Автоматика для дистиляції.

Автор SAMSON, 09-05-2022, 18:35:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

DAP

Я свій вже успішно обкатав :)

Игорь

Цитата: BazilVV від 05-09-2022, 22:27:14
Цікаво.
Це датчики, до не мають на маркировці літер DS. Написано "Dallas 18b20". На відміну від оригінальних, ці датчики не дають раптових помилкових стрибків, принаймні, я не бачив за довгий час спостережень. Проблеми 85 градусів теж не спостерігав. Тобто, мені ці датчики дуже сподобались.
Але, як виявилось, ці датчики не хочуть працювати в режимі, коли на одній лінії два чи більше датчиків, як це зроблено у Росі. Але я навіть не став розбиратись чого їм не вистачає, бо вже давно вирішив проблему нестачі входів - виходів та використовую лише один датчик на одну лінію.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

Зваживши за та проти вирішив на тестові варки таки не городити парогенератора, бо забагато змінних, для мене нових буде.
Вирішив зупинитись на цукровій брагі, щоб на ній обкатати процес дистиляції з новою автоматикою та новим дефлегматором, а вже маючи задовільний результат - переходити на інші типи браг.

Цікаво чи 2 2кг кілець Рашигу я зможу мати так званий НДРФ достатньої чистоти, щоб він був основою до джину.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Дмитрик

ДимаС

Цитата: Дмитрик від 06-09-2022, 16:05:13
А спирт закінчився?
та я й не робив його ніколи ще :)
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

makrak80

Цитата: ДимаС від 06-09-2022, 14:40:51Цікаво чи 2 2кг кілець Рашигу я зможу мати так званий НДРФ достатньої чистоти,
В мене 1,5 кг в 70см. ,2" царзи , завжди 92-93% , гадаю що ти можеш мати 94-95% , якщо в тебе більш , та ще можно відбор придушити ... Головне єтілоцетату не наловити ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Батарейкин

Цитата: makrak80 від 06-09-2022, 18:46:14Головне єтілоцетату не наловити ...
)))))))))))

о как!!!!!!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

makrak80

Батарейкин, та втож , коли в мене в тій царзі була СПН 4/4 , я його постійно ловив на 95+%, так і не впіймав дзен , поміняв на кільця та забув за нього як за панькови штани ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Дмитрик

Цитата: Игорь від 05-09-2022, 08:34:32Якщо ціна 3000 грн не лякає, до кінця тижня спробую зробити.
Це з урахуванням трьох датчиків температури. Якщо датчики маєш, якщо вони не потрібні, мінусуй з суми по 150 грн за кожен.
Тільки попрошу половину авансом, ба треба все купляти, потрібні обігові кошти.
Номер карти ..............0843  актуальний???
А то щось вибило мене з колії ,мабуть як і всіх

Игорь

Дмитрик, карта змінилась. Ти вчасно, вранці замовляю деталі.

Игорь

Вся комплектуха зібрана. Лишилось травити, свердлити, паяти та збирати до купи. До кінця тижня маю все закінчити. Як і планував.

Игорь

Свежее хлорное - залог отличных плат.

гуральник

Цитата: Игорь від 06-09-2022, 05:48:51Проблеми 85 градусів теж не спостерігав.
а можна більш докладніше про це? ::)
і якщо є фото Dallas 18b20,бо гугл видає фіг зна що:
https://www.google.com/search?q=Dallas+18b20&sxsrf=ALiCzsa8LvQYCsWJp1Rdc9i2DkbXJwt3oA:1662713267492&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiB86_NqYf6AhVdBrkGHY3WAXQQ_AUoAXoECAIQAw&biw=1440&bih=793
Любіть життя. Повторення не буде...

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

гуральник

і мій гугл видає це саме,але як його в гільзу прямотока підєднати? :)
Любіть життя. Повторення не буде...

SMF spam blocked by CleanTalk