Бобер - помічник винокура

Автор Игорь, 01-05-2025, 18:22:43

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ИгорьTopic starter

В рішив відокремити тему про Бобра в окрему гілку, та перенести в розділ дистиляції.
Десь там далі є мої роздуми про те, що це таке й навіщо.
А тут буде в двох словах.
"Бобер" - це пристрій, який не проводить перегонку, а супроводжує, та тихенько нагадує про певні моменти.
1.Він слідкує за датчиком температури в кубі, на нагадає коли там стане певна температура, одна з трьох.
85° - це коли ось-ось закипить, і треба зменшити нагрів та подати воду на охолодження.
96° - коли час закінчити відбор серця та перейти до хвостів.
99.5°С - коли вже час закінчити перегонку.
2. Слідкує за станом охолодження. Це задача другого датчика температури. Коли він побачить в певному місти 40°, він дасть про це знати.
3.. Слідкує за наповненням посуду. Якщо пляшка буде наповнена до певного рівня, Бобер асть про це знати. Це може бути пляшка, наповнена на 200 мл при відборі голів, чи бутиль з тілом відбору, наповнений до верху. 
Перехід від одного до іншого порогу по першому виконується шляхом вибору з трьох наявних варіантів через кнопку меню.
Всі температурні пороги (85-96-99.5 та 40) можна змінити лише через веб-сторінку, а вибрати конкретний с трьох можна лише кнопкою на пристрої.
Крім того, веб-сторінку можна використати у разі необхідності для віддаленого спостереження в межах радіуса дії домашнього wifi роутера.
Ще раз.
Пристрій них чім не керую, нічого не вмикає та не вимикає. Він лише демонструє поточні температури да чемно нагадує, що температура досягла певної межі, або що посуд повний.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

А що вже є готове рішення по безпеці?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

makrak80

Цитата: Игорь від 01-05-2025, 18:22:43пора браться за "помощников винокура". Не планировал их делать от слова "совсем
Переклади будь ласка , що це таке та з чим його їдять ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Andrik_K

Цитата: makrak80 від 02-05-2025, 10:23:38
Цитата: Игорь від 01-05-2025, 18:22:43пора браться за "помощников винокура". Не планировал их делать от слова "совсем

Будь ласка
щаз знову черга намалюється
Я знаю, що нічого не знаю

makrak80

Чарівно , чарівно , ще б за ціну взнати ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДимаС

До цієї штуки датчик парів, ще один датчик температури на ТСА (або прозапас), ну й чекбокси у меню на які з каналів подій повісити окрім біпера вимкнення живлення - і ось вона безпека. Доречі якщо датчик парів такий що й дим нюхає й газ пропан - то взагалі топчик

02-05-2025, 14:28:00
Але з такими бажалками певно цінник вже буде негуманний

02-05-2025, 14:30:47
По суті це можна зібрати на любій zigbee системі, щоб не залежати від Ві-фі, та мати доступ навіть віддалено у кармані з біппером на городі, поки бурячиха тече у відро... але це по-іншому, ніж пристій все-в-одному за типом включив-і-забув

Ivan 68

То класна штука для ПВК, коли кашу вариш, бо в певний момент Роса вже не гріє і відповідно датчики не працюють. Плюс повідомлення, завчасні попередження при дистиляції. І т.д.
Краще ніяк, ніж як небудь.

Andrik_K

Цитата: ДимаС від 02-05-2025, 14:27:30До цієї штуки датчик парів, ще один датчик температури на ТСА (або прозапас), ну й чекбокси у меню на які з каналів подій повісити окрім біпера вимкнення живлення - і ось вона безпека. Доречі якщо датчик парів такий що й дим нюхає й газ пропан - то взагалі топчик
Безпека вже розробленна і черга чекає.https://labspirt.com/forum/index.php/topic,9179.0.html

Сергій Леонідович

щаз знову черга намалюється
[/quote]
Точно. І я таке хочу
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Andrik_K

Цитата: makrak80 від 02-05-2025, 10:23:38

Ігор виклав нове відео про БОБРА

vova0869

А скiльки коштуе такий девайс i Чи буде в продажу ?

Сергій Леонідович

Що, черги ще нема? Ну тоді я перший, і два комплекта датчиків, на всяк випадок
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ДимаС

Десь здається був список. Якщо що та цей актуальним буде список - я тоді другий - 2 бобра та 4 комплекта датчиків.

1. Сергей Леонидович: 1 бобер та 2 компл датчиків
2. Димас: 2 бобра та 4 комплекта датчиків

makrak80

Це називається - без мене , мене одружили ... Игор на цей рахунок ще ничого не сказав , а ми вже чергу зробили ...

vova0869

Мене цiна цiкавить .Буду третiм  або четвертим .

SMF spam blocked by CleanTalk