s-zazemleniem-tarel-e-socket-pro-3-32-2p-pe-123-siniy-p012002.html?trk=MTM2YTAzYWE2MWY2NmM4M2NlMzU2MTNjMDJmMzFkMDUtMi0wMDAyNDI0NjUt
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

Andrik_K

У меня тен на 4 кВТ  разгон 4 кВт ректификация на 2.72кВт.в квартиру две линии  (автоматы по 16А советские) использую две розетки ( по одной с каждой линии) никто не греется переносят легко(обычные вилки и розетки) если использовать одну автомат выбивает.
ТОЛЬКО НУЖНО СОБЛЮДАТЬ ФАЗИРОВКУ
Я знаю, що нічого не знаю

Дачнік

Будь ласка добавте мене в чергу дякую

stas25

Я б датчик тиску таки додав би, окрім функції контролю, він міг би виконувати вимірювання тиску для налаштування системи, як манометр який Ігор робив раніше. А якщо прилад ще сам би підсказував та скеровував користувача, що і як змінити в налаштуваннях Роси... Але то вже фантазії :)
Ще, як варіант, можна зробити версії з датчиком тиску і без.

добавлено: 26-02-2024, 10:36:16

Прошу і мене додати в чергу. З датчиком тиску чи без. прилад точно дозволить спати міцніше :)

Delta

Дачнік, stas25, я додав...Ігор мабуть не проти :)

Птах

Будь ласка додайти мене в чергу, з Росою, дякую

Додав.

Батарейкин

Цитата: Птах від 26-02-2024, 12:05:08мене в чергу, з Росою,
Роса тут причем?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 17:57:59
Цитата: Птах від 26-02-2024, 12:05:08мене в чергу, з Росою,
Роса тут причем?
Читай вище - планується 2 різні системи
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ИгорьTopic starter

ЦитатаЯ б датчик тиску таки додав би, окрім функції контролю, він міг би виконувати вимірювання тиску для налаштування системи
а давай до квартирного лічильника води додамо соковижималку :)
Ні, друже.
Безпека - окремо. Рятувальний жилети на весілля не вдягають. А подушки безпеки не використовують для підкачки колес :) а апаратом для штучного дихання не надувають повітряні кульки. 
Це з розряду загальних міркувань. А суто з технічної точки зору... 
Для виміру тиску треба контролер, який може зависнути, заґлючити, з'їхати з розуму. Тому система безпеки обійдеться без контролерів. 
Навіть температура не буде вимірюватись звичними для нас датчиками.
Якщо тиск в буде в зоні контролю, то вимірюватись він буде не напороміром, що на електронному табло показує цифри, а електроконтактним манометром, але реле тиску, як на пралці. І підключити його можна буде до контактів звичайного датчика потопу. Замкнуло - спрацювало.

Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk